دانشجو در ملل مختلف (طنز)

ارسال پست
نمایه کاربر
vahid
مدير بخش مهندسی برق
مدير بخش مهندسی برق
محل اقامت: شیروان
تماس:

دانشجو در ملل مختلف (طنز)

پست توسط vahid »

دانشجو در ملل مختلف (طنز) ژاپن: بشدت مطالعه می کند و برای تفریح ربات می سازد!
هند: او پس از چند سال درس خواندن عاشق دختر خوشگلی می شود و همزمان برادر دوقولویش که سالها گم شده بود را پیدا می کند. سپس ماجراهای عاشقانه و اکشنی پیش می آید و سرانجام آندو با هم عروسی می کنند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام می شود!
عراق: مدام به تیر ها و خمپاره های تروریست ها جاخالی می دهد ودر صورت زنده ماندن درس می خواند!
چین: درس می خواند و در اوقات فراغت مشابه یک مارک معروف خارجی را می سازد و با یک دهم قیمت جنس اصلی می فروشد!
اسرائیل: بیشتر واحدهایی که او پاس کرده، عملی است او دوره کامل آموزشهای رزمی و کماندویی را گذرانده!
کوبا: او چه دلش بخواهد یا نخواهد یک کمونیست است و باید باسواد باشد و همینطور باید برای جزجگر گرفتن جمیع روسای جمهوری امریکا دعا کند!
پاکستان: او بشدت درس می خواند تا در صورت کسب نمره ممتاز، به عضویت القاعده یا گروه طالبان در بیاید!
ایران:عاشق تخم مرغ است! سرکلاس عمومی چرت می زند و سر کلاس اختصاصی جزوه می نویسد .معمولا لیگ تمام کشورها را دنبال می کند! عاشق عبارت « خسته نباشید» است، البته نیم ساعت مانده به آخر کلاس! هر روز دوپرس از غذای دانشگاه را می خورد و هر روز به غذای دانشگاه بد و بیراه می گوید! او سه سوته عاشق می شود. جزء قشر فرهیخته جامعه محسوب می شود ولی هنوز دلیل این موضوع مشخص نشده؛ که چرا صاحبخانه ها جان به عزرائیل می دهند ولی خانه به دانشجوی پسر نمی دهند! نسل دانشجوی ایرانی درسخوان در خطر انقراض است!
نمایه کاربر
Maryam
مسئول
مسئول
محل اقامت: شهر بهشت
تماس:

پست توسط Maryam »

باهمه این حرفا اگه دانشجوی ایرانی بخواد درس بخونه کولاک میکنه!
تو شاهکار خالقی...
نمایه کاربر
vahid
مدير بخش مهندسی برق
مدير بخش مهندسی برق
محل اقامت: شیروان
تماس:

پست توسط vahid »

اره.
این که طنز بود ولی به نظر من هم اگه دانشجوی ایرانی یکم همت کنه و بهش امکانات داده بشه توی جهان غوغا میکنه.:)
نمایه کاربر
Cyrus
مدیر سابق سایت
مدیر سابق سایت
محل اقامت: مشهد
تماس:

پست توسط Cyrus »

طبق اون چیزهایی که به ما گفتن، آره، شما راست می گین.
اما به نظر من خوبه که خودمون به بقیه این رو ثابت کنیم.
من به جز آبی نگاهت؛ آسمانی نمی شناسم...
نمایه کاربر
Maryam
مسئول
مسئول
محل اقامت: شهر بهشت
تماس:

پست توسط Maryam »

دوستان یه لطفی بکنین از اسم مستعار استفاده نکنین،اگه میخواین از اسم دیگه ای واسه خودتون استفاده کنید حداقل نام فامیلیتون رو حتما بنویسین.
نمایه کاربر
Cyrus
مدیر سابق سایت
مدیر سابق سایت
محل اقامت: مشهد
تماس:

پست توسط Cyrus »

MrKashefi نوشته شده:دوستان یه لطفی بکنین از اسم مستعار استفاده نکنین،اگه میخواین از اسم دیگه ای واسه خودتون استفاده کنید حداقل نام فامیلیتون رو حتما بنویسین.
من هم اوایل به این که یک قانون بذاریم تا همه اسم و فامیلی خودشون رو بنویسن فکر می کردم، اما فکر نمی کنم که همه استقبال کنن.
باید نظر سنجی بشه.
هویت بیشتر اعضا هم در حال حاضر مشخصه.
من به جز آبی نگاهت؛ آسمانی نمی شناسم...
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان