دیروز به طور اتفاقی یکی از دوستای دوران دبیرستانم و دیدم که دانشگاه بیرجند قبول شده بود . وقتی ازمن ،درباره ی دانشگاه و استادام پرسید یک سوال برام پیش اومد گفتم نظر شما رو هم بدونم!
نیمی از تحصیلمون تو دانشگاه گذشت و با تعدادی از اساتید دانشگاه آشنا شدیم ،حالا به نظر شما :
[CENTER]بهترین استادی که تو این مدت باهاشون درس داشتین از جهات مختلف (اخلاق ، تدریس و...) کی بودن ؟؟!! [/CENTER]
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
mahdi نوشته شده:به نظر من خانم گلستاني نژاد استاد رياضي 2 هم از نظر اخلاق و هم از نظر تدريس خوب بودند و البته آقاي رمضاني استاد مدار1 هم استاد خوبي بودند.
نظر منم دقیقا نظر آقا مهدی.
saskari نوشته شده: من آقاي خرمي رو خيلي قبول دارم بنظرم بهترين استادن(شخصيت استادي داره)
منم از شخصیت استادی آقای خرمی خیلی خوشم میاد.
الان اگه بخوام فقط یک نفر رو انتخاب کنم میتونم فعلا آقای رمضانی رو به عنوان بهترین استاد انتخاب کنم.
مطمئنین نیمی از دوران تحصیلمون تموم شده!؟
من که هرجور حساب میکنم 10 ترم رو شاخشه!!!
.............
الان هرچی به ذهنم فشار میارم یادم نمیاد با استاد خوبی که حداقل پارامتر های یک استاد رو داشته باشه کلاس داشته باشم!!
استاد های اینجا بیشتر به اوستا شباهت دارن تا استاد!!!
کلمه استاد حرمت داره و هر کسی لیاقت اینکه استاد خطابش کنند رو نداره!!!...........
شاید اگه من هم با خانوم گلستانی ریاضی 2 داشتم نظری موافق نظر بچه ها رو داشتم.
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
من خودم اخلاق آقای خرمی و قبول دارم ،البته ناگفته نماند که ایشون خوب بلدن با پنبه سر ببرن!
از نظر تدریس آقای رمضانی ،
از نظر تلاش تو تدریس هم ،آقای انزابی نژاد،
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
اون زمانی که من نرم افزار بودم با استاد معین شاکری که کلاس داشتم تنها کلاسی بود که حس میکردم دانشجو شدم و از ایده های جذاب و نو و که شاید هر کس دیگه گسسته درس میداد اونطوری نبود ...
خوب طبیعی هم بود رزومه ایشون را که چک کردم تو ایران جز معدود افرادی هستند که تو زمینه ی خودشون متخصص هستند ...
و کلاس هاشون جز بهترین و جذاب ترین کلاس های دوران دانشجویی من بود ...از نظر تدریس اخلاق ایده سن .....جز بهترین ها هستند
البته ناگفته نمونه که واقعا از روش تدریس آقای رمضانی خوشم اومد چون مطالب رو خیلی ساده و روان مطرح میکردن و امتحانشون هم از نظر سطح دشواری متناسب با نوع تدریسشون بودہ(نه مثل بعضی ها که شب قبلش حفظ میکردن! میومدن سر کلاس و از رو کتاب پا تخته مینوشتن یا بعضی های دیگه که وقتی میومدن درس بدن حتی فرمول ها رو هم حفظ نبودن بعد یک امتحانی میگرفتن بیا و ببین!!!)
امیدوارم دروس دیگه رو هم با همون کیفیت ارائه بدن
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...