ترم تابستانی
ترم تابستانی
با سلام...
دوستان اگر کسی در رابطه با ترم تابستان اطلاعاتی داره اینجا بیان کنه تا بقیه هم مطلع بشن...
ضمنا من فکر می کنم اگر اینجا با هم تصمیم بگیریم و درسی رو انتخاب کنیم و به مدیر گروه اطلاع بدیم تا آماده کنن خیلی بهتره...
مثلا میشه آز مدار منطقی رو پیشنهاد بدیم البته اگر دروس دیگه ای هم ارائه بشه...
دوستان اگر کسی در رابطه با ترم تابستان اطلاعاتی داره اینجا بیان کنه تا بقیه هم مطلع بشن...
ضمنا من فکر می کنم اگر اینجا با هم تصمیم بگیریم و درسی رو انتخاب کنیم و به مدیر گروه اطلاع بدیم تا آماده کنن خیلی بهتره...
مثلا میشه آز مدار منطقی رو پیشنهاد بدیم البته اگر دروس دیگه ای هم ارائه بشه...
- mohammad mehdi
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: mashhad
- تماس:
محمد جان فکر نکنم که کسی به خاطر آز مدار منطقی یا درس عمومی بیاد اینجا.آقای زارعی هم گفتند که به هیچ عنوان درس تخصصی و اصلی ارائه نمیدن.در ضمن اگر ایشون موافقت کنن باید درس هایی که قبلا افتادیم رو برای تابستون برداریم که باز هم معلوم نیست که کلاس ها به حد نصاب برسند.در ضمن ثبت نام طرح ضیافت هم کم کم داره شروع میشه.کسانی که دوست دارن توی این طرح که ماه رمضان اجرا میشه شرکت کنن گوش به زنگ باشن.به محض اینکه ثبت نام شروع شد از طریق همین سایت اطلاع رسانی می کنم. 

خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
من ديروز مطلع شدم كه تابستان امسال طرح ضيافت در دانشگاه فردوسي برگزار نمي گردد. خبر تقريبا موثق هستش. هر كي مي خواد واحد برداره بايد بره تهران. خبر از طرف يكي از مجريان طرح ضيافت در دانشگاه فردوسي تاييد شده........montazer نوشته شده:محمد جان فکر نکنم که کسی به خاطر آز مدار منطقی یا درس عمومی بیاد اینجا.آقای زارعی هم گفتند که به هیچ عنوان درس تخصصی و اصلی ارائه نمیدن.در ضمن اگر ایشون موافقت کنن باید درس هایی که قبلا افتادیم رو برای تابستون برداریم که باز هم معلوم نیست که کلاس ها به حد نصاب برسند.در ضمن ثبت نام طرح ضیافت هم کم کم داره شروع میشه.کسانی که دوست دارن توی این طرح که ماه رمضان اجرا میشه شرکت کنن گوش به زنگ باشن.به محض اینکه ثبت نام شروع شد از طریق همین سایت اطلاع رسانی می کنم. :twisted:
ولی تا جایی که من میدونم بچه های شیمی 2 تا درس تخصصی برا تابستونشون دارن 

[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]خدایــا ! مے دانــم کـه مے بینـے ...[/CENTER]
[CENTER]Dont Forget[/CENTER]
[/CENTER][CENTER]خدایــا ! مے دانــم کـه مے بینـے ...[/CENTER]
[CENTER]Dont Forget[/CENTER]
- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
hiva نوشته شده:ولی تا جایی که من میدونم بچه های شیمی 2 تا درس تخصصی برا تابستونشون دارن
نه دقیقا ۴درس که هر چهار درسش هم تخصصیه!:
سیالات۱
موازنه
انتقال حرارت۱
انتقال جرم
یک سؤال:
با این وجود چرا به ما درس تخصصی ارائه ندن؟!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان