البته نه کیفتی خوب شد نه شلوغی مشهوده و نه آقای خادمی در صف : دی
البته من عکس را گرفتم اول ، بعد که داشتم نیگا میکردم دیدم اا آقای خادمی هم هستن ...
آقای خادمی خودتون را پیدا کنید...!!!و به دوستان نشان دهید (بارم : 0/25 )

مدیر انجمن: metanat
metanat نوشته شده:یک تیر دو نشون شد ...
البته نه کیفتی خوب شد نه شلوغی مشهوده و نه آقای خادمی در صف : دی
البته من عکس را گرفتم اول ، بعد که داشتم نیگا میکردم دیدم اا آقای خادمی هم هستن ...
آقای خادمی خودتون را پیدا کنید...!!!و به دوستان نشان دهید (بارم : 0/25 )
اااا؟ چقدر باهوشی ، من یک بارم ِ جایزه برای شما در نظر میگیرم ...salia نوشته شده:من دیدم واسه منم بارم در نظر گرفته میشه؟بگم؟
من اینو میدونستمmetanat نوشته شده:جدیدترین خبر حاکی بر شلوغی شدید سینما آفریقا در ساعت 12.15 ظهر ،برای تهیه بلیط است : دی
چه شود امشب...
این صف ده برابر ِ حتما امشب...
و خبری خیلی جدید تر به ساعت ِ 12.35 سیستم پیش فروش امروز فرق داره و با وجود صف های شلوغ ، پیش فروش نشده و تنها یک ساعت قبل از فیلم ها پیش فروش میشه ...
Ruhollah نوشته شده:من اینو میدونستمmetanat نوشته شده:جدیدترین خبر حاکی بر شلوغی شدید سینما آفریقا در ساعت 12.15 ظهر ،برای تهیه بلیط است : دی
چه شود امشب...
و خبری خیلی جدید تر به ساعت ِ 12.35 سیستم پیش فروش امروز فرق داره و با وجود صف های شلوغ ، پیش فروش نشده و تنها یک ساعت قبل از فیلم ها پیش فروش میشه ...
یادم رفت بهتون بگم
شرمنده
ایشاا.. که از بچه های خودمون کسی نرفته باشه
ولی سیمرغ پیش فروش داره
چون سینمای جدیده وضع جالبی ندارهmetanat نوشته شده:Ruhollah نوشته شده:من اینو میدونستمmetanat نوشته شده:جدیدترین خبر حاکی بر شلوغی شدید سینما آفریقا در ساعت 12.15 ظهر ،برای تهیه بلیط است : دی
چه شود امشب...
یادم رفت بهتون بگم
شرمنده
ایشاا.. که از بچه های خودمون کسی نرفته باشه
ولی سیمرغ پیش فروش داره
آره فرستادیم رفتن سیمرغ دوستان را بگیرن ...اما میگن صفش وحشتناک ِ ..فقط رئیس سینما سیمرغ لطف کرده برده مردم را داخل سینما تو سرما وانستن ...آقا اصغرزاده چه خبره ؟؟؟؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان