mohammadreza نوشته شده:
دوما
یکی از دلایل بسته شدن سایت عدم فعالیت تقریبا
تمامی کاربران سایت هستش.
من جا داره که بازم از خانوم کرابی و یه تعدادی از دوستان که سعی دارن سایت رو سرپا نگه دارن تشکر کنم ولی خب فکر می کنم یه مقدار دیر شده

قبلا هم گفتم خدمتتون الانم میگم ، دلیل درستی نیست که با نیومدن سایت و ببندیم... اگه لایک زدن کار قابل توجیهی بود که شما قبلا انجامش میدادین ولی پست نمیزدین یا فعالیت خاص دیگه ای نداشتین خوب بچه ها هم الان دارن لایک میزنن!
ولی اگه مهم پست و فعالیت پس چرا ...؟!؟!
جناب اسماعیل پور یه سری شرایط رو باید در نظر بگیرین... بعضی از ما واقعا انرژی درست درمونی نداریم این روزا
دلیل نمیشه جایی که خودتونم قبول دارین بودنش بین بچه ها چقدر مفیده رو تعطیل کنیم...
پیشاپیش بابت حرفم عذر خواهم ... مطمئنم درک میکنین که حرفم فقط و فقط به خاطر سرپا نگه داشتن سایتمونه...
من به شخصه به مستر یاقوتی کامــــــــــــــــلا حق میدم اگه بگن سرشون شلوغه ، از کارا و دردسرای سایت خسته شدن و ....
چشم همه کارای سایت به مستر یاقوتی ه ، همه مشکلات و تو این مدت مستر یاقوتی حل میکردن... قالب عوض کردن، برگردوندن یه سری پستا که همین چند وقت پیش مشکل ایجاد کرد ، آپلود فایلای پیوست ، خلاصه هر کاری که یهویی پیش اومد و کلی زحمت داشت جناب یاقوتی تنهایی انجامش دادن...
و حقیقتا وقت گیر بودن و فقط لطف مستر یاقوتی بود که تو این مدت شامل حال سایت و ما کاربرای سایت میشد...
با توجه به سنگین شدن حجم درسا نمیشه توقع داشت که ایشون مثل روزای اول حوصله و وقت و انرژی لازم رو داشته باشن
شاید اگه من همه این کارا رو می کردم توقعاتی از دوستام داشتم... شاید کمترینش توقع فعالیت بود!
خلاصه اگه طبق فرموده خودتون جناب یاقوتی قصد تمدید ندارن و دیگه خسته شدن.... به عنوان سرپرست مثل همیشه حواسشون به سایت باشه چون فکر میکنم تنها کسی هستن که به خوبی از زیر و بم سایت و مشکلات مطلع هستن و بالاخره پیشکسوتی گفتن و اینا! ولی اصل کارا رو به یکی از مدیران که به اینترنت دسترسی بیشتری دارن بسپرن... حتما بعد از یه مدت استراحت و دوری از دردسرهای سایت میتونن (و جسارتا باید!!) مثل قبل برگردن و به فرماندهیشون ادامه بدن ما نیز سعی میکنیم بهتر از قبل به خدمتمون ادامه بدیم!
مستر اسماعیل پور
باور کنین دیر نیــــــــــــــــــــست....
اصن میخواین یه نظر سنجی بزارین!
اونوقت میبینین حتی دوستای گلمون که به قول شما اصن به سایت سر نمیزنن جای خالیه انجیک رو حس میکنن؟! موافقن با تعطیلی یا خیر؟!