برای مثال عرض می کنم: اگه الکترونیک رو با خانوم زارع برداریم با تجزیه تحلیل سیستم های آقای انزابی تداخل داره، اگه تجزیه تحلیل سیستم ها رو با آقای خزایی برداریم با مدار 2 خانوم زنده دل تداخل داره. حالا اگه کلا الکترونیک رو با آقای خرمی برداریم با الکترومغناطیس آقای غلامی تداخل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول از همه از تک تک بچه هایی که لطف کردن و اومدن قوچان تشکر میکنم .و اما در مورد تداخل درس الکترونیک 1 با سایر درس ها طی صحبت هایی که با آقای خرمی انجام دادیم قرارشد 19 ( اگه اشتباه نکرده باشم ) بهمن که اولین جلسه کلاس الکترونیک ایشون هست همه بیان تا یک ساعت دیگه ای رو برای این درس انتخاب کنیم که با سایر کلاس ها تداخل نداشته باشه!
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
شما که راهتون نزدیکه ، همش میگید زودتر کلاس ها رو تشکیل بدیم !!!!!!!!!!!!!!!! من که خودم از 22 بهمن میام. ولی اگه بین ترم تعطیلی خورد یا استادها کلاس اضافه گذاشتن انتظار تعطیلی نداشته باشید......
متاسفانه! اون طور که به نظر میرسه کلاس ها ی آخر هفته تشکیل نمیشه !لطفا به دوستانتون هم اطلاع بدین !
(آقای غلامی که لطف کردن نمیان تا هفته دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و کلاس آقای گلمکانی هم با توجه به صحبتی که با بچه ها داشتیم فکر نمیکنم تشکیل بشه !)
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...