اگه من استاد بشم به بچه ها حال میدم سخت گیری معنی نداره وقتی توی دانشگاه ازاد این همه نمره مفت میدن بعدشم اونا معدلشون خوب میشه هم راحتتر ارشد قبول میشن هم راحت میرن سرکار
sepideh71 نوشته شده:منم دوست دارم استاد برنامه نویسی بشم,سخت گیری کنم واسه دانشجوهام,تا ببینم چقدر جیگر آدم حال میاد که استاد اسکندری اوقد سخت گیری میکرد.اما هیچوقت اونقد به خودم فشار نمیارم.هیچوقت هم منت نمیزارم سر دانشجوها.
قابل توجه شما عزیزان رشته کامپیوتر... خانم اسکندری تو ارزشیابی استادهای گروه کامپیوتر یکی از بهترین میانگین ها رو کسب کرده( میتونید از کارشناس گروهتون بپرسید)
استاد به این باحالی(از صفتهای معکوس استفاده کردم) چرا اینقدر خوب بهش نمره دادین!!!!!!!!؟؟؟؟
حالا این ترم باید ما بریم سر کلاسش، بهمون مت لب ذرس بده!!!!
والا من تا جایی که یادمه به استاد نمره خوب دادم....
تدریسشون خوبه(مخصوصا سخت گیریاشون)اگه چیزی گفتم به شوخی بود....من که از اون همه سخت گیری و کلاس جبرانی نتیجه گرفتم....
دستشون درد نکنه از ما که فعلا گذشت،اما شما برین سر کلاسش زندگی کنید...
جدا از شوخی سر تنها کلاسی که با شوق و ذوق میرفتم برنامه نویسی بود
sepideh71 نوشته شده:والا من تا جایی که یادمه به استاد نمره خوب دادم....
تدریسشون خوبه(مخصوصا سخت گیریاشون)اگه چیزی گفتم به شوخی بود....من که از اون همه سخت گیری و کلاس جبرانی نتیجه گرفتم....
sepideh71 نوشته شده:والا من تا جایی که یادمه به استاد نمره خوب دادم....
من دوست دارم استاد بشم...................................فکر نکنم
ولی اگر روزی استاد بشم 80%بچه ها رو هر ترم پاس میکنم وکمترین نمره هم 0.5میدم که با حال باشه وبین نمره 9تا10اصلا نمیدم
وطن یعنی چه آباد و چه ویران ،وطن یعنی همین جا یعنی ایران.