اگر استاد بشي؟؟؟؟
مدیر انجمن: Cyrus
- vahid
- مدير بخش مهندسی برق
- محل اقامت: شیروان
- تماس:
اگر استاد بشي؟؟؟؟
اگر استاد بشي؟؟؟؟
اگر بخواي استاد بشي دوست داري استاد چه درسي بشي؟نمره ميدي؟دوست داری فضای کلاسات چجوری باشه؟ دوست داري دانشجوهات چجوری باشن؟دوست داري حالشونو بگيري؟چجوري حالشونو ميگيري؟سخت گيري ميكني يانه؟توهر ترم چندتا دانشجو ميندازي؟
فقط اگر خواستي جواب بدي راستشو بگو چون اين اسناد سنديت داره , فردا دانشجويان آينده ميان يقتو ميگيرن استاد آينده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر بخواي استاد بشي دوست داري استاد چه درسي بشي؟نمره ميدي؟دوست داری فضای کلاسات چجوری باشه؟ دوست داري دانشجوهات چجوری باشن؟دوست داري حالشونو بگيري؟چجوري حالشونو ميگيري؟سخت گيري ميكني يانه؟توهر ترم چندتا دانشجو ميندازي؟
فقط اگر خواستي جواب بدي راستشو بگو چون اين اسناد سنديت داره , فردا دانشجويان آينده ميان يقتو ميگيرن استاد آينده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آرزو که بر جوانان عیب نیست !پس:
استاد چه درسی و نمیدونم باید تا آخر دوره تحصیل صبر کنم ببینم از چه درسی بیشتر خوشم میاد،کاملا فهمیده باشمش و فن بیانم تو اون درس خوب باشه ! (تا دانشجوهام سختی نکشن و ...! )ولی این و مطمئنم که اون درس تجزیه و الکترومغناطیس نیست!
نمره بستگی داره ولی این و مطمئنم که کمترین 9.75 و بیشترین 20 !
از فضای کلاس خشک متنفرم و یک حقیقتی و بگم سر کلاس آقای انذابی همیشه ...! در واقع دوست دارم درسم بیشتر عملی باشه تا تئوری چون ازدرس تئوری محض به شدت بدم میاد !
دوست دارم دانشجو هام زمان شناس باشن ( شوخی به جای خودش ،جدیت هم به جای خودش )
حالگیری هم بستگی داره اگه حالمو بگیرن حالشونو میگیرم اونم به همون روشی که حالمو گرفتن وگرنه کاری به کارشون ندارم !
سختگیری و انداختن هم بستگی به کلاس و دانشجوهای اون کلاس داره!
در کل سعی میکنم دانشجوهام و درک کنم و به جای اینکه فقط یک استاد براشون باشم یک دوست خوب هم باشم ! و دوست دارم اگه دانشجوهام برام احترامی قائلن از روی ترس نباشه !
در آخر هم ممنونم به خاطر پست جالبتون .
استاد چه درسی و نمیدونم باید تا آخر دوره تحصیل صبر کنم ببینم از چه درسی بیشتر خوشم میاد،کاملا فهمیده باشمش و فن بیانم تو اون درس خوب باشه ! (تا دانشجوهام سختی نکشن و ...! )ولی این و مطمئنم که اون درس تجزیه و الکترومغناطیس نیست!
از فضای کلاس خشک متنفرم و یک حقیقتی و بگم سر کلاس آقای انذابی همیشه ...! در واقع دوست دارم درسم بیشتر عملی باشه تا تئوری چون ازدرس تئوری محض به شدت بدم میاد !
حالگیری هم بستگی داره اگه حالمو بگیرن حالشونو میگیرم اونم به همون روشی که حالمو گرفتن وگرنه کاری به کارشون ندارم !
در کل سعی میکنم دانشجوهام و درک کنم و به جای اینکه فقط یک استاد براشون باشم یک دوست خوب هم باشم ! و دوست دارم اگه دانشجوهام برام احترامی قائلن از روی ترس نباشه !
آخرین ويرايش توسط 2 on Samaneh, ويرايش شده در 0.
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
- mohammad mehdi
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: mashhad
- تماس:
سلام
اولا من از همه عزیزان برای این تاخیر حدودا یک ماهیم عذر خواهی می کنم . و از همه مدیران (چه قدیمیا و چه جدید ترا) برای زحماتی که توی این مدت کشیدن تشکر می کنم.
به نظر من مهم نیست که استاد چه درسی بشی یا چجوری درس بدی !چطور نمره بدی وچطور دانشجو یان رو بندازی!سخت گیری بکنی یا سخت گیری نکنی! چون من مطمئنم که هیچ استادی تا توی موقعیت تدریسش قرار نگیره نمی تونه هیچ تصمیم درستی بگیره. فقط مهم اینه که اگر استاد شدیم طوری رفتار کنیم که اگر یک روزی دانشجویی داشتیم ،در آینده به خوبی از ما یاد کنه و بگه یادش بخیر عجب استاد ....بود،نگه عجب استاد...بود.

اولا من از همه عزیزان برای این تاخیر حدودا یک ماهیم عذر خواهی می کنم . و از همه مدیران (چه قدیمیا و چه جدید ترا) برای زحماتی که توی این مدت کشیدن تشکر می کنم.
به نظر من مهم نیست که استاد چه درسی بشی یا چجوری درس بدی !چطور نمره بدی وچطور دانشجو یان رو بندازی!سخت گیری بکنی یا سخت گیری نکنی! چون من مطمئنم که هیچ استادی تا توی موقعیت تدریسش قرار نگیره نمی تونه هیچ تصمیم درستی بگیره. فقط مهم اینه که اگر استاد شدیم طوری رفتار کنیم که اگر یک روزی دانشجویی داشتیم ،در آینده به خوبی از ما یاد کنه و بگه یادش بخیر عجب استاد ....بود،نگه عجب استاد...بود.

خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
- vahid
- مدير بخش مهندسی برق
- تماس:
اینجور که معلومه نگاهتون به استاد بودن یه نگاه متعادله , فقط به دانشجویان آینده ی شما توصیه میشه که آسه برن آسه بیان که خدایی نکرده خدایی نکرده حالتون گرفته نشه که اگه اینجوری بشه احتمالا بد ببینن!!!Afra نوشته شده:آرزو که بر جوانان عیب نیست !پس:
از فضای کلاس خشک متنفرم و یک حقیقتی و بگم سر کلاس آقای انذابی همیشه ...!

- vahid
- مدير بخش مهندسی برق
- تماس:
به نظرم در حال حاضر این بهترین کاره!mahdi نوشته شده:مممنون از پستت وحيد جان ولي من بيشتر دوست دارم بزنم تو كار تجارتتجارت رو به استاد شدن ترجيح ميدم. اگر هم احيانا مگه چي بشه كه ما استاد بشيم دوست دارم استاد ......... هنوز بهش فكر نكردم.
فقط مهدی جان زدی تو کار تجارت حواست باشه ما رو فراموش نکنی ها!

- vahid
- مدير بخش مهندسی برق
- تماس:
با جوابت به (دوست داری فضای کلاسات چجوری باشه؟) کلی حال کردمAli نوشته شده:استاد رشته هنر درس ..........(چه درس هایی دارن؟)
خیلی زیاد چون به نظر من ارزش نمره کمتر از ارزش یک انسانه!
فضای باز (طبیعت)
دانشجو نه دانشگیر
آره خیلی
با دادن یه نمره خوب به همشون
خیلی زیاد، در حدی که نمره از ...... در بیاد
هیچی![]()

دوس دارم استاد علوم سیاسی بشم.
هرقدر تلاش کنن نمره میگیرن ولی بهشون حال اساسی میدم.
کلاس ازاده ولی حدودی واسش وجود داره.
ادم باشن!بفهمن از زندگی چی میخوان و چی میگن سر کلاس.
حال هیچکسو نمیگیرم در هر حال.
نمیندازمشون اگرم بندازم با 9.75!
ولی از تدریس خوشم نمیاد.دوس دارم واسه خودم کار کنم.
هرقدر تلاش کنن نمره میگیرن ولی بهشون حال اساسی میدم.
کلاس ازاده ولی حدودی واسش وجود داره.
ادم باشن!بفهمن از زندگی چی میخوان و چی میگن سر کلاس.
حال هیچکسو نمیگیرم در هر حال.
نمیندازمشون اگرم بندازم با 9.75!
ولی از تدریس خوشم نمیاد.دوس دارم واسه خودم کار کنم.
خواهی که دادت بر درد صد سلسله بیداد را
منت نکش گردن بند بر زنجیر استبداد را
منت نکش گردن بند بر زنجیر استبداد را
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان