عکس یادگاری(الکترونیکی های 88)
مدیر انجمن: Cyrus
نمیخوام بحث راه بندازم ولی من از اونایی گله دارم که اونجا بودن به منم گفتن عکس میگیرن و نیومدن !( تو دلم مونده بود !) به هر حال گذشت و از همه ی کسانی که لطف کردن و اومدن و عکس گرفتن ممنونم !ghasedak نوشته شده:فکر میکنم این که بعضیا نخواستن عکس بگیرن یک موضوع شخصی باشه وجایی واسه گله کردن نداره.(بعضیا اصلا اهل عکس گرفتن نیستن)

خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
نداشتیما!!!!!!!!!Afra نوشته شده:نمیخوام بحث راه بندازم ولی من از اونایی گله دارم که اونجا بودن به منم گفتن عکس میگیرن و نیومدن !( تو دلم مونده بود !) به هر حال گذشت و از همه ی کسانی که لطف کردن و اومدن و عکس گرفتن ممنونم !ghasedak نوشته شده:فکر میکنم این که بعضیا نخواستن عکس بگیرن یک موضوع شخصی باشه وجایی واسه گله کردن نداره.(بعضیا اصلا اهل عکس گرفتن نیستن)
منظورم شما نبودی آخه من یادم رفته بوداصلا از شما سوال کنم !ببخشید!salia نوشته شده:نداشتیما!!!!!!!!!Afra نوشته شده:نمیخوام بحث راه بندازم ولی من از اونایی گله دارم که اونجا بودن به منم گفتن عکس میگیرن و نیومدن !( تو دلم مونده بود !) به هر حال گذشت و از همه ی کسانی که لطف کردن و اومدن و عکس گرفتن ممنونم !ghasedak نوشته شده:فکر میکنم این که بعضیا نخواستن عکس بگیرن یک موضوع شخصی باشه وجایی واسه گله کردن نداره.(بعضیا اصلا اهل عکس گرفتن نیستن)

- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
علي جان اين كار رو نكني ها!!alix نوشته شده:شاید تعدادی از دوستان تفاوتی بین خودشون و بقیه احساس میکنن.ولی بازم این یه مسئله شخصیه.
بهتر بحث تموم کنیم.
در ضمن یک سری عکس از اکتشافاتمون در قبرستون پشت دانشگاه هم موجود که به فراخور زمان به نمایش گذاشته میشن!
يا حداقل اگه خواستي بگذاري اون عكس هايي رو كه من........!! رو نگذاري كه خيلي خيطه!

هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
- jack
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: خونه
- Been thanked: 1 time
- تماس:
بنام خدا.اول سلام و اما بعد.من که از عکسها خیلی خوشم آمد (اون عکسهای قبرستون که خیلی جالب بود.واقعا خندیدمamin نوشته شده:علي جان اين كار رو نكني ها!!alix نوشته شده:شاید تعدادی از دوستان تفاوتی بین خودشون و بقیه احساس میکنن.ولی بازم این یه مسئله شخصیه.
بهتر بحث تموم کنیم.
در ضمن یک سری عکس از اکتشافاتمون در قبرستون پشت دانشگاه هم موجود که به فراخور زمان به نمایش گذاشته میشن!
يا حداقل اگه خواستي بگذاري اون عكس هايي رو كه من........!! رو نگذاري كه خيلي خيطه!

- mohsen_ghamati
- کاربر فعال
- تماس:
Re: عکس یادگاری(الکترونیکی های 88)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همکلاسیهای گرامی.چند مورد واسه یادآوری ذکر میکنم امیدوارم دوستان توجه کنن.
اولا: من شخصا قوچان نبودم متاسفانه خودم خیلی دوس داشتم باشم
ثانیا: از همه شما تقاضا دارم که خودتون که تو این سایت رفت و اومد دارین رو همه بچه ها ندونید.شک ندارم خیلیا بی خبر بودن
ثالثا: از همه شما دوستان کار درست و فروتن و با مرام و البته غیر پاچه خوار تقاضا میکنم دست از کلاسا بکشید و اون حرکت اول ترم رو نزنید(12 بهمن رفتید سر کلاس) و اجازه بدید اونایی که رفتن پی زندگیشون ضرر نکنن.
مرسی از همه
اولا: من شخصا قوچان نبودم متاسفانه خودم خیلی دوس داشتم باشم
ثانیا: از همه شما تقاضا دارم که خودتون که تو این سایت رفت و اومد دارین رو همه بچه ها ندونید.شک ندارم خیلیا بی خبر بودن
ثالثا: از همه شما دوستان کار درست و فروتن و با مرام و البته غیر پاچه خوار تقاضا میکنم دست از کلاسا بکشید و اون حرکت اول ترم رو نزنید(12 بهمن رفتید سر کلاس) و اجازه بدید اونایی که رفتن پی زندگیشون ضرر نکنن.
مرسی از همه
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy bod khooooob
keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy bod khooooob

نفس عمیق ...
[CENTER]دوستان یک بار دیگه میخواستم پیشنهاد گرفتن عکس یادگاری و بدم ، این دفعه با حضور بیشتر بچه ها ، چون یک تعدادی از بچه ها گفتن که خبر نداشتن ! حالا میخواستم نظرتونو بدونم و اینکه اگه موافقید زمان و مکانشم تعیین کنیم !
سپاس
لطفا به سایر دوستان هم که به سایت سر نمیزنن !! ( دست گلشون درد نکنه !
) خبر بدید !
[/CENTER]
سپاس

لطفا به سایر دوستان هم که به سایت سر نمیزنن !! ( دست گلشون درد نکنه !

[/CENTER]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان