قالب جديد سايت
-
- مدیر کل سایت
- محل اقامت: قوچان
- Has thanked: 2 times
- تماس:
قالب جديد سايت
سلام دوستان
لطفا نظرات تون رو درباره قالب سايت بگيد.البته فقط خوبه و... كافي نيست اگه كمي و كاستي هم داره بگيد چيزهايي كه كم داره، چون مي خواهيم يك قالب اختصاصي براي سايت طراحي كنيم
ممنون
لطفا نظرات تون رو درباره قالب سايت بگيد.البته فقط خوبه و... كافي نيست اگه كمي و كاستي هم داره بگيد چيزهايي كه كم داره، چون مي خواهيم يك قالب اختصاصي براي سايت طراحي كنيم
ممنون
1. طرح فعلی سایت : خوبه . ولی قسمت صفحه اصلی (مطالب ارسالی جدید) مشکل داره!(کامل نیست )البته شاید این مشکل فقط برای صفحه من باشه ؟
2. در مورد بخش ها ی تخصصی به نظر من باید یک بخش معرفی قطعات الکترونیکی (با توجه به اینکه اکثر مون مدار منطقی داریم) ایجاد بشه!
2. در مورد بخش ها ی تخصصی به نظر من باید یک بخش معرفی قطعات الکترونیکی (با توجه به اینکه اکثر مون مدار منطقی داریم) ایجاد بشه!
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
دوستان عزیز منظور از قالب سایت ظاهر و شکل سایته. اگه کسی با قالب های نیوک آشنایی داره لطفا ما رو در جریان بذاره و به ما کمک کنه تا سایت ظاهری شیک تر و البته کامل تری داشته باشه. ممنون
مسئول برقراری نظم در سایت
پاسخگو سوالات
حذف کننده پست های اضافی و مخالف با قوانین سایت
حذف کاربران غیر مجاز از نظر قوانین
پاسخگو سوالات
حذف کننده پست های اضافی و مخالف با قوانین سایت
حذف کاربران غیر مجاز از نظر قوانین
- vahid
- مدير بخش مهندسی برق
- محل اقامت: شیروان
- تماس:
قالب سایت از نظر شکل و ظاهر خیلی خوبه.
در مورد بخش تازه های الکترونیک و رباتیک به نظرم اگه چند نفر به طور پیوسته مطلب بذارن به روز بودنش نمیتونه زیاد مشکل باشه.
همینطور فکر میکنم اگه اعضا هر پیشنهاد و نظری که دارن رو مطرح کنن خیلی واسه رشد سایت مفیده.
بخش معرفی قطعات الکترونیکی پیشنهاد خیلی خوبیه.این بخش ایجاد شد, ولی خوب همینطور که علی جان هم گفت این بخش ها با همکاری همه ی اعضا رشد میکنه و نکته ی دیگه ای هم که هست باید ببینیم تمایل اعضا به این بخشها چقدره!
ولی به نظرم کم کم سایت از نظر علمی هم رشد میکنه.
در مورد بخش تازه های الکترونیک و رباتیک به نظرم اگه چند نفر به طور پیوسته مطلب بذارن به روز بودنش نمیتونه زیاد مشکل باشه.
همینطور فکر میکنم اگه اعضا هر پیشنهاد و نظری که دارن رو مطرح کنن خیلی واسه رشد سایت مفیده.
بخش معرفی قطعات الکترونیکی پیشنهاد خیلی خوبیه.این بخش ایجاد شد, ولی خوب همینطور که علی جان هم گفت این بخش ها با همکاری همه ی اعضا رشد میکنه و نکته ی دیگه ای هم که هست باید ببینیم تمایل اعضا به این بخشها چقدره!
ولی به نظرم کم کم سایت از نظر علمی هم رشد میکنه.
- mohammad mehdi
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: mashhad
- تماس:
به نظر من هم قالب فعلی جالبه.اما باید یک مقدار به فکر تبلیغات در مورد سایت باشیم .چون اگر بقیه بچه های برق هم بیاین توی این سایت مطمئنا سایت پر بارتر میشه.یکی از پیشنهاد های من در مورد تبلیغات سایت چاپ تراکت های کوچک و پخش بین همه بچه های برق هست که مطمئنا هزینه زیادی هم نداره. 

خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان