ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ اﯾﻦ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎ ﺑﺎﺷﯿﺪ:
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﺼﺎﺩﻓﯽ ﭼﺸﻢ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ، ﺩﺳﺘﭙﺎﭼﻪ ﺭﻭ ﺑﺮﻧﻤﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻨﺪ، ﺩﺳﺖ ﺑﻪ مقنعه شان ﻧﻤﯿﺰﻧﻨﺪ،ﻟﺐﺧﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺗﻮﯼ ﮐﻼﺱ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺎﺷﯽ، ﺯﻭﺩ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﮐﻨﺎﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺗﻌﺎﺭﻑ می کنند که غریبی نکنی.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺮﮔﺰ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺿﺎﯾﻊ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻔﺮﯾﺢ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ، ﭼﻪ برسد ﺑﻪ ﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﮐﻼﺱ ﻧﻤﯽ ﺍﯾﺴﺘﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﺪ.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻼﺱ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، ﺑﯽ ﻫﯿﭻ ﺗﺮﺳﯽ ﺍﺯ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻟﺒﺨﻨﺪﺷﺎﻥ.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ.
ﭼﻘﺪﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﮐﺮﺩﻥ...
ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻮ ﻫﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎ ﺑﺎﺷﯽ
facebook.com/hamkelasiye.darim
همکلاسی
مدیر انجمن: Cyrus
Re: همکلاسی
با تشکر از جناب بنایان
دوستان من این پست و با کلی دردسر خوندم آخه تمام حروف جدا ار هم خوردن
بقیه هم همین مشکل منو راجع به خوندن این پست دارن ؟
ممنون میشم اگه تصحیح شه!
دوستان من این پست و با کلی دردسر خوندم آخه تمام حروف جدا ار هم خوردن
بقیه هم همین مشکل منو راجع به خوندن این پست دارن ؟
ممنون میشم اگه تصحیح شه!

[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]خدایــا ! مے دانــم کـه مے بینـے ...[/CENTER]
[CENTER]Dont Forget[/CENTER]
من که مشکلی نمیبینم! 

خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
آخه من با بقیه پست ها هیچ مشکلی ندارم
فقط این پست این فرمی باز میشه برام!
فقط این پست این فرمی باز میشه برام!

[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]
Cyrus نوشته شده:ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ اﯾﻦ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎ ﺑﺎﺷﯿﺪ:
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﺼﺎﺩﻓﯽ ﭼﺸﻢ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ، ﺩﺳﺘﭙﺎﭼﻪ ﺭﻭ ﺑﺮﻧﻤﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻨﺪ، ﺩﺳﺖ ﺑﻪ مقنعه شان ﻧﻤﯿﺰﻧﻨﺪ،ﻟﺐﺧﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺗﻮﯼ ﮐﻼﺱ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺎﺷﯽ، ﺯﻭﺩ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﮐﻨﺎﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺗﻌﺎﺭﻑ می کنند که غریبی نکنی.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺮﮔﺰ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺿﺎﯾﻊ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻔﺮﯾﺢ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ، ﭼﻪ برسد ﺑﻪ ﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﮐﻼﺱ ﻧﻤﯽ ﺍﯾﺴﺘﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﺪ.
ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻼﺱ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، ﺑﯽ ﻫﯿﭻ ﺗﺮﺳﯽ ﺍﺯ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻟﺒﺨﻨﺪﺷﺎﻥ.
facebook.com/hamkelasiy.darim
یکی ازین همکلاسی ها بودم! اما....
حرفای خوب فقط تو کتابا و گفته هاست تو عمل چیزی دیده نمیشه....
پراز گویشم اما نمیتونم حرفی بزنم...
تو شاهکار خالقی...
متاسفانه این جوی هست که خود ما درست کردیم.Maryam نوشته شده:Cyrus نوشته شده:ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ اﯾﻦ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﻬﺎ ﺑﺎﺷﯿﺪ:
facebook.com/hamkelasiy.darim
یکی ازین همکلاسی ها بودم! اما....
حرفای خوب فقط تو کتابا و گفته هاست تو عمل چیزی دیده نمیشه....
پراز گویشم اما نمیتونم حرفی بزنم...
تغییر دادنش هم کار یکی دو نفر نیست.
باید خوب فکر کرد.
خوب دید.
من به جز آبی نگاهت؛ آسمانی نمی شناسم...
- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
یکی از این همکلاسی ها بودم، هستم و خواهم بود
می خواد جو همراهیم کنه یا نکنه،
می خواد پیش رئیس دانشگاه و حراست زیرآبم رو بزنن یا نزنن
می خواد شادی هام مال بقیه باشه غم هام واسه خودم من همکلاسی و دوست باقی خواهم ماند.
می خواد جو همراهیم کنه یا نکنه،
می خواد پیش رئیس دانشگاه و حراست زیرآبم رو بزنن یا نزنن
می خواد شادی هام مال بقیه باشه غم هام واسه خودم من همکلاسی و دوست باقی خواهم ماند.
آخرین ويرايش توسط 1 on amin, ويرايش شده در 0.
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
-
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: مشهد پلاک 7
- تماس:
نمیدونم چرا خانم کاشفی حرفی نمیتونن بزنن!
تو این دوره زمونه هر کی هرچی دلش میخواد میگه از نامزدای ریاست جمهوری که پته همو میریزن رو آب و هر چی دوست دارن جلو همه به هم میگن تا من و شمای دانشجو
یکی به شوخی میگه 53 درصد یعنی نصف بیشتر پسرای برق ظالمن شما هم بگو همشون نامردن و اصلا هم تعارف نکنین لطفا کسی هم از زبون نندازینو استثنا هم قایل نشین
ولی خدا وکیلی اگه من یا یکی از پسرای برق همچین حرفی رو به دخترای برق نسبت بده شما چه موضعی میگیرین؟
فکر کنم جوابش واضحه اصلا قصد ایجاد بحثای بیهوده دخترا و پسرا رو ندارم ولی به نظر من اکثرمون همه چی رو به نفع خودمون میبینیمو همیشه حق با ماست و اون طرف مقابل اشتباه میکنه همینجور پیش بریم بد ترو بدتر میشه
کنایه زدن و نامفهوم صحبت کردن راه مناسبی برای نشون دادن ناراحتی و یا مشکلی که دارین نیست اگر مشکلتون با پسرای همکلاسیتونه بگین لا اقل ما بدونیم چه اشتباهی کردیم
تو این دوره زمونه هر کی هرچی دلش میخواد میگه از نامزدای ریاست جمهوری که پته همو میریزن رو آب و هر چی دوست دارن جلو همه به هم میگن تا من و شمای دانشجو
یکی به شوخی میگه 53 درصد یعنی نصف بیشتر پسرای برق ظالمن شما هم بگو همشون نامردن و اصلا هم تعارف نکنین لطفا کسی هم از زبون نندازینو استثنا هم قایل نشین
ولی خدا وکیلی اگه من یا یکی از پسرای برق همچین حرفی رو به دخترای برق نسبت بده شما چه موضعی میگیرین؟
فکر کنم جوابش واضحه اصلا قصد ایجاد بحثای بیهوده دخترا و پسرا رو ندارم ولی به نظر من اکثرمون همه چی رو به نفع خودمون میبینیمو همیشه حق با ماست و اون طرف مقابل اشتباه میکنه همینجور پیش بریم بد ترو بدتر میشه
کنایه زدن و نامفهوم صحبت کردن راه مناسبی برای نشون دادن ناراحتی و یا مشکلی که دارین نیست اگر مشکلتون با پسرای همکلاسیتونه بگین لا اقل ما بدونیم چه اشتباهی کردیم
زندگی زیباست
اگر بگذارند
اگر بگذارند
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان