صديقه ي عزيز و نازنين
دوست گلم
تولدت بسيار بسيار مبارك پاينده باشي
با اون پروژه اي كه تو كار كردي مطمئنم نمره ي 20 هم براش كمه اميدوارم در مراحل بعدي زندگيت هم موفق باشي
چه ها واقعا ممنون از همگی
مریم جان که امروز اولین کسی بودی که بهم تبریک گفتی.خیلی خیلی ممنون .آخ آخ از پروژه نگو که چشام داره در میاد .
مرجان عزیز خیلی لطف کردی.اون مهندس که تهش نوشتی واقعا گفتی؟ ارزوی سربلندی برای تو عزیز
سمانه جان آش چی؟ کشک چی؟ مثل اینکه یادت رفته منم ورودی88ام.شما دعا کنین اگه 20 شدم شیرینی هم چشم.فقط روز آز ماشین تصور کن من بخوام اون همه شیرینی رو از نیشابور با خودم بیارم.مشهدم که من جایی رو بلد نیستم.نظرت چیه باشه برا یه وقت دیگه؟
وحیده دوست داشتنی ممنون.انشاالله که بهتر شده باشی.حسابی یعنی چندتا؟
ناهید جان دوست گل ترم .لطف کردی .همون ای بابای خودت فک کنم برا تهش خوب باشه.انشااله شما هم همییشه موفق باشی.
محجوبه جان واقعا ممنون.آرزوی موفقیت برای شما هم در تمام مراحل زندگی
سعیده و محدثه عزیز خیلی لطف دارین.بررسی هم خوندم فقط فک کنم یه نمره از اون سوال 2نمره ای اختیاری رو نمی گیرم! شما الکترونیک3 رو چیکار کردی؟
محدثه خیلی خیلی ممنون
آقای برفه ای از شما هم ممنون.لطف کردین.ارزوی شادی برای شما هم در طول زندگی.
نمیدونم سال دیگه هم توی این سایت برا تبریک تولدم برای بچه ها تشکر می نویسم یا نه.کم کم دلم برای این روزا داره تنگ میشه.آرزو می کنم هر کدوممون از ورودی های 88 سال دیگه هر جا که بودیم اول سالم باشیم دوم همو فراموش نکنیم
این جمله بالا رو با کلی آه و گریه و این چیزا بخونین.
خدایا به من قدرت تحمل عقیده مخالف ارزانی دار.(دکتر شریعتی)
من کل شیرینی فروشیای وکیل آبادو که نه ولی ی 7 ،8 تاییشو بلدم ؛ هستم خدمتت ، نمیخواد شما از نیشابور زحمت بکشی ، راستی لیست بچه های آز ماشینم من دارم 28 نفریم
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
صدیقه جونم ببخشید با تاخیر تولدت مبارک امیدوارم همیشه و در هرجایی که هستی موفق و سربلند باشی گلم
مریم جان دوست خوبم و دوستی که هیشه در کنارم بودی تولدت پیشاپیش مبارک
(امروز گفتم که از همه زودتر گفته باشم)
آرزو میکنم همیشه سلامت و موفق باشی
در دنیا هیچ بن بستی نیست یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت......