____________abdollahi نوشته شده:متانت جان فاصله زیادی نیست عزیزم. اخه من هم نمره بد زیاد دارم.مثلا ،مدار منطقی (که هر وقت یادم میاد چه نمره ای به من داد و با معدل من چه کرد داغ می کنم.) یا همین میکرو و خیلی از درسای دیگم.
واسه میکرو هم، به خاطر برنامه نویسی نمرم خوب نشد. هر چند برنامه هاش خیلی هم سخت نبود.
ولی درکل من تو خونه خیلی نمی خونم در عوض سعی می کنم تو کلاس حسابی حواسم جمع کنم(این قسمت خیلی مهمه ).بیشتر صحبت های مهم استاد و می نویسم.هر جلسه هم که میام کلاس معمولا درس یک یا دو جلسه قبل یه نگاهی می ندازم که برای یاد گرفتن درس جدید مشکلی نباشه. راستش وقتی از روی جزوه می خونم مثالای آسون معمولا رد می کنم.ولی وقتی جزومو پاک نویس میکنم همه مطالب ،حتی قسمت های آسونش دو بار برام تکرار می شه.(خوندن و نوشتن)در ضمن به جزوه هایی که خودم می نویسم خیلی متکیم .البته این رو هم بگم که این روش ها در مورد من جواب دادن .شاید به درد کس دیگه ای نخوره .فقط چون پرسیدی گفتم .به خاطر لطفی که داری ممنون عزیزم.
قبول دارم صحبتتو فاطمه جانم ...این ها روش تو ...اما برای جاهایی که مشترک ِ مثلا برام سوال ِ ...مثل اینکه خیلی از ما ها شاید توجیهی داریم که استادای برق غیر از معدود و خیلی معدودی البته ...جوری تدریس نمیکنن که بشه فهمید چی به چیه ِ و کی به کیه و این صرف درس نیست معطوف به روانشناسی استادا این ها هم هست در نحوه ی تدریس و یا کلاس داری ...و با این توجیه هست که طبیعتا خیلی کم متوجه اتفاقای اون درس میشیم و بعد هم نتیجه نا مطلوب ...نظر ِ تـــو چیه ...این واقعا یک توجیه ؟ ...یا نه خودت هم دچار مشکل بودی باهاش و هستی ؟
راستی این ها را زودی هم جواب ندادی مشکلی نیست ....سه ماه وقت داریم که هم تو هم ما بخواهیم روش فکر کنیم ... اذیتت نکنیم در بدو ِ ورودت ////
مرسی عزیزم ...