ایده‌ای برای کلیدهای برق!

ارسال پست
Samaneh
مدیر سایت
مدیر سایت
محل اقامت: مشهد
تماس:

ایده‌ای برای کلیدهای برق!

پست توسط Samaneh »

معمولا در اکثر منازل، خصوصا خانه های دوبلکس و دارای متراژ بالا در بخشی از خانه یک کنترل مرکزی برای روشن و خاموش کردن چراغ های خانه در نظر گرفته میشود .
که از طریق آن میتوانید مثلا چراغ های اتاق خواب، آشپزخانه یا هر جای دیگری از خانه را بدون مراجعه به آن محل روشن یا خاموش نمایید.

هرچند این روش بسیاری از کارهای شما را آسان تر کرده و باعث میشود که برای برخی از کارهایتان وقت کمتری صرف کنید اما یک ایراد اساسی هم دارد. ایراد این روش این است که شما باید به خاطر بسپارید که هر سوییچ مربوط به کدام بخش از خانه است که این کار عملا کاری واقعا دشوار است خصوصا اگر تعداد سوییچ ها زیاد باشد. البته ۱۰۰ درصد راه دیگری هم هست، مثلا اینکه جلوی هر سوییچ یاد داشت کنید که مربوط به کدام بخش از خانه ی شماست. اما راه منطقی چیست؟ در عصر تکنولوژی بدون شک راه های جالب تر و در عین حال زیباتری هم برای حل این مشکل وجود دارد.

راه حل این مشکل سوییچی است که امروز به شما معرفی میکنم. در این سوییچ بجای اینکه تمامی کلید ها به شکلی ساده درون یک قاب قرار گرفته باشند، محل قرارگیری آنها درون قاب دقیقا با نقشه ی خانه ی شما یکسان است! برای درک هرچه بهتر نحوه ی کارکرد این سوییچ از شما دعوت میکنم تصاویر زیر را مشاهده نمایید.
تصویرتصویر

فکر نمی کنم توضیح دیگری در مورد نحوه ی کارکرد این سوییچ لازم باشد. روشن خاموش شدنش هم که دقیقا مثل تمام کلید های دیگر است. یعنی وقتی که کلید را به داخل فشار دهید چراغ روشن و در حالت های دیگر خاموش میماند. در عین حال نکته ی جالب دیگری نیز وجود دارد. جالب اینجاست که هر چراغی خاموش باشد سوییچ مربوط به آن از خود نور ساطع میکند، به این صورت در تاریکی هم به راحتی میتوانید کلید را پیدا کنید.

همانطور که کاملا هم مشخص است این سوییچ باید برای هر خانه به طور جداگانه طراحی و ساخته شود و در عین حال سیم کشی را هم تا حدی پیچیده خواهد کرد ولی به نظرم ایده ی واقعا جالبی است.

تصویرتصویر
خوب حالا که با این سوییچ آشنا شدید به سراغ یک سوییچ خیلی جالب دیگر میرویم. این سوییچ که yellow نام دارد، کنترل تمام لامپ های خانه را از طریق یک اینترفیس کاملا گرافیکی در اختیار شما میگذارد. برای خاموش یا روشن کردن هر یک از چراغ ها کافی است از طریق صفحه ی لمسی ای که در اختیارتان قرار گرفته لامپ مورد نظر را لمس کرده و عمل مورد نظر را انجام دهید.
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان