توجه:امتحان پایانی از 18 نمره میباشد .
توجه :1نمره کلاسی به نمره امتحان اضافه شده است .
توجه :در صورت هرگونه اعتراض به نمرات می توانید تا جمعه89/10/10 اعتراض خود را در سایت قرار داده تا ضمن قرار دادن برگه امتحان در سایت نسبت به اعتراض شما رسیدگی شود .در صورت دسترسی نداشتن به سایت به اقای سجاد نظری مراجعه شود.
تذکر :در صورت اعتراض غیر موجه نمر ه واقعی شما منظور خواهد شد.
Salmani نوشته شده:با عرض سلام...
از شما استاد گرامی بابت زحمات بسیارتون متشکرم. امیدوارم مهندس خرمی هم مثل شما با دست باز امتحان رو تصحیح کنن...
آقای سلمانی شما حواستون بوده وقتی این پیغامو گذاشتین ( کسی که نمرش 1 شده یعنی تو برگه امتحانش هیچی ننوشته چون آقای جعفری کیا گفته به kvl و kcl هم نمره داده)
منم 4 صفحه برگه A4 جواب نوشته بودم که از 2 نمره صفر شدم از نحوه تصحیح کردن آقای جعفری کیا یخورده غافلگیر شدم ولی اقرار می کنم که یه نمره ای رو که به همه داده اضافه بر سازمان بوده و از این بابت که از 3 نمره صفر نشدم خوشحالم در کل از یه نمره آقای جعفری کیا تشکر می کنم تا اونجایی که من از بچه ها پرسیدم همشون انتظار نمره بیشتری از برگه داشتن
اولا این که گفته میشه به اونایی که 1 داده شده یعنی نمرشون 0 بوده باید بگم که شایعه نکنید. من خودم با آقای جعفری کیا مفصل صحبت کردم. ضمنا من بدون حتی نیم ساعت خوندن اومدم سر جلسه. همین که با 4 تا kvl kcl تونستم 1 بگیرم زیادم هست... واسه همین گفتم با دست باز تصحیح کردن. ضمنا آقای جعفری کیا واسه اونایی هم که می گن نمرشون بالاتر بوده نسخه تجویز کردن... لطفا با دقت بخونید!
Salmani نوشته شده:اولا این که گفته میشه به اونایی که 1 داده شده یعنی نمرشون 0 بوده باید بگم که شایعه نکنید. من خودم با آقای جعفری کیا مفصل صحبت کردم. ضمنا من بدون حتی نیم ساعت خوندن اومدم سر جلسه. همین که با 4 تا kvl kcl تونستم 1 بگیرم زیادم هست... واسه همین گفتم با دست باز تصحیح کردن. ضمنا آقای جعفری کیا واسه اونایی هم که می گن نمرشون بالاتر بوده نسخه تجویز کردن... لطفا با دقت بخونید!
ولی من که با آقای جعفری کیا صحبت کردم گفتن 1 نمره برای هر کسی که سر جلسه امتحان بوده در نظر گرفتن و امتحان از 2 نمره بود
امپراطور یونان به كوروش كبیرگفت:ما برای شرف میجنگیم و شما برای ثروت. كوروش پاسخ داد:هر كس برای نداشته هایش میجنگد!