Afra نوشته شده:اول از همه عذر خواهی میکنم به خاطر فعالیتم ولی باید اینو میگفتم که نگین نگفتی :من از 16 بهمن کلاس ها رو میام .
سرکار غوث شما که دارین16ام میرین لااقل یک جوری برید که ترمک هایه خودمون نبینتون بعدش میان به ما میخندن ها!
این فقط یک شوخی بود حتما 16ام شما یا هر کس دیگه رفت اکه خبری بود به بقیه هم اطلاع بده.
در ضمن حضور شما در سایت باعث دلگرمی به سایرین میشه نه اینکه.......!
1."سرکار غوث " ؟؟؟ راستشو بخاین بچه که بودم دوست داشتم پلیس بشم ولی متاسفانه یا خوشبختانه نشدم!
2.من فکر نمی کنم کسی از ترم اولی ها من و بشناسه اگر هم شناخت خوب شناخته ! وقتی اون ها هم به ترم ما برسن از 16 هم که چه عرض کنم اصلا برنمی گردن !!!!!! (یعنی نوبت گریه اون هام میرسه؟) تازه فعلا که ما در نقش پیش مرگ برای اون ها هستیم !!!!
حالا بازم واسه اینکه این مشکلات پیش نیاد خوب 17 میرم !خوبه ؟
در مورد فعالیت در سایت هم ممنون از لطفتون ولی تا قضیه شوخی شوخی جدی نشده بهتره ازش بگذریم
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
1."سرکار غوث " ؟؟؟ راستشو بخاین بچه که بودم دوست داشتم پلیس بشم ولی متاسفانه یا خوشبختانه نشدم!
2.من فکر نمی کنم کسی از ترم اولی ها من و بشناسه اگر هم شناخت خوب شناخته ! وقتی اون ها هم به ترم ما برسن از 16 هم که چه عرض کنم اصلا برنمی گردن !!!!!! (یعنی نوبت گریه اون هام میرسه؟) تازه فعلا که ما در نقش پیش مرگ برای اون ها هستیم !!!!
حالا بازم واسه اینکه این مشکلات پیش نیاد خوب 17 میرم !خوبه ؟
در مورد فعالیت در سایت هم ممنون از لطفتون ولی تا قضیه شوخی شوخی جدی نشده بهتره ازش بگذریم
نه سوء تفاهم نشه!
منظرورم از سرکار،جناب سروان،گروهبان،استوار و... نبود!
سرکار معادل جنابه برای خانوم ها که باهاش آقایون رو مورد خطاب قرار میدید،قرار میدیم وقرار میدند!!!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
بنده متوجه منظورتون شدم !
ولی فکر کردم اشتباه تایپی بود آخه شنیده بودم برای آقایون مثلا به جای جناب آقای برفه ئی بگن جناب برفه ئی ولی نشنیده بودم برای خانوم ها بگن سرکار غوث !برام جالب بود !
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
بالاخره نفهمیدیم از چندم بیاییم!!!!!!! من که از 22 بهمن به بعد میام:D
یه سوال : هرکس الکترو بیفته و مدار1 رو پاس کنه چی جوری باید واحد برداره؟! در صورتی که نخواهد مدار2 رو با آقای غلامی برداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!