نمیدونم چرا همه با وجود اعتراض به دور بودن و نامناسب بودن مکانش هیچ کار عملی و مفیدی در جهت حل این مشکل نکردند!!؟
من خودم امروز حدود بیست دقیقه پیاده راه رفتم تا به سلف برسم ، بعد با یه سوله که بیشتر به باشگاه بدنسازی شبیه بود با اون همه آینه دور و برش روبرو شدم. نه آبسردکنی ، نه لیوانی ، نه بوفه ای ، نه سرویس بهداشتی درست و حسابی ، نه حتی یه رو شویی ، نه تهویه مناسبی ، نه سیستم گرمایشی ، نه فضای تمیز و بهداشتی ، و از همه مهمتر نه غذای باکیفیتی هیچ کدوم رو ندیدم

به نظر من اشکال از دوستان ترم بالایی هست ، چون تا ماها دست نجنبونیم که ترمک ها نمیان جلو، امروز یکی اومده بود سلف ولی حتی نمیدونست باید با خودش کارتشو بیاره!!!

به هر حال من خودم با مسئول سلف صحبت کردم و شکایاتمو بهش گفتم ، اون گفت شاید شاید شاید ، از فردا دوباره غذا رو بیارن تو خوابگاه ها تقسیم کنن ولی من که چشمم آب نمیخوره ، چون این همه هزینه مکان و میز و صندلی و ... برای یه روز استفاده بی عقلیه
من خودم تا حالا چند بار با جناب خزایی صحبت کردم ولی این اعتراض های پراکنده و تک نفره راه به جایی نداره
در مجموع باید یه فراخوان یا همچین چیزی برای اعتراض به این افتضاح به بار اومده امجام بشه که حداقل مسئولان بفهمن ما هم زبون داریم!!!