امسال تو بردی و زودتر تبریک گفتی!ولی در کل 2-1 به نفع منه!

ولی تو انجییک تبریک گفتن یه سفای دیگه ای داره

ایشالا که همیشه سربلند و موفق باشی و 1000 سال همزادم بمونی

مدیر انجمن: Cyrus
خیلی ممنون وحید جانvahid نوشته شده:و امروز 17 مرداد تولد دوتا از بهترین دوستامونه که به قول خودشون همزاد همدیگه ان![]()
امین جون تولد مبارک
خودت میدونی خیلی برام عزیزی
از صمیم قلب برات آرزو میکنم همیشه در زندگیت موفق و سربلند باشی و به هرچی میخوای برسی.
شاهین جون تولدت مبارک
شاهین جان امیدوارم همیشه آرامشی که داری همرات باشه و زندگی بر وفق مرادت.
شاد باشین و سلامت
مرسی رضا جانmohammadreza نوشته شده:امین جان گل عزیزم من آخرش هم نفهمیدم که چند چند شد و بازی توی ضربات پنالتی چی شدش
ولی خب چه امروز تولدت باشه و چه فردا خیلی خیلی واسم عزیز هستی ...
تولدت خیلی خیلی مبارک باشه
امیدوارم حالت خوب خوب خوب باشه
شاد ببینمت
122 سال هم سالم و موفق باشی
خیلی ممنون لطف دارین شما خانمmaziar نوشته شده:[CENTER]تولد هر دو تا تون مبارک(امین و شاهین عزیز)[/CENTER][CENTER]اینم کیک واسه تولدتون.[/CENTER][CENTER]امین جان اون 4 تا طبقه ی بالایی ماله شماست و اون سه تای پایینی ماله شاهین!!![/CENTER][CENTER]نگاه کن امین، چقد به فکرتم[/CENTER][CENTER]کیک رو طوری انتخاب کردم که اذیت نشی
[/CENTER]
دمت گرم مازیار جان
اووو چه کیکی!
فک کنم به اون بالاییش قد منم نرسه
این چشمک آخرت هم روح و روان و صفا داد
دمت جیز فرمانده!sajjad نوشته شده: امروز تولد یکی دیگه از دوستای خوب دیگه هم هست تولد امین که امسال قرار به جمع هم خونه ای های ما اضافه شه امین جان تولدت مبارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک الهی به همه ارزوهایت برسیو همیشه همینجوری سربلند باشی چون سربلندی داخل خونه ما چیزی دیگه است
آره مثل اینکه!
البته من تو نیمکت ذخیره بودم تو نود دقیقه که قسمت نشد رسید به وقت اضافه
آخ آخ گفتی سربلندی!!!
حالا که سربلندی بیزحمت زحمتش بیوفته گردن خودت
خیلی ممنون خانم غوثSamaneh نوشته شده:تولدتون مبارکـــــــــــــــــــ جناب بـــرفـــه ئــی
ایشالا همیشه دستتون به همه چیزایی که میخواین و خوبه براتون برسه
امانتی منم یادتون نره
من فقط موندم شما این شکلک ها رو از کجای اینترنت در میارین
ممنون از دعای قشنگتون ولی کاشکی شما این دعا رو نمیکردین!
چون غیر ممکنه و جزو محالاته!
امانتی تون هم محفوظه
قرار دادش هم ثبت شده
دست شما درد نکنهAli نوشته شده:[CENTER]*امین جان و شاهین جان تولدتون مبارک*[/CENTER][CENTER]امین ایشاا... همیشه رک و رو راست باشی و بمونی[/CENTER]
یادم باشه آخرش یه چیزی در مورد رک بودن بگم چون اینجام مونده!
خیلی ممنونMohades نوشته شده: مستر برفه ئی تولد شما هم بسیار مبارک ... شاد باشین و پر انرژی ... شمام شیرینی ما رو فراموش نکنین
شیرینی؟!
اصلا چی هست این شیرینیی که میگین؟!
پیام بهداشتی:مصرف قند و شیرینی جات به هر نحوی! موجب چاقی و همچنین احتمال ابتلا به بیماری دیابت را افزایش میدهد!![]()
ســـــــــــــــــــــــــم ه خانم ســــــــــــــــــــــــــــم!
شما که ورزشکارین و من مطمئنم دوست ندارین اضافه وزن پیدا کنین و یا خدایی نکرده دیابتی بشین!؟
خیلی ممنون خانم ساجدی فرsajedifar نوشته شده:تولدتون مبارک آقای برفه ای،دوست رک...
من آخرش هم نفهمیدم معنی و تلفظ ه اون قسمتی که به ترکی تو تئاتر جشن میگفتین چی بود!؟
شما هم مثل آقای یاقوتی یادتون باشه بگم اون چیزه رو.
مهدی جان همین شکلکت به اندازه کافی گویا ی مطلب بود مرسیmahdi نوشته شده:امين و شاهين عزيز تولدتون با تاخير مبارك هميشه شاد باشيد
فقط این دفه خواستی لطف کنی در حق ما جون داداش یکم پر رنگ تر بنویس چش و چالم داغون شد
ghasedak نوشته شده:آقای برفه ئی و آقای سلطانی تولدتونو تبریک میگم
ایشالله همیشه شاد باشید
عچب!sajedifar نوشته شده:آقای برفه ای متنشو براتون مینویسم اما معنی شو باید از آقای ناموری بپرسین چون اصلا یادم نمیاد....
یاواش یاواش....
بَستی بابا....
دوروز یوروزدَ...
داوا اِلَمیوز...
یاده اون روزا افتادم که به عنوان تماشاچی و منتقدمیومدین سر تمرینا....
آدم استرسی می شد....
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان