بـــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــه...
واقــــــــــــــــعا بــــــــــــــــه بـــــــــــــــه...
عـــــــــــــــــــــــــالی بود...
بــــیـــــــــــــــــــــــــــــــســـــــت...
بسیار بسیار خوشحال شدم
امید جان و خانم عبداللهی عزیز من شیرینی نمیخوام!
همین قبولبتون بهترین شیرینی بود که میشد بدین
مرسی
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
amin نوشته شده:بـــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــه...
بسیار بسیار خوشحال شدم
مرسی
یعنی ایـــــــــــــــنقد دلم میخواد این جمله آخرتون رو حذف کنم که خدا میدونه!!!
آقا این حرفا رو روحیه بچه ها تاثیر منفی میزاره ... نکنین این کارا رو برادر ِ من .... شما شیرینی نمیخواین نگین کلا! چرا خط میدین خووو!!!
[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]
فاطمه عزیز و جناب امیدخان خیلی خیلی موفقیتتونو تبریک میگم شما اولین افتخارات گروه برق 88 هستید امیدوارم شاهد موفقیتهای بیشتری از بچه ها باشیم . این پیام از طرف : فوژان واحسان
amin نوشته شده:بـــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــه...
بسیار بسیار خوشحال شدم
مرسی
یعنی ایـــــــــــــــنقد دلم میخواد این جمله آخرتون رو حذف کنم که خدا میدونه!!!
آقا این حرفا رو روحیه بچه ها تاثیر منفی میزاره ... نکنین این کارا رو برادر ِ من .... شما شیرینی نمیخواین نگین کلا! چرا خط میدین خووو!!!
چی میگه؟!
خب من قند خونم بالاست شیرینی نمیخوام مگه زوره؟!
اصلا کی توجه میکنه به خط و خطوط ما؟!
شما اگه قول بدین شیرینی دریافتی جنسش فرق کنه مثلا بستنیی چیزی باشه من خودم همین جا قول میدم دیگه به کسی خط ندم!
حتی یخمک و نوشمک و اسمالتیز و آلسکا!!! هم قبوله
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
آقای مکتبدار تبریک میگم بهتون واقعا همه خوشحال شدیم
فاطمه ی عزیزم دیدی الکی نگران بودی حالا که بهترین دانشگاه قبول شدی دیگه ازت نمیگذریم باید شیرینی بدی
فوژان جان منم بهتون تبریک میگم رتبه ی امسال خودتم که عالی شده بود ولی واسه کنکور اصلیه دیگه ایشالله بهترتر شه
تقدیر تقویم انسان های عادیست
وتغییر تدبیر انسان های عالیست...
چه خبر اينجا ما دو روز نبوديم. اميد عزيز و خانوم عبداللهي تبريك مرا البته با تاخير بسيار پذيرا باشيد. اميدوارم حداقل حس دانشجو بودن رو توي دانشگاه جديدتون احساس كنيد
واقعا به به و چه چه داره اینجا
فاطمه جان واقعا تبربک، نوش جونت این پیروزی بزرگت واقعا حقت بود ظمنا این قبولی شیرینی نداره شام داره
جناب مکتبدار به شما هم تیریک میگم موقه رتبه ها گویا بعضی از دوستانو شرمنده کردید ایندفه خواستید شیرینی بدبد منو هم به لیست اضافه کنیدا