منم این موفقیت بزرگ رو به مهدی عزیز تبریک میگم.
انشالله رتبه های تک رقمی ارشد ورودی های 88
آيت الله العظمي محمد تقي بهجت(ره):
ما آمده ايم زندگي كنيم تا قیمت پیدا کنیم نه این که با هر قیمتی زندگی کنیم!...
زندگي ما حكايت يخ فروشي است كه از او پرسيدند:فروختي؟
گفت:نه؛ولي تمام شد!!!
منم این موفقیت بزرگ رو به مهدی عزیز تبریک میگم.ان شاالله در تمام مراحل زندگی هم بتونی از این موفقیت های بزرگ کسب کنی
حالا بریم سر اصل مطلب...
مهدی جان قراره کی بچه هارو شام مهمون کنی...؟؟؟؟؟
ما بی صبرانه منتظر هستیم.................................
خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
تابستون ، ماه رمضان ، توی قوچان تنها توی یک خونه موندن و با دهن روزه افطاری درست کردن و درس خوندن و فقط به امید رتبه 1 تلاش کردن ، بایدم آخرش همین جوری قشنگ تموم میشد .
حقت 1 بود نه 2 !!!!
امیدوارم که نفر اول تا سوم خانم نباشه.
یکیش که مشخص شد شمایی، انشالا که دو نفر دیگه هم آقا باشن.
آقایون تواناییش رو دارن ،چون طبق مشاهدات و سوابق کمتر حرف میزنن و بیشتر عمل میکنن !!!!
منم بهت تبریک میگم مهدی جان
توقعی جز این هم با توجه به نتایج آزمون های آزمایشی که داده بودی نمیرفت
کار بزرگی کردی
رتبه دو کنکور کار کمی نیست
این روز ها صحبت تو و رتبه ت نقل مجالس شده
یک اسپند واسه خودت دود کن
هر جا صحبتت میشه سرم رو با اقتخار بالا میگیرم و میگم مهدی 3 ماه قبل کنکور با من هم خونه ای بود!!
من آنم که رستم بود پهلوان!!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
به به.ماشاا...آقامهدی دلاور و نام آور و شیر...
چقدرشگفت انگیز...باباتودیگه کی هستی!!!! بینهایت خوشحالم.همیشه باخودم فکرمی کردم کسانیکه رتبه 1تا3 می شن چطورشخصیتی می تونن باشن؟
هیچ وقت فکرنمی کردم روزی برسه که چنین فردی روببینم چه برسه به اینکه باهاش دوست هم باشم.
امسال دیگه پیشتون نیستم اماهمیشه قلبم باشماست.بایدقول بدین همیشه دوستم باقی بمونین.
بااین عزم راسخ واراده آهنینی که شمادارین اگه روزی بشنوم رتبه 1ارشد شدین اصلاتعجب نمی کنم.
هرکارکردم آخرش جواب این سوالموندادین که یهویی چی شداینقدرتغییرکردین وازاین روبه اون روشدین؟
واقعاچه انگیزه ای پشت این موفقیت بزرگ بوده؟
یخورده ازاحساستون بگین تامابدونیم رتبه تک رقمی شدن چه احساسی داره؟جزخوشبختی محض چیزه دیگه ای هم می تونه باشه؟؟
یاداون شعری افتادم که شب رتبه 1شدنتون توی آزمونای آزمایشی می خوندین:
چنان مستم چنان مستم من امشب که ازچنبربرون جستم من امشب
چنان چیزی که درخاطرنیاید چنان هستم چنان هستم من امشب
بجان باآسمان عشق رفتم بصورت گردراین پستم من امشب
بشوی ای عقل دست خویش ازمن که درمجنون بپیوستم من امشب....
ضمناجواب بعضیهاروهم خوب دادین.فکرکنم دیگه همشون سوسک شده باشن!!!!!!!
امیدوارم به تمام آرزوهایی که دارین برسین و روز به روز موفق و موفق ترباشین.دلم برای اون کلاس بالاصحبت کردنتون خیلی خیلی تنگ شده!!!
ای پیک پی خجسته که داری نشان دوست بامامگوبجزسخن دلنشان دوست
حال ازدهان دوست شنیدن چه خوش بود یا ازدهان آنکه شنیدازدهان دوست گر دوست بنده را بکشدیابپرورد تسلیم ازآن بنده وفرمان ازآن دوست...
سلام آقامحسن فرهنگیان عزیز.واقعاسورپرایزشدم.اصلاانتظارشمارونداشتم.
حاجی بیخیال.اینجاهمه می دونن من اینقدرهاهم تعریفی نیستم.سهم من توی این موفقیت خیلی کمه . یکی دیگه بودکه به من انرژی وانگیزه می داد.ازاینکه به یادم بودین خیلی خوشحال شدم.شماهمیشه لطف داشتین ودارین.
کسی سوسک نشده.همه گلن.اگرهم کدورتی بوده همش تقصیرمنه که اینجارسمامی گم اشتباه ازمن بوده
وازکسانیکه ازم دلخورن عذرخواهی می کنم.امیدوارم منوببخشن...