ghasedak نوشته شده:تولد همه مردادی ها رو تبریک میگم
مخصوصا دوست خوبم فریبا اشرف زاده که امروز روز تولدشه
آقای پرنده تولد شما هم مبارک.
ممنون خانوم اصغری.
منم تولد همه ی مردادی ها رو تبریک میگم مخصوصا هفتم مردادی ها رو.
خانم اشرف زاده تولدتون خیلی خیلی مبارک.
منم بهترین ها رو واستون آرزو میکنم و امیدوارم همیشه سالم و موفق و پایدار باشین.
MOHSEN نوشته شده:آقا وحید گل.
خیلی مخلصیم.
شرمنده دیر تبریک میگم نبودم چند روز.
آقا کلی تبریک
کلی ماچ و بوسه
آرزوهای خوب رو بچه ها کردن.
من فقط میگم:
ایشالا که بعد دانشگاه هم هنوز بتونم ببینمت. ماچ چ چ چ چ چ چ چ چ چ چ
mohammadreza نوشته شده:تولدت خیلی خیلی مبارک وحید جان
ماشالا دوستان شعر و کیک تولد که نمیدونن اون وسطش چیه و تشکیلات واست در نظر گرفتن
امیدوارم این تبریک خشک و خالی منو هم بپذیری
واقعا ممنونم محمدرضا جون.
خجالتم نده دیگه با این حرفا! خیلی لطف داری.
ممنون
Tohid نوشته شده:[CENTER]تولدت مبارک وحید جان [/CENTER][CENTER][/CENTER][CENTER]
[/CENTER] به به توحید جان!
مرسی واسه تبریک و هدیه ی خیلی باحالت. خیلی خوشحال شدم.
ایشالا همیشه شاد و خرم باشی.
ممنون.
[CENTER] شاید تولد زیباترین پدیده ی هستی باشد، اگر به مانندِ تولدِ طبیعت ، طراوت و شادابی را به همراه بیاورد .[/CENTER] ممنون از لطف همه دوستانی که این روز رو به من تبریک گفتن ، از مطلب های گذاشته شده تشکر کردن و یا حتی از این صفحات دیدن کردن .
همچنین از تمامی دوستانی که موفق نشدم تولدشون رو تبریک بگم عذر خواهم ، تولد همه عزیزانی که گذشت ، البته با تاخیر فراوان ، مبارک
باشه ، امیدوارم زندگیتون همیشه سرشار از شادی ، توام با موفقیت و به دور از غم و نا امیدی باشه .
[RIGHT] خدایا... حکمت قدم هایی را که برایم برمیداری بر من آشکار کن تا درهایی را که به سویم می گشایی ندانسته نبندم و درهایی را که به رویم می بندی به اصرار نگشایم ...[/RIGHT]
فريباي عزيزم دوست داشتم اولين نفري باشم كه تولدتو تبريك ميگه اما مثل اينكه . . .
ميدونم خيلي ديره اما [CENTER]الفبا برای سخن گفتن نیست ، برای نوشتن نام توست [/CENTER]
[CENTER] اعداد ، پیش از تولد تو به صف ایستاده اند[/CENTER]
[CENTER]تا راز زاد روز تو را بدانند[/CENTER]
[CENTER]تولدت مبارك [/CENTER]
و همين طور با تاخير
تولد شما رو هم جناب پرنده تبريك ميگم و آرزو ميكنم لحظه لحظه ي زندگيتون سرشار از شادي و پيروزي باشه
می دونم خییییییلی با تاخیره... اما جناب نظری جناب نشیبی جناب قامتی جناب پرنده و فریبای عزیزم تولدتون خیلی خیلی مبارک باشه
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید و مزه شیرین زندگی رو پیوسته با تمام وجودتون بچشید
امین جون می خواستم اولین نفری باشم که تولدتو اینجا تبریک میگم. پس: .[CENTER]
امین جان تولدت مبارک
[/CENTER]
به قول دکتر الهی قمشه ای امیدوارم سراسر زندگیت مملو از دانایی، زیبایی، نیکویی، هنر، موسیقی ، محبت و عشق باشه. .[CENTER][/CENTER]
این گلها و ویدئو بامزه پایین هم تقدیمت! [CENTER][FLV]http%3A%2F%2Fhost10.aparat.com%2F%2Fpublic%2Fuser_data%2Fflv_video%2F4%2F9bd61ffe923a9953840d210e3b6111dd11638.flv[/FLV][/CENTER]
همیشه شاد باشی. .
[CENTER][/CENTER][CENTER]تولد واژه ای ست در پی معنا شدن[/CENTER][CENTER]مفهومی است در تب و تاب رسیدن[/CENTER][CENTER]تولد گاه بهانه ای ست برای دلتنگ خود شدن[/CENTER][CENTER]نشانه ای ست برای جستجوی خویش[/CENTER][CENTER]تولد گاهی بهانه ای ست برای یك جمع دوستانه[/CENTER][CENTER]برای چند لحظه با هم خندیدن[/CENTER][RIGHT] بهترين ها رو برات آرزو مي كنم امين جان[/RIGHT][RIGHT]اميدوارم هيچ وقت اون روحيه ی انتقادیت رو از دست ندی. [/RIGHT]
[CENTER]زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما[/CENTER]
[CENTER]در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده[/CENTER]
[CENTER]و برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم .[/CENTER]
[CENTER]باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . .[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[RIGHT]امين جان تولدت مبارك
[/RIGHT]
[/CENTER]
وطن یعنی چه آباد و چه ویران ،وطن یعنی همین جا یعنی ایران.