حرفهاي يه ترم پاييني برق
اولا شما چند روز بیشتر نیست که عضو شدید و از مطالب قبلی هم بی اطلاعی. ثانیا اگه این مطلبو پیرامون جروبحث تاپیک "آیا میدانید...؟" گفتی باید بگم که یکی از اون 2 نفری که با هم بحثشون شده بود مثل شما ترم اولیه که اومده این دانشگاه. البته الان با ما هم ترمه. پس به خودت اجازه نده با بقیه کاربرا این طوری حرف بزنی. دیگه تکرار نشه...
Salmani نوشته شده:اولا شما چند روز بیشتر نیست که عضو شدید و از مطالب قبلی هم بی اطلاعی. ثانیا اگه این مطلبو پیرامون جروبحث تاپیک "آیا میدانید...؟" گفتی باید بگم که یکی از اون 2 نفری که با هم بحثشون شده بود مثل شما ترم اولیه که اومده این دانشگاه. البته الان با ما هم ترمه. پس به خودت اجازه نده با بقیه کاربرا این طوری حرف بزنی. دیگه تکرار نشه...
درسته، aseman جان شما همه جا رو ول کردی چسبیدی به اون یه تاپیک!!؟
تو همه ی فروم ها یه چنین مشکلاتی هستش، پس زود قضاوت نکن
البته من خودم اونجا گفتم که nazeresite باید اینجا وارد عمل بشه تا تاپیک ها از حدود خودشون خارج نشن
عاشق بهترین ها نباش…
بهترین باش…
تا بهترین ها عاشق تو باشند ...
بهترین باش…
تا بهترین ها عاشق تو باشند ...
سلام عرض می کنم خدمت همه بچه ها... چند وقتی که ما نبودیم یه ترمک اومده گرد وخاک کرده ؟؟؟؟ آقای آسمان دیگه داری پاتو از گلیمت دراز تر می کنی .... دیگه حالا اینقدر روت زیاد شده به بچه های ترم بالایی توهین می کنی. دیگه تکرار نشه........ اگر هم تکرار بشه دمار از روزگارت در میارم...............ok???????????

زندگي كوتاه است بگذر ببخش بخند
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان