تشکر و قدردانی و ....
سلام
نمیخواستم من وارد بحث بشم اما این مشاجره های شما گویا تموم شدنی نیست
خانوم غوث ؛ ما برای اب خوردنمون هم باید به شما شیرینی بدیم , با این حساب بنده باید تو قنادی کار دانشجویی بردارم
این قدر اب تو هاون نکوبید , گل لگد نکنید
ترسم که به کعبه نرسی اعرابی(خانوم غوث)
این راه که میروی به ترکستان است
بنده اینجا رسما اعلام میکنم که مسولیت هیچ یک از عملیات های مخوف شام دادن ,شیرینی دادن , بستنی دادن و ..... رو به عهده نمیگیرم و اگر عده ای از اشرار دارن سعی میکنن از جانب ما قولی به بقیه بدن من همه گفته های اونها رو تکذیب میکنم
سرپرستی گروه dorco
خانوم غوث ؛ ما برای اب خوردنمون هم باید به شما شیرینی بدیم , با این حساب بنده باید تو قنادی کار دانشجویی بردارم
بنده اینجا رسما اعلام میکنم که مسولیت هیچ یک از عملیات های مخوف شام دادن ,شیرینی دادن , بستنی دادن و ..... رو به عهده نمیگیرم و اگر عده ای از اشرار دارن سعی میکنن از جانب ما قولی به بقیه بدن من همه گفته های اونها رو تکذیب میکنم
سرپرستی گروه dorco
Re: سر خوشی
خوب آقای مکتبدار این حرفتونو پس بگیرید که در آینده براتون خیلی بد میشه!!؟؟Omid نوشته شده:دلتون خوشه
از برخی از دانشجویانی که قبلا خواستند شیرینی ،بستنی ،صبحانه و....بگیرند بپرسید ببینید چه بلایی به سرشون اومده بعد از من چیزی بخواین.![]()
به برخی از کاربران که هنوز با نگاه تبعیض به این موضوع نگاه می کنن که هیچی نخواهد رسید..........![]()

در ضمن از مسئولین برگزاری مسابقه تشکر می کنم خصوصا آقایان خاکباز و دوست پرست،واقعا زحمت کشیدید، خسته نباشد.
دوستان در جریان باشن برای رفع خستگی همتون راهی جز گرفتن شیرینی از یکسری از افراد نیست:

آقای خادمی و اعضای تیمشون به جز خانم قاسمی(این تیم ستاره دار هم هستن!! حتما باید شیرینی گرفته شود

آقای خراسانی و اعضای تیمشون
آقای مکتبدار و اعضای تیمشون
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...

البته امیدوارم دوستان با عمل به این کار خیر از ثواب آن بهرمند شوند. الهی آمین!!!

ستاد شیرینی گرفتن از دانشجویان برق الکترونیک

آخرین ويرايش توسط 1 on brain, ويرايش شده در 0.
]چرا همه رو با اعضا ی تیمشون میگید؟اصل سرپرستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!brain نوشته شده:خوب آقای مکتبدار این حرفتونو پس بگیرید که در آینده براتون خیلی بد میشه!!؟؟Omid نوشته شده:دلتون خوشه
از برخی از دانشجویانی که قبلا خواستند شیرینی ،بستنی ،صبحانه و....بگیرند بپرسید ببینید چه بلایی به سرشون اومده بعد از من چیزی بخواین.![]()
به برخی از کاربران که هنوز با نگاه تبعیض به این موضوع نگاه می کنن که هیچی نخواهد رسید..........![]()
![]()
در ضمن از مسئولین برگزاری مسابقه تشکر می کنم خصوصا آقایان خاکباز و دوست پرست،واقعا زحمت کشیدید، خسته نباشد.
دوستان در جریان باشن برای رفع خستگی همتون راهی جز گرفتن شیرینی از یکسری از افراد نیست:![]()
آقای خادمی و اعضای تیمشان
آقای خراسانی و اعضای تیمشان
آقای مکتبدار
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...![]()
البته امیدوارم دوستان با عمل به این کار خیر از ثواب آن بهرمند شوند. الهی آمین!!!![]()
دوست عزیز اسم شما از لیست سیا حذف شده غصه نخور.salia نوشته شده:]چرا همه رو با اعضا ی تیمشون میگید؟اصل سرپرستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!brain نوشته شده:خوب آقای مکتبدار این حرفتونو پس بگیرید که در آینده براتون خیلی بد میشه!!؟؟Omid نوشته شده:دلتون خوشه
![]()
دوستان در جریان باشن برای رفع خستگی همتون راهی جز گرفتن شیرینی از یکسری از افراد نیست:![]()
آقای خادمی و اعضای تیمشان
آقای خراسانی و اعضای تیمشان
آقای مکتبدار
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...![]()
البته امیدوارم دوستان با عمل به این کار خیر از ثواب آن بهرمند شوند. الهی آمین!!!![]()

اون که معلومه اصل سرپرستای تیمن

- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
Afra نوشته شده:راستی تا یادم نرفته فردا سر کلاس آقای انزابی قراره گروه سوم به سرپرستی آقای خادمی شیرنی بدن کسی دیر نیاد !!!![]()
آخ جون...!
چه عجب یک چند نفر جوانمرد پیدا شدند!
کم کم داشتم ناامید میشدم!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
هی من نمیخوام وارد بحث شیرین و خیر شیرینی گرفتن بشم نمیذارین!
خانوم غوث شما که لالایی بلدین چرا خابتون نمیبره؟!
اگه قراره همه شیرینی بدن شما و تیمتون هم بله!
خلاصه اینکه یا تا فردا موقور میایین یا دوباره دادگاه تشکیل میدم ایندفعه قاضی خ.خ خودشون پیگیر کارها هستند و اصرار از جانب ایشونه نه من!
دیگه خود دانید!
از ما گفتن بود!
ایندفعه با اون دفعه فرق میکنه احکام قضایی تغییر کرده و در صورت عدم همکاری حکم هایی که دادگاه میبره خیلی سنگین تر از دفعات پیشه!
خلاصه اینکه یا تا فردا موقور میایین یا دوباره دادگاه تشکیل میدم ایندفعه قاضی خ.خ خودشون پیگیر کارها هستند و اصرار از جانب ایشونه نه من!
دیگه خود دانید!
از ما گفتن بود!
ایندفعه با اون دفعه فرق میکنه احکام قضایی تغییر کرده و در صورت عدم همکاری حکم هایی که دادگاه میبره خیلی سنگین تر از دفعات پیشه!
هوا را پنجه میسایم میبینی
- vahid
- مدير بخش مهندسی برق
- محل اقامت: شیروان
- تماس:
سلام
اوه!, چه خبره اینجا!!!! ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند
تا که ما شیرنی ای به کف آریم و به لذت بخوریم اول از همه تشکر میکنم از همه کسایی که برای گرفتن شیرنی از تیم ها تلاش میکنن.
بعد هم به نوبه ی خودم تشکر میکنم از همه ی آقایون و خانم هایی که واسه برگزاری این مسابقات زحمت کشیدند , از همه ی گروه هایی که در مسابقه شرکت کردند و تشکر میکنم از همه ی کسایی که واسه تماشای مسابقه وقت گذاشتن.
همینطور تبریک میگم به تیم های Dorco , تیم پارس و تیم RVS و همچنین آرزوی موفقیت میکنم واسه بقیه تیم هایی که نتونستن مقام بیارن مخصوصا تیم های مرصاد 1و2 . (واقعا حیف شد)
اینجور که معلومه شیرنی اول به همت گروه RVS و سر کلاس آقای انزابی آورده میشه.
پس شیرنی های بعدی سر کلاس آقای گلمکانی ان شاء ا...
منتظریم.
اوه!, چه خبره اینجا!!!! ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند
تا که ما شیرنی ای به کف آریم و به لذت بخوریم اول از همه تشکر میکنم از همه کسایی که برای گرفتن شیرنی از تیم ها تلاش میکنن.
بعد هم به نوبه ی خودم تشکر میکنم از همه ی آقایون و خانم هایی که واسه برگزاری این مسابقات زحمت کشیدند , از همه ی گروه هایی که در مسابقه شرکت کردند و تشکر میکنم از همه ی کسایی که واسه تماشای مسابقه وقت گذاشتن.
همینطور تبریک میگم به تیم های Dorco , تیم پارس و تیم RVS و همچنین آرزوی موفقیت میکنم واسه بقیه تیم هایی که نتونستن مقام بیارن مخصوصا تیم های مرصاد 1و2 . (واقعا حیف شد)
اینجور که معلومه شیرنی اول به همت گروه RVS و سر کلاس آقای انزابی آورده میشه.
پس شیرنی های بعدی سر کلاس آقای گلمکانی ان شاء ا...
منتظریم.
- Omid
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: مشهد مقدس
- تماس:
تکرار مکررات
من از اولم گفتم که اگه قرار باشه انصاف رعایت بشه با جون و دل حاضرم شیرینی بدم ولی اینطور نبود تا یه پست امیدوار کننده ی خانم حسینی(با کمی اغماض)
تشریح انصاف:
1. تمام4 تیم شیریی بدن
2.تمامی اعضای تیم ها در این امر شرکت داشته باشند
3.با توجه به رتبه،جایزه ی دریافتی،تعداد اعضای گروه و ... مقدار شیرینی تعیین شود
.
.
.
شیرینی به شرط عدل
تشریح انصاف:
1. تمام4 تیم شیریی بدن
.
.
.
شیرینی به شرط عدل
آيت الله العظمي محمد تقي بهجت(ره):
ما آمده ايم زندگي كنيم تا قیمت پیدا کنیم نه این که با هر قیمتی زندگی کنیم!...
زندگي ما حكايت يخ فروشي است كه از او پرسيدند:فروختي؟
گفت:نه؛ولي تمام شد!!!
ما آمده ايم زندگي كنيم تا قیمت پیدا کنیم نه این که با هر قیمتی زندگی کنیم!...
زندگي ما حكايت يخ فروشي است كه از او پرسيدند:فروختي؟
گفت:نه؛ولي تمام شد!!!
نخیر شما باید تو رستوران کار دانشجویی قبول کنین !khorasani نوشته شده:سلام
سرپرستی گروه dorco

تازه همین الان یک خبر بدستم رسید که دیگه یک ذره هم از شام گرفتن کوتاه نمیام "ربات آقای خراسانی به عنوان ربات برتر انتخاب شده دوستان !!!!!!!!!!!!!" دیگه خودتون میدونید !!!!!!
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
Re: تکرار مکررات
Omid نوشته شده:من از اولم گفتم که اگه قرار باشه انصاف رعایت بشه با جون و دل حاضرم شیرینی بدم ولی اینطور نبود تا یه پست امیدوار کننده ی خانم حسینی(با کمی اغماض)
تشریح انصاف:
1. تمام4 تیم شیریی بدن
.
.
.
شیرینی به شرط عدل
شماهم میخواین از آب گل آلود ماهی بگیرینا !!!! تیم 4 ام کدوم تیمه اونوقت ؟

هر وقت تو مسابقات اول تا سوم شدم و شام و شیرینی و بستنی ندادم اونوقت قضاوت کنید بیزحمت !!!!amin نوشته شده:هی من نمیخوام وارد بحث شیرین و خیر شیرینی گرفتن بشم نمیذارین!
دیگه خود دانید!
از ما گفتن بود!

- mohammad mehdi
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: mashhad
- تماس:
اینقدر گفتید گروه آقای خادمی قرار امروز شیرنی بدن که خود آقای خادمی هم ترسید و کلاس نیومد.وامااز هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است......
اگر قرار به دادن شیرنی باشه باید همه گروه های اول تا چهارم شیرنی بدن(البته از گروه چهارم شروع می کنیم تا به گروه اول برسه.)حالا برای اینکه توی این زمینه به مشکل نخوریم بنده وآقای برفه ئی با قاضی پرونده آقای خ.خ مذاکراتی داشتیم که به سمع و نظر تون می رسونم.
دادگاه از هم اکنون رسمیه ،لطفا سکوت رو رعایت فرمایید.دادگاه رای های صادر شده رو قرائت می کنه
متهم ردیف چهارم(گروه آقای سلمانی)محکوم به آوردن شیرنی خشک به میزان لازم
متهم ردیف سوم(گروه آقای خادمی) محکوم به آوردن شیرنی تر به مقدار لازم
متهم ردیف دوم(گروه آقای مکتبدار)محکوم به آوردن بستنی به تعداد لازم
متهم ردیف اول(گروه آقای خراسانی)محکوم به دادن شام به بچه های خوابگاه 2 و دادن شیرنی به همه بچه های برق
رای های صادره به هیچ عنوان تغییر نخواهند کرد و در صورت سر پیچی سر گروه ها به اشد مجازات محکوم میشوند.
پایان دادگاه رو اعلام می کنم

اگر قرار به دادن شیرنی باشه باید همه گروه های اول تا چهارم شیرنی بدن(البته از گروه چهارم شروع می کنیم تا به گروه اول برسه.)حالا برای اینکه توی این زمینه به مشکل نخوریم بنده وآقای برفه ئی با قاضی پرونده آقای خ.خ مذاکراتی داشتیم که به سمع و نظر تون می رسونم.
دادگاه از هم اکنون رسمیه ،لطفا سکوت رو رعایت فرمایید.دادگاه رای های صادر شده رو قرائت می کنه
متهم ردیف چهارم(گروه آقای سلمانی)محکوم به آوردن شیرنی خشک به میزان لازم
متهم ردیف سوم(گروه آقای خادمی) محکوم به آوردن شیرنی تر به مقدار لازم
متهم ردیف دوم(گروه آقای مکتبدار)محکوم به آوردن بستنی به تعداد لازم
متهم ردیف اول(گروه آقای خراسانی)محکوم به دادن شام به بچه های خوابگاه 2 و دادن شیرنی به همه بچه های برق
رای های صادره به هیچ عنوان تغییر نخواهند کرد و در صورت سر پیچی سر گروه ها به اشد مجازات محکوم میشوند.

پایان دادگاه رو اعلام می کنم

خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
دوستان شرمنده.....
من با اینکه خودم تو این تیم بودم ولی نفهمیدم این پروسه ای که رباتمون شد برتر چی بود.....
شما اول برا خود ما توضیح بدین جریان چیه بعد شیرینی بخواین
من با اینکه خودم تو این تیم بودم ولی نفهمیدم این پروسه ای که رباتمون شد برتر چی بود.....

شما اول برا خود ما توضیح بدین جریان چیه بعد شیرینی بخواین

[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]خدایــا ! مے دانــم کـه مے بینـے ...[/CENTER]
[CENTER]Dont Forget[/CENTER]
[/CENTER][CENTER]خدایــا ! مے دانــم کـه مے بینـے ...[/CENTER]
[CENTER]Dont Forget[/CENTER]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان