ساخت اولین روبات پرنده جهان توسط

مطالب جالب در مورد هر موضوعی
ارسال پست
نمایه کاربر
pantea
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال
پست: 135
تاریخ عضویت: چهارشنبه 1 اردیبهشت 1389, 7:30 pm
محل اقامت: mashhad
تماس:

ساخت اولین روبات پرنده جهان توسط

پست توسط pantea »

تصویر استاد ايراني دانشگاه «واترلو» كانادا با همكاري گروهي از محققان كانادايي موفق به ابداع نخستين ميكروربات پرنده در جهان شد.

به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر مير بهراد خامسي، استاديار دانشگاه واترلو كانادا كه هدايت پروژه طراحي و ساخت اين ميكروربات پرنده را بر عهده داشته درباره اين دستاورد تكنولوژيك گفت: اين ميكروربات‌هاي پرنده مي‌توانند اشيا و تجهيزات را مخصوصا در طول مدت جراحي‌ها و براي كاربردهايي در مقياس ميكرو دستكاري كرده و يا تغييراتي را كه لازم باشد روي آنها اعمال نمايند.

رييس ايراني آزمايشگاه ميكرورباتيك ماگليو در دانشگاه واترلو خاطرنشان كرد: اين اختراع جديد باعث مي‌شود پژوهشگران روي عمليات بسيار ظريف و حساس و در مقياسهاي بسيار كوچك كنترل بيشتري داشته باشند و به آنها امكان مي‌دهد كه اشياء كوچك را با دقت و ظرافت بيشتري جابه جا كرده و جاسازي كنند.

در اين پرنده جديد رباتيك از فن‌آوري MEMS (سامانه‌هاي ميكرو الكترومكانيكي) استفاده شده و انرژي آن از يك ميدان مغناطيسي تامين مي‌شود.

ربات پرنده با نيروي خود به نيروي جاذبه غلبه مي‌كند و در نتيجه مي‌تواند به پرواز در آيد.

به گفته دكتر خامسي، اين وسيله ظريف براي عملياتي چون ميكرومونتاژ در قطعات مكانيكي، كنترل نمونه‌هاي بيولوژيك و حتي انجام جراحي‌ها در مقياس ميكرو سودمند و قابل استفاده خواهد بود.

وي افزود: يك منبع نيروي خارجي قدرت مانور وسيله را افزايش داده و به آن امكان مي‌دهد موقعيت ربات را در فضاي سه بعدي و پيچيده بسيار آسانتر از رباتهاي خزنده و رونده تعيين كند.

خامسي تصريح كرد: ما براي اولين بار در جهان توانستيم چنين ربات پرنده مجهز به ميكرو گيره‌ها را طراحي كنيم. اين روبات مي‌تواند به درون هر فضايي وارد شود و مواد بسيار خطرناك زيستي را كنترل كند يا در اتاقهاي خلاء كار انجام دهد.

وي تصريح كرد: از آنجا كه نيروي لازم براي كار ربات از خارج تامين مي‌شود، لذا ميكروربات نيازي به حمل يك منبع انرژي يا كنترل كننده ندارد، لذا قدرت مانور آن افزايش مي‌يابد .

گفتني است، دكتر خامسي، تحصيلات كارشناسي خود را در رشته مهندسي مكانيك و توليد در دانشگاه صنعتي اميركبير و دوره كارشناسي ارشد و دكتري را در رشته مكاترونيك در دانشگاه مياي ژاپن و دوره پست دكتري را در دانشگاه آلبرتا پشت سر گذاشته است.
نمایه کاربر
mahdi
کاربر ویژه
کاربر ویژه
پست: 476
تاریخ عضویت: چهارشنبه 1 اردیبهشت 1389, 7:30 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

پست توسط mahdi »

فرار مغز ها که میگن همینه. :D
زندگي كوتاه است بگذر ببخش بخند
نمایه کاربر
MOHSEN
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال
پست: 274
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 25 مهر 1389, 8:30 pm
تماس:

پست توسط MOHSEN »

مهدي جان ,تو كشور هاي ديگه چيزي به اسم فرار مغزي نداريم ,اينجا هم يه كلاهه كه سر بي امكاناتي ميزارن .
محسن معصوم زاده، نه محسن است نه معصوم زاده
نمایه کاربر
MOHSEN
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال
پست: 274
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 25 مهر 1389, 8:30 pm
تماس:

پست توسط MOHSEN »

مهدي جان ,تو كشور هاي ديگه چيزي به اسم فرار مغزي نداريم ,اينجا هم يه كلاهه كه سر بي امكاناتي ميزارن .
محسن معصوم زاده، نه محسن است نه معصوم زاده
نمایه کاربر
sajjad
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال
پست: 266
تاریخ عضویت: جمعه 27 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: کرج
تماس:

پست توسط sajjad »

mahdix نوشته شده:فرار مغز ها که میگن همینه. :D
توفرار نکنی :?: :?:

مافرار کردیم اومدیم قوچان :D :D
وطن یعنی چه آباد و چه ویران ،وطن یعنی همین جا یعنی ایران.
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان