یک نکته اینجا قابل توجهه:
1)این خبر رو امروز آقای صفری اعلام کردند ولی چیزی در مورد تاریخ مجدد برگذاری امتحان نگفتن لذا ممکنه خانوم داوودی این امتحان رو تو همین هفته برگذار کنن پس همه ی دوستانی که این خبر رو از من، قبل از گذاشتن این پست شنیدن، روز یکشنبه به من خورده نگیرن که نگفتی!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
amin نوشته شده:یک نکته اینجا قابل توجهه:
1)این خبر رو امروز آقای صفری اعلام کردند ولی چیزی در مورد تاریخ مجدد برگذاری امتحان نگفتن لذا ممکنه خانوم داوودی این امتحان رو تو همین هفته برگذار کنن پس همه ی دوستانی که این خبر رو از من، قبل از گذاشتن این پست شنیدن، روز یکشنبه به من خورده نگیرن که نگفتی!
منم از آقای صفری پرسیدم ایشون گفتن که خود خانوم داوودی راد یکشنبه میان و با بچه ها در مورد زمان امتحان صحبت میکنن! ولی به نظر من امتحان این هفته برگزار نمیشه! یعنی نمیذاریم بشه!!!!!!
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
amin نوشته شده:یک نکته اینجا قابل توجهه:
منم از آقای صفری پرسیدم ایشون گفتن که خود خانوم داوودی راد یکشنبه میان و با بچه ها در مورد زمان امتحان صحبت میکنن! ولی به نظر من امتحان این هفته برگزار نمیشه! یعنی نمیذاریم بشه!!!!!!
کاملا درسته!
مطمعنا نمیذاریم این هفته امتحان بگیرند اصلا اگه خواستن بگیرند کلاسشون رو تحریم می کنیم !!!!!
اما چون حدودا به 10 نفر از بچه ها سر صبح از طریق sms خبر لغو امتحان رو دادم و ازشون خواستم به دیگران هم خبر بدن این رو گفتم تا بعدا گله ای باقی نمونه ولی ظاهرا شما یک قدم از من جلو تر بودین!