عواقب حملات سایبری !

ارسال پست
Samaneh
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 2054
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 15 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

عواقب حملات سایبری !

پست توسط Samaneh »

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طبق یک نظرسنجی از مدیران اجرایی زیرساختارهای حیاتی در سراسر جهان توسط مرکز مطالعات بین‌المللی و استراتژیک در واشنگتن دی‌سی این نتیجه حاصل شد که آنها در یک زمینه متفق القول بودند و آن هم حمله سایبری به شبکه های اینترنتی بود.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


آنها بر این باورند که نرم افزار های جدید که در صنعت استفاده می شوند در حال تبدیل به یک هدف بزرگ برای مجرمان سایبری هستند و در آینده حملات جدی به این شبکه‌ها صورت خواهد گرفت.


تصویر

حدود 40 درصد از شرکت‌های تحت مصاحبه معتقدند انتظار حملات زیادی در یک سال آینده می رود که نتایج حاصل از آن می‌تواند به قطع سرویس‌دهی به مدت حداقل 24 ساعت انجامد.

اگر ما 24 ساعت به بانک دسترس نداشته باشیم شاید اتفاق حادی نیفتد اما آیا ممکن است این اتفاقات سبب از دست دادن جان انسان‌ها شود؟ یا حتی نابودی و تخریب شرکت ها؟

تصویر

پاسخ مثبت است زیرا هک شدن شرکت‌های عرضه کننده خدمات ملی می تواند عواقب جانی داشته باشد مثل شرکتهای ارائه دهنده خدمات برق و یا گاز!

EDF Energy و British Gas دو شرکت ارائه خدمات برق و گاز در دنیا هستند آنها تدابیری اندیشیده اند مبنی بر نصب میلیو‌ن‌ها کنتور هوشمند در خانه‌ها! زیرا اگر سیستمی مانند گاز که برای مثال شرکتی مانند British Gas به وسیله آن خدمات می دهد مورد حمله قرار گیرد ممکن است نابسامانی هایی را ایجاد کند که منجر به مرگ افراد گردد.

این شرکتهای خدماتی در حقیقت میزان تقاضا را کنترل می کنند و بر مقدار مصرف نظارت دارند .از راه دور اشتراک مشتریان بدحساب را قطع میکنند، اگر این شبکه‌ها از طریق اینترنت به راحتی مورد حمله قرار گیرند خسارات مالی و جانی زیادی وارد خواهد شد.


اگر چه بیشتر پاسخ دهندگان به این نظرسنجی معتقدند که ، هکرها می توانند این تکنولوژیهای جدید را مورد هدف قرار دهند، اما تنها دو سوم آنان اعلام کرده اند که طرحی ویژه و خاص برای محافظت از خود دارند.

آقای Woolsey، در این زمینه گفت: در گزارش نظرسنجی این نکته بسیار جالب بود که 90 تا 95 درصد از افراد استفاده کننده از شبکه‌های هوشمند نگران امنیت نیستند!!!

این در حالی است که سال قبل مرکز عملیات امنیت سایبری ،تهدیدات رو به افزایش را به صورت روزانه به شبکه‌های انرژی جهان گزارش کرده است. این نشان می دهد که هر روز بیش از دیروز بر حملات سایبری افزوده می شود

تصویر

رشد فناوری‌های هوشمند در میان مردم و در خانه های آنها تا سال 2020 زمینه مناسبی جهت ایجاد اختلال در امنیت توسط هکرها و دیگر فعالان ایجاد می کند.



دستگاههای الکترونیکی شبکه‌ای که به یکدیگر و به تاسیسات اصلی متصل هستند، فرصت های خوبی را برای ایجاد حمله به زیرساخت های حیاتی ملی کشورها مانند ایستگاه‌های تامین برق ایجاد می کند که این امر ضربات جبران ناپذیری را به کشورها خواهد زد ایجاد اختلال در مراحل انتقال اطلاعات در شبکه و قطع سرویس‌دهی امنیتی دیگر هشداری است که به شرکت ها داده می شود.

Greg Day تحلیل‌گر شرکت MacAfee می‌گوید: تهدیدات سریع‌تر از امن کردن شرکت‌های مهم انرژی ممالک گوناگون در حال توسعه است و حرکت رو به رشد دارد و دامنه اثرات آن‌ نیز با گسترش روز افزون مواجه خواهد شد به بیانی هکرها سریع تر از مدیرعاملان کار می کنند! :roll:



تصویر

بررسی ها نشان می دهد که نزدیک به 80 درصد ازشرکت‌ها در طول 12 ماه گذشته حملات شدیدی را تجربه کردند و بصورت موقت، مراحل اطلاع رسانی در شبکه‌های آن‌ها، با اختلال مواجه شده است.



به تازگی Macafee ، مجموعه ای از نفوذهای هماهنگ به 5 شرکت نفتی چند ملیتی را که به آن لقب (اژدهای شب) داده اند،گزارش کرد که به منظور سرقت اطلاعات حساس در مورد اکتشاف و مناقصه قرارداد طراحی شده بودند.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این طور به نظر می رسد که مسئولان بیش از پیش باید این موضوع را مورد بررسی قرار دهند و آن را جدی بگیرند. :twisted:
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
نمایه کاربر
vahid
مدير بخش مهندسی برق
مدير بخش مهندسی برق
پست: 409
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 31 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: شیروان
تماس:

پست توسط vahid »

درسته,مسئولان باید این موضوعات رو جدی بگیرند , الان دیگه جنگ ها دارن تغییر شکل میدن.

یاد ویروس صنعتی stuxnet افتادم. همون ویروسی که چندین ماه پیش زیاد ازش صحبت میشد و گفته میشد احتمال داره مخصوصا وارد ایران شده باشه چون در حدود 60 درصد از سيستمهاي رايانه اي كه به اين ويروس آلوده شدن، در ايران قرار داره. هدف اون ویروس هم سیستم های کنترل صنعتی بود.
نمایه کاربر
vahid
مدير بخش مهندسی برق
مدير بخش مهندسی برق
پست: 409
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 31 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: شیروان
تماس:

پست توسط vahid »

اینم از متن خبر:


حمله ی ويروس Stuxnet به سيستم هاي صنعتي ايران:

در ابتدا گمان ميرفت كه اين يك حمله ی معمولي مانند هزاران حمله ی ويروسي است كه روزانه ميليونها رايانه در سراسر جهان را مورد هدف قرار ميدهد؛ اما گويا اين حمله بسيار جدي بوده و برعكس هميشه، بيشتر رايانه هاي ايران، اندونزي و هندوستان را مورد هجوم خود قرار داده است. همچنين براساس گزارش هاي منتشر شده، رايانه هاي شخصي در ايران بيش از ديگر كشورها به كرم رايانه اي خطرناكي به نام SCADA كه به Stuxnet نيز شهرت دارد، آلوده شده است. گفتني است كه هدف اين كرم رايانه اي سرقت اطلاعات از سيستم هاي كنترل صنعتي است. حتي برخي كارشناسان آن را نخستين تروجاني ميدانند كه اطلاعات صنعتي را به سرقت ميبرد.

نخستين ويروس صنعتي
شايد اين اولين باري باشد كه يك ويروس تا اين سطح وسيع از رايانه هاي كشور را مورد حمله خود قرار ميدهد، چرا كه بر اساس اطلاعات جمع آوري شده توسط شركت امنيتي سيمانتك در حدود 60 درصد از سيستمهاي رايانهاي كه به اين ويروس آلوده شده اند، در ايران قرار دارند. به گفته الياس لووي، مدير ارشد فني بخش پاسخگويي ايمني سيمانتك، با توجه به تاريخ نشانه هاي ديجيتالي كه از اين كرم رايان هاي به جا مانده، ميتوان گفت اين نرم افزار از ماه ژانويه سال جاري ميان رايانه ها در گردش بوده است. Stuxnet ماه گذشته توسط يك شركت بلاروسي به نام VirusBlockAda كشف شد. اين شركت در آن زمان اعلام كرد اين ويروس را روي سيستم نرم افزاري يكي از مشتريان ايراني خود كشف كرده است.

هدف: سيستم هاي كنترل پروژه زيمنس
نام زيمنس و سيستم هاي كنترل پروژه به اين ويروس گره خورده است. به گفته كارشناسان امنيتي، اين كرم به دنبال سيستم مديريتي SCADA زيمنس كه معمولا در كارخانه هاي بزرگ توليدي و صنعتي مورد استفاده قرار ميگيرد بوده و تلاش ميكند اسرار صنعتي رايانه هاي اين كارخانه ها را روي اينترنت بارگذاري (Upload) كند.

در همين حال مشخص نيست، چرا بيشترين موارد آلودگي در ايران ديده شده است، هر چند اين احتمال بسيار تقويت شده كه اين ويروس مخصوص صنايع ايران طراحي شده باشد. سيمانتك در اين زمينه اعلام كرده نميداند، چرا ايران و ديگر كشورها به اين اندازه تحت تاثير آلودگي هاي ويروسي قرار دارند. به گفته لووي، تنها ميتوان گفت افرادي كه اين نرم افزارهاي خاص را ساخته اند، آن را ويژه حمله به اين نقاط جغرافيايي خاص طراحي كرده اند.

منبع خبر و اطلاعات بیشتر
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان