الکترومغناطیس (آقای غلامی)
الکترومغناطیس (آقای غلامی)
تمامي مسايل مربوط به اين درس در اين قسمت به اطلاع مي رسد.
من به جز آبی نگاهت؛ آسمانی نمی شناسم...
کتابهای مورد نیاز این درس رو می تونید از لینک زیر دریافت کنید.
دانلود كتاب الكترومغناطيس ميدان و موج ديويد چنگ
دانلود حل المسائل کتاب الکترومغناطیس میدان و موج دیوید چنگ
password: www.signal2.blogfa.com
دانلود كتاب الكترومغناطيس ميدان و موج ديويد چنگ
دانلود حل المسائل کتاب الکترومغناطیس میدان و موج دیوید چنگ
password: www.signal2.blogfa.com
آخرین ويرايش توسط 2 on Cyrus, ويرايش شده در 0.
من به جز آبی نگاهت؛ آسمانی نمی شناسم...
-
- مدیر کل سایت
- محل اقامت: قوچان
- Has thanked: 2 times
- تماس:
توجه
با سلام
ببخشید اما هدف از ساخت و اجرای بخش کتابخانه جلوگیری از همین پراکندگی لینک ها بود پس بهتر قبل گذاشتن اینگونه لینک ها هماهنگی بعمل بیاورید
با عرض پوزش باید نسبت پاک کردن اینگونه تاپیک ها اقدام کنم
البته بزودی ناظم سایت که پیشنهاد آقا سیروس بود فعال شده و اینگونه لینکها و تاپیک های اضافی را پاک خواهد کرد
در ضمن ایجاد اینگونه تاپیک ها هیچ گونه ایرادی ندارد اما فقط باید برای رفع مشکل و سوالات در مورد درس مربوطه باشد و اینگونه مطالب باشد و در صورت لینک دادن باید لینک به کتابخانه باشد این موارد در قوانین جدید وجود دارد.
و البته قوانین جدید هم تدوین شده که به زودی به اطلاع اعضا رسیده و اجرائی میشود هر گونه انتقاد و پیشنهاد خود را دربخش انتقاد و پیشنهاد بیان کنید.
با تشکر مدیریت سایت
ببخشید اما هدف از ساخت و اجرای بخش کتابخانه جلوگیری از همین پراکندگی لینک ها بود پس بهتر قبل گذاشتن اینگونه لینک ها هماهنگی بعمل بیاورید
با عرض پوزش باید نسبت پاک کردن اینگونه تاپیک ها اقدام کنم
البته بزودی ناظم سایت که پیشنهاد آقا سیروس بود فعال شده و اینگونه لینکها و تاپیک های اضافی را پاک خواهد کرد
در ضمن ایجاد اینگونه تاپیک ها هیچ گونه ایرادی ندارد اما فقط باید برای رفع مشکل و سوالات در مورد درس مربوطه باشد و اینگونه مطالب باشد و در صورت لینک دادن باید لینک به کتابخانه باشد این موارد در قوانین جدید وجود دارد.
و البته قوانین جدید هم تدوین شده که به زودی به اطلاع اعضا رسیده و اجرائی میشود هر گونه انتقاد و پیشنهاد خود را دربخش انتقاد و پیشنهاد بیان کنید.
با تشکر مدیریت سایت
آخرین ويرايش توسط 1 on Ali, ويرايش شده در 0.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان