کینکت چیست؟

مطالب کلی مربوط به مهندسی برق-الکترونیک
ارسال پست
نمایه کاربر
vahid
مدير بخش مهندسی برق
مدير بخش مهندسی برق
پست: 409
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 31 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: شیروان
تماس:

کینکت چیست؟

پست توسط vahid »

با توجه به سمیناری میخواد برگزار بشه حدس میزنم خوندن این مطلب خالی از لطف نباشه و برای تصمیم گیری در مورد رفتن یا نرفتن به سمینار کمکتون کنه.
در آخر خوشحال میشم اگه نظرتون رو در مورد این فن آوری و یا ایده ها و کارهایی که فکر میکنید میشه با این فن آوری انجام داد رو قرار بدین. ممنون.تصویر

اگر به طور ساده به کینکتنگاه کنید، کینکت تنها یک دوربین است که به کنسول بازی افزوده می‌شود. مانند وب کمی که به کامپیوتر وصل می‌کنید.[JUSTIFY]با افزودن این محصول به کنسول بازی دیگر نیازی به دسته بازی ندارید. بلکه حرکت دست و سر و پرش های خودتان عینا به کاراکتری که در بازی، بازی می کند تبدیل می‌شود. شما مشتتان را در هوا تکان می دهید ولی در بازی، مشتتات محکم به بدن رقیب برخورد می‌کند.[/JUSTIFY][CENTER]تصویر[/CENTER][JUSTIFY]کینکت چطور حرکت را ردیابی می‌کند؟[/JUSTIFY][JUSTIFY]برای ردیابی از مادون قرمز استفاه می‌کند. این دوربین از وب کم کامپیوتر باهوشتر و با کیفیتتر است. وقتی آن را بالای تلویزیون قرار می‌دهید بیشتر فضای اتاق را نشان می‌دهد.[/JUSTIFY][JUSTIFY]کینکت ۴۸ نقطه بدتان را برای تشخیص حرکت، شناسایی می‌کند. این محصول می‌تواند حرکات بدن را به شکل مکعب‌های ۴‌سانتیمتری در هر ۱۰میلی‌ثانیه، یک بار ارزیابی کند.[/JUSTIFY]
تصویر



[JUSTIFY]البته کینکت فقط دوربین مادون قرمز نیست. بلکه این دستگاه قادر به تصویر برداری RGB (رنگی) نیز است و توانایی تشخیص چهره را دارد. کافیست مقابل دوربین قرار بگیرید تا شما را شناسایی کند و پروفایل بازی مربوط به شما را لود کند.[/JUSTIFY][JUSTIFY]همچنین یک میکروفون برای ارتباط و صدور فرمان‌های صوتی به xboxدر آن تعبیه شده است.[/JUSTIFY][JUSTIFY]دیگر نیازی به دسته بازی نیست، شما خودتان دسته بازی هستید امکان چت ویدیویی با کینکت می توانید با دوستانتان به صورت آنلاین از روی xbox ارتباط برقرار کنید و ویدیوها را به صورت مشترک با هم تماشا کنید.


در مورد ساختار هم بهتر به تصویر زیر توجه کنید،در زیر تمامی موارد نمایش داده شده یک به یک توضیح داده شدن.
تصویر
مورد ۱ : فرستنده اشعه مادون قرمز (IR:InferaRed) هستش که وظیفه پخش اشعه رو بر عهده داره.(با دوربین موبایل می شه اشعه رو دید)
مورد ۲. ال ای دی که وضعیت کاری دستگاه رو بیان میکنه.
مورد ۳: دوربین رنگی مثل همین دوربین معمولی ها (RGB Camera)
مورد ۴:سنسور دریافت اشعه مادون قرمز
مورد ۵: آریه ای از میکروفن ها
مورد ۶:د ر قسمت پایه مجموع چرخ دنده ها جهت حرکت قسمت سر دستگاه تعبیه شده اند.[/JUSTIFY]


با ارایه ی فریمور دستگاه کینکت برای سیستم عامل ویندوز توسط مایکروسافت کاربرد های کینکت بسیار افزایش پیدا کرده . به این ترتیب با راه اندازی کینکت در سیستم عامل ویندوز و استفاده از این تکنولوژی دیگه هیچ کنترلر نیاز نیست و خود شخص کنترلر دستگاه میشه و میشه به راحتی هر دستگاهی رو کنترل کرد و همین طور با هر دستکاهی ارتباط برقرار کرد. به طور کلی میشه گفت کینکت پیوند دهنده ی زندگی دیجیتال و مجازی با زندگی حقیقیه.

تصویر
آخرین ويرايش توسط 4 on vahid, ويرايش شده در 0.
خدایا
از تو ممنونم . . .
نمایه کاربر
vahid
مدير بخش مهندسی برق
مدير بخش مهندسی برق
پست: 409
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 31 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: شیروان
تماس:

پست توسط vahid »

وقتی کینکت، زندگی را در دست می گیرد

اگرچه کینکت در ابتدا یعنی در نوامبر ۲۰۱۰ که برای نخستین بار رونمایی شد به عنوان نسل جدید سیستم های کنترل کننده بازی های کامپیوتری قدم به این عرصه گذاشت تا آغازگر عصر جدیدی در دنیای بازی های کامپیوتری باشد، اما این روزها شاهد کاربرد این سیستم در طراحی بیش از صدها نوآوری جدید و کاربردی هستیم که تحت عنوان فناوری های نوین از آنها نام برده می شود. چندی پیش اعلام شد در بیمارستان سانی بروک در کشور کانادا، کینکت به عنوان فناوری جدیدی برای کمک به پزشکان در انجام اعمال جراحی مورد استفاده قرار گرفته است. در شرایطی که پزشک معالج در حین انجام عمل جراحی به بررسی مجدد عکس های MRI که در پرونده پزشکی بیمار وجود دارد نیاز داشته باشد، می تواند بدون خارج شدن از اتاق عمل و تنها به کمک واسط کاربری کینکت از طریق دستوراتی که با حرکت، چگونگی اجرای آنها را تعیین می کند تصاویر مورد نیاز را روی نمایشگرهایی که در اطرافش وجود دارند، مشاهده کند و به این ترتیب زمان انجام عمل جراحی که گاهی به دلیل لزوم بررسی تصاویر سی تی اسکن یا MRI، ۲۰ دقیقه تا یک ساعت به آن افزوده می شود، کاهش خواهد یافت،

اما کاربرد کینکت در عرصه های مختلف تنها به حضور آن در اتاق عمل محدود نمی شود بلکه مطرح شدن ایده های جدید، زمینه ای را برای استفاده از نوآوری جدید مایکروسافت در دیگر زمینه ها به وجود آورده است. کنترل ربات پرنده به کمک کینکت ایده جدیدی است که به نظر می رسد گام مهمی برای کنترل ربات ها باشد. این ربات پرنده، به کمک یک کینکت و توسط حرکات بدن کنترل می شود و تنها کافی است دست هایتان را به اطراف حرکت دهید تا ربات پرنده از دستورات شما پیروی کند. محققان امیدوارند که این موفقیت بتواند زمینه مناسبی را به وجود آورد تا بتوان در سال های آینده ابزارهای مختلفی را از طریق حرکات بدن تحت کنترل قرار داد. علاوه بر این استفاده از رابط کاربری کینکت در زمینه طراحی سیستم های روشنایی اتوماتیک برای واحدهای مسکونی و همچنین طراحی و ساخت پلیمرهایی هوشمند برای کمک به معلولان نیز از دیگر کاربردهای کینکت در زمینه های مختلف هستند.
تصویر


● اسکنرهای سه بعدی مجهز به کینکت

بتازگی مایکروسافت اعلام کرده است با استفاده از نرم افزار جدید طراحی شده برای کینکت، این سیستم به یک اسکنر سه بعدی تبدیل خواهد شد که می تواند در زمینه های مختلف و از جمله طراحی فضاهای داخلی، کاربرد داشته باشد. این طرح تحقیقاتی جدید که در مراسم بیستمین سالگرد پروژه های تحقیقاتی مایکروسافت در کمبریج معرفی شد، ابزارهای لازم برای ارائه طرح های سه بعدی با کیفیت در کوتاه ترین زمان ممکن را در اختیار کاربران قرار می دهد. ویژگی منحصر به فرد این نرم افزار جدید این است که می توان با استفاده از آن از اجسام اسکن شده توسط کینکت همانند اشیای واقعی استفاده کرد. در حقیقت این نرم افزار مجهز به یک موتور فیزیکی واقعی است که اجسام اسکن شده را به اجسام واقعی تبدیل می کند. به کمک این فناوری می توانید افراد، اشیاء یا حتی فضای داخلی یک اتاق را به صورت سه بعدی اسکن کنید و به این ترتیب شما در دنیای مجازی یک آواتار واقعی خواهید داشت یا حتی می توانید محل وقوع حوادث را در مدت زمان چند ثانیه در دنیای مجازی بازسازی کنید. بسیاری از محققان بر این باورند که این طرح تحقیقاتی جدید می تواند سرآغاز تحولاتی برای تغییر دیدگاه انسان به دنیای اطرافش باشد. به گفته شهرام ایزدی، مدیر ارشد این طرح تحقیقاتی، این نرم افزار جدید این امکان را به ما می دهد که بتوانیم دنیای اطرافمان را از دیدگاه کامپیوترها ببینیم. بنابراین به نظر می رسد که زمینه های مختلفی بتوانند جولانگاهی برای حضور این فناوری باشند که دستیابی به آنها مستلزم انجام تحقیقات بیشتری در این زمینه است.

● کینکت فیوژن محتوای سه بعدی می سازد

در حال حاضر اسکنرهای سه بعدی با قابلیت های متفاوت توسط بسیاری از شرکت های بزرگی که در این زمینه فعالیت دارند به بازار عرضه شده است، اما سرعت و سهولت کاربرد اسکنرهای سه بعدی جدید مایکروسافت که کینکت فیوژن نام دارند با هیچ یک از این اسکنرها قابل مقایسه نیست. همان طور که محصولاتی شبیه به آفیس مایکروسافت در زمینه ایجاد اسناد دوبعدی، انقلابی را در دنیای کامپیوتر به راه انداخته اند، پیش بینی می شود کینکت فیوژن نیز بتواند با ایجاد تاثیراتی مشابه، این امکان را در اختیار کاربران قرار دهد تا بتوانند ایجاد محتوای سه بعدی را با در اختیار داشتن ابزار ساده کینکت تجربه کنند. این فناوری جدید می تواند رنگ و بوی تازه ای به بازی های کامپیوتری بدهد و روش های ساخت مدل های سه بعدی را نیز دستخوش تحولاتی اساسی سازد. به کمک این فناوری جدید می توانید یک اتاق و تمام محتویات آن را در عرض چند ثانیه اسکن کنید. به عبارت دیگر در حالی که دوربین را در اتاق می چرخانید زوایای پنهان اجسام بررسی شده و اطلاعات مربوط به آنها روی یک مدل سه بعدی ثبت خواهد شد. این سیستم به طور پیوسته هر منظره ای را که مورد نظرتان باشد در جهت های اصلی مورد واکاوی قرار می دهد و به سرعت منظره دلخواه شما را در دنیای مجازی بازسازی می کند.
با استفاده از نرم افزار جدید طراحی شده برای کینکت، این سیستم به یک اسکنر سه بعدی تبدیل خواهد شد که می تواند در زمینه های مختلف و از جمله طراحی فضاهای داخلی، کاربرد داشته باشد
ویژگی متمایز این سیستم این است که برای واکاوی زوایای پنهان اجسام و فضاهای مختلف و همچنین تصویرسازی از یک واحد پردازش گرافیکی استاندارد استفاده می کند. اگرچه مایکروسافت هنوز اعلام نکرده است که چه زمانی نخستین محصول مبتنی بر این فناوری را به بازار عرضه می کند، اما به نظر می رسد که بزودی حجم انبوهی از فناوری هایی که این سیستم جدید اسکنر سه بعدی بخش اصلی آنها خواهد بود به بازار عرضه خواهند شد.


آنچه مسلم است این که کینکت که تا پیش از این، از آن به عنوان مغز هوشمند کنسول های بازی نام برده می شد می تواند به عنوان یک ویژگی هوشمند به مجموعه ای از فناوری های جدید و مورد نیاز در زندگی روزمره بیشترافزوده شود. به گفته مدیر ارشد این پروژه تحقیقاتی، کینکت فیوژن به علاقه مندان به بازی های کامپیوتری نیز این نوید را می دهد که می توانند در انتظار تجربه ای متفاوت از بازی های کامپیوتری باشند، چراکه این اسکنرها می توانند محیط پیرامون فرد کاربر در دنیای واقعی را در دنیای مجازی بازی بازسازی کرده و این حس را در فرد ایجاد کنند که در محیط مجازی حضور واقعی دارد. علاوه بر این تمامی مناظر به طور همزمان و در حین انجام بازی ساخته خواهند شد و دیگر نیازی نیست که پیش ار شروع بازی در مورد طراحی مناظر اطراف، برنامه ریزی کنید.
با توجه به آنچه گفته شد می توان به این نتیجه رسید که قصه کینکت و امکانات آن تنها محدود به اینجا نخواهد شد، گویی مایکروسافت قصد دارد به واسطه این رابطه کاری فناوری های جدیدی را در اختیار کاربران خود قرار دهد.
فناوری هایی که شاید تا پیش از این تنها در داستان های علمی ـ تخیلی درباره آنها می شنیدیم و حالا این روزها توانسته اند در قالب بخشی از حقایق زندگی ما انسان ها قدم به دنیای واقعی گذارند تا بیش از پیش به اهمیت این فناوری و لزوم وجود آنها برای تجربه یک زندگی بهتر پی ببریم.
آخرین ويرايش توسط 1 on vahid, ويرايش شده در 0.
خدایا
از تو ممنونم . . .
نمایه کاربر
vahid
مدير بخش مهندسی برق
مدير بخش مهندسی برق
پست: 409
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 31 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: شیروان
تماس:

پست توسط vahid »

ساخت ربات با استفاده از فناوری کینکت

شرکت بزرگ روبات‌سازی «یاسکاوا الکتریک» از روبات جدید خانه‌دار خود رونمایی کرد.

روبات SmartPal VII که با استفاده از فناوری کینکت به تقلید از حرکت اندام کاربران خود می‌پردازد، برای زندگی در کنار سالمندان و افراد ناتوان طراحی شده تا به وظایف روزمره خود بپردازند و اشیا را جابجا کنند.

این روبات از یک دوربین سه‌بعدی و یک حسگر مادون‌قرمز بر روی سر برخوردار است که به آن اجازه حرکت خودکار را در اتاق می‌دهد. روبات SmartPal VII همچنین از حسگرهای gyro برای صاف ایستادن و جهت‌یابی برخوردار بوده و بازوها و دستان مجهز به حسگر حسی این روبات، آن را برای استفاده در خانه ایمن ساخته است. ارتباط کینکتی به کاربر اجازه می‌دهد تا حرکات روبات را از راه دور کنترل کند.

روبات SmartPal VII حرکات دست فرد را دنبال کرده اما از شیوه خود برای چگونگی تقلید از آنها با حرکت کمر، چرخها و دستانش استفاده می‌کند. این روبات در نمایشگاه بین‌المللی روبات 2011 به نمایش گذاشته شد.

تصویر
خدایا
از تو ممنونم . . .
نمایه کاربر
Mohades
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 656
تاریخ عضویت: شنبه 7 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: سبزوار
تماس:

Re: کینکت چیست؟

پست توسط Mohades »

ممنون جناب پرنده...عالی بود
خسته نباشین
من 1 نکته پزشکی بگم با اجازتون!

من تو نمایشگاه تهران یه چیزایی دیده بودم...ولی فقط واسه بازی ها بود
بازی هاشو یه کوچولو تست کردیم! بامزه بود و یکمی هیجان داشت!
ولی یه مشکلی هم دارن اینطور بازی ها... پزشکی ورزش این بازی ها رو که خیلیا فکر میکنن چون میشه مثلا تو یه آپارتمان کوچیک انجام بشه و حتما تحرکش یه ورزش خوب محسوب میشه رو رد میکنه
زیاد بازی کردن با اینطور بازی های مجازی برا آدم مشکل مفاصل ایجاد میکنه...تقریبا تمامشون بازی هایی هستن که با ضربه همراهه... حتی تو باشگاه ها مربی ها اجازه اینو نمیدن که ورزشکار رو هوا یه ضربه بزنه... چون اون خلا باعث کشیده شدن مفاصل یا به اصطلاح آب آوردن مفصل میشه
مثل همین والیبالی که تو این عکسه نشون میده!

البته یه چیز بامزه هم که من دیدم استفاده از این تکنولوژی بجای اتاق پرو بود!
به جای اینکه آدم کلی وقت بزاره تو یه فروشگاه تا اول مدل لباس بعد رنگشو چک کنه, خیلی راحت با این وب کم خیلی سریع میتونست خودشو تو لباس مورد نظر ببینه! یه دور هم بزنه ببینه بهش میاد یا نه!
[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]

[/CENTER]
[CENTER]خدایــا ! مے دانــم کـه مے بینـے ...[/CENTER]
[CENTER]Dont Forget[/CENTER]

javanmard
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال
پست: 222
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389, 7:30 pm
محل اقامت: مشهد پلاک 7
تماس:

Re: کینکت چیست؟

پست توسط javanmard »

ساخت کجاست و قیمتش حدودا چقدره؟
زندگی زیباست
اگر بگذارند
نمایه کاربر
Mohades
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 656
تاریخ عضویت: شنبه 7 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: سبزوار
تماس:

Re: کینکت چیست؟

پست توسط Mohades »

javanmard نوشته شده:ساخت کجاست و قیمتش حدودا چقدره؟

قیمتایی که من در جریانشم از 100 بود تا 500 بسته به نوع کاربردش
اینی که میگم نمونه های عادی برای مصارفی شبیه همینایی که گفتم بود

تا چند وقت پیش فقط تو برند سونی و مایکروسافت بود...الان نمیدونم
[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]

[/CENTER]
[CENTER]خدایــا ! مے دانــم کـه مے بینـے ...[/CENTER]
[CENTER]Dont Forget[/CENTER]

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان