وقتي يک بازارياب چيني ايرانيان ر

بحث آزاد در مورد مسائل دانشگاه

مدیر انجمن: Cyrus

ارسال پست
نمایه کاربر
amin
کاربر ویژه
کاربر ویژه
پست: 1029
تاریخ عضویت: چهارشنبه 14 مهر 1389, 8:30 pm
محل اقامت: bojnord
Been thanked: 1 time
تماس:

وقتي يک بازارياب چيني ايرانيان ر

پست توسط amin »

وقتي يک بازارياب چيني ايرانيان را مغز گرد مي خواند!!!

آموزش يک بازارياب موفق چيني براي تجارت بازاريابان تازه کار چين در سايتhttp://WWW.ALIBABA.COM

ترجمه شده از وبلاگ آموزشي تجربيات تجارت در علي بابا (سايت تجاري چين)
بزرگترين پورسانت فروش سال 2010 خود را در زمان افت شديد فروش در بازار زماني کسب کردم و به درآمد وسيع رسيدم که نشان شانس چين را که همانا پاراوان تزئيني با طرح پاندا و بامبو را خريداري کرده بودم. در آن زمان براي پرداخت هزينه هاي تحصيل پسر بزرگم دچار سختي و مشکلات بسيار شده بودم. در آن زمان فردي ايراني تبار که خود را عليرضا معرفي مي کرد برايم اقدام به ارسال لينک يک سايت ايرانيhttp://WWW.HONARABZAR.COMکه اقدام به فروش دستگاه ايربراش آرايشي توليد کشور امريکا کرده بود نمود. آدرس سايت را در اينترنت سرچ کردم. يک سايت فارسي زبان بدسليقه بود، سايت را با ترجمه گوگل ترجمه کردم. محصولات ايربراش درجه بالاي DINAIRامريکا را عرضه کرده بود، مشتري ايراني از من خواست تا محصولات اين سايت را به صورت کپي برايش برآورد هزينه کنم تا بتواند با آن رقابت کند. به او فهماندم که کپي برداري از اين محصولات کار آسان و ارزاني نيست! و گفتم که شرکت ما توليد کننده پمپ هاي باد مينياتوري است. وي اعلام کرد که مردم ايران محصولات مينياتوري را ترجيح مي دهند. به او گفتم پمپ باد مينياتوري براي محصولات آکواريوم و باد اکسيژن محلول در آب استفاده مي شود براي سلامتي آبزيان آکواريوم آب شيرين و آب شور. تاجر ايراني پرسيد آيا پمپ باد شما باد توليد مي کند؟ به او گفتم بله باد کم توليد مي کند. بعد از آن براي او با اکسپرس پست يک دستگاه ارسال کردم و او پس از دريافت از من خواست براي او 1000 نسخه از آن دستگاه را به عنوان دستگاه برنزه بدن تغيير نام و ثبت سفارش دهم. وقتي به او گفتم طبق قراردادهاي تجاري بايد روي دستگاه کلمه ماهي ثبت گردد وي از من درخواست ثبت نام ترکيبي بدن ماهي را نمود. به او گفتم مردم کشورت معني کلمه ماهي را نمي دانند؟ او پاسخ داد مردم ايران مغز گرد دارند و اسير تبليغات خوب هستند.
اينگونه بود که اولين سري دستگاه باد آکواريوم با نام بدن ماهي ساخت بريتانيا را به کشور دبي و از آنجا به ايران انتقال داديم. درحالي که مي دانستيم اين تجارت براي عليرضا ناکام خواهد بود. قالب هاي شابلون را در انبار راکد بايگاني نموديم. اما در کمال ناباوري پس از گذشته 2 ماه عليرضا با کمپاني تماس و درخواست توليد مجدد 100.000 نسخه جديد داد.
عليرضا سايت WWW.BODYFISH.COM را با تبليغات در ماهواره و تلويزيون پشتيباني و مردم فارسي زبان را اسير خريد پمپ بادهاي 25 دلاري در قبال دستگاه برنزه کننده ايربراش کرده است و درآمد بسياري براي خود و شرکت پشتيبان من نمود.
آن روز بود که ناداني ايراني هاي فارسي زبان را با خانواده ام جشن گرفتيم. و من هم به شما پيشنهاد مي کنم در خصوص آغاز روابط تجاري بلند مدت و مذاکره اي مستقيم با آن کشور اقدام نماييد. از اين رو که تجارت با مردمي که مغز گرد دارا هستند بسيار مفيد است و امکان رشد مالي براي بازارياب هاي فروش نوفعال مي باشد.
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان