من نظرم عوض شد! آقای خادم درست میگن. ولی در عین حال ممتنع هستم؛ساز مخالف نمیزنم،هرچی اکثریت بگه.rohirohi13 نوشته شده:من مخالفم
اول اينكه خيلي درس ها رو عقبيم
دوم اينكه ده روز تعطيلي فقط اسمش قشنگه و هيچ فايده اي نداره
چون نه تفريحي در كاره نه درسي!
به نظر من همين چهار روز كافيه
تعطیلی قربان تا غدیر
مدیر انجمن: Cyrus
- mohammadreza
- مدیر سابق سایت
- محل اقامت: مشهد
- تماس:
- mohammadreza
- مدیر سابق سایت
- تماس:
- mohammadreza
- مدیر سابق سایت
- تماس:
من با تعطیلی قربان تا غدیر کاملا مخالفم به 5 دلیل:
1-اساتید ناراحت میشن و به خاطر این تعطیلی ها تا آخر ترم ما رو میکشونن کلاس جبرانی، شاید هم مثل آقای غلامی مبحث اون هفته رو تکرار نکنن
2-تجربه به من ثابت کرده که هیچ کسی توی این تعطیلات درس نمیخونه و بیشتر از درس ها عقب می افتیم البته ممکنه بعضی از دوستان درس بخونن که من اسم نمیبرم(خانم کاشفی)
3-ترمک ها تعطیل کردن چون درس هاشون مشترکه ولی توی بعضی از دروس عمومی و اختصاصی ما گروه های دیگه هم شرکت دارن که با غیبت ما اون کلاس ها تشکیل میشه
4-حاج آقای خادمی (رئیس انجمن)مخالفن
5-هرچی فکر میکنم پنجمین دلیل رو یادم نمیاد
1-اساتید ناراحت میشن و به خاطر این تعطیلی ها تا آخر ترم ما رو میکشونن کلاس جبرانی، شاید هم مثل آقای غلامی مبحث اون هفته رو تکرار نکنن
2-تجربه به من ثابت کرده که هیچ کسی توی این تعطیلات درس نمیخونه و بیشتر از درس ها عقب می افتیم البته ممکنه بعضی از دوستان درس بخونن که من اسم نمیبرم(خانم کاشفی)

3-ترمک ها تعطیل کردن چون درس هاشون مشترکه ولی توی بعضی از دروس عمومی و اختصاصی ما گروه های دیگه هم شرکت دارن که با غیبت ما اون کلاس ها تشکیل میشه
4-حاج آقای خادمی (رئیس انجمن)مخالفن
5-هرچی فکر میکنم پنجمین دلیل رو یادم نمیاد

...Act like a Champion, Be a Champion
حالا برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب حداقل میتونیم تا دو شنبه رو تعطیل کنیم .گروه ما که با اساتید صحبت کردن(خانوم ها داوودی راد ،کیوان-آقایان صاحب الزمانی ،صفابخش) حالا گروهای دیگه میل خودشون فقط دوستان خودتون رو هم در نظر بگیرید که از راه های دور اومدن و می خوان چند روزی و برن خونه هاشون .
در مورد درس هم هر کس خودش میدونه که باید بخونه یا نه !

خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
- mohammadreza
- مدیر سابق سایت
- تماس:
خواهش میکنم! ولی استاد صفا بخش کاملا راضی نشده بودن گروه کارگاه برق ما خودشون کارگاه و تعطیل کردن ؟amin نوشته شده:مرسی خانوم غوث!
حالا که شما زحمتش رو شما کشیدین و با استادهای آیین و کارگاه برق صحبت کردین من هم همین الان شال و کلاه میکنم و میرم! کاری ندارین,خداحافظ!
پس وعده ی دیدار سه شنبه!
گفتم گه نگین نگفتن!!!

- moeinnezhad_m
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: مشهد مقدس
- تماس:
- mohammadreza
- مدیر سابق سایت
- تماس:
1. منم منظورتون رو از مطیع بودن نمیفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟moeinnezhad_m نوشته شده:اگه یکم از مکانیک ها یاد میگرفتید عالی بود
اونها از قربان تا غدیر رو تعطیل کردند
البته توی مکانیک ها دخترا مطیع هستند و مثل دختر های برق نیستند![]()
البته من خودم تا تعطیلی زیاد هم موافق نیستم ولی این کار جرات و هماهنگی بچه ها رو نشون میده
2. ما بچه های برقیم نه مکانیک!
3. اگه بیشتر از این تعطیل نکردیم دلیلی بر نداشتن جرات و ناهماهنگی بچه ها نبوده همه باهم تصمیم گرفتیم که فقط تا 3 شنبه رو تعطیل کنیم!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان