amin نوشته شده:["]
من اون اوایل با فرهنگ بازی در می آوردم آشغالم رو دستم نگه میداشتم تا به این سطل آشغال مذکور برسم اما وقتی دیدم خودشون واسه تمیزی شهرشون ارزش قائل نیستن منم گفتم به جهنم! یک پرتاب و سه امتیاز!!

مدیر انجمن: Cyrus
amin نوشته شده:["]
من اون اوایل با فرهنگ بازی در می آوردم آشغالم رو دستم نگه میداشتم تا به این سطل آشغال مذکور برسم اما وقتی دیدم خودشون واسه تمیزی شهرشون ارزش قائل نیستن منم گفتم به جهنم! یک پرتاب و سه امتیاز!!
amin نوشته شده:حالا چرا!؟
خب آدم چرا باید دلش واسه مردمی بسوزه که خودشون دلشون واسه خودشون نمیسوزه!؟
بعدشم وسط شهره بیرون شهر که نیست که کسی آشغال ها رو جم نکنه و طبیعت داغون شه!
تازه اگه یک جور دیگه به قضیه نگاه کنین میبینین اینجوری اشتغال زایی هم میشه!!
Afra نوشته شده:
amin نوشته شده:Afra نوشته شده:
این شکلک ها رو از کجا میارین شما؟!
فکر کنم معنی این شکلکه این باشه که : آدم از این حرف من باید بدو بدو کنه سرش رو بکوبه به دیوار روبرو و برگرده!!
sajedifar نوشته شده:Afra نوشته شده:
ولی هیچی به پای اون پاستیلی که سعیده سر کلاس الک 2 داد نمیرسه !! پاستیل حروف بود ! ماهم اسممونو جور کردیمو...اصن ی وضی !هنوز مزش یادم نمیره ! با همه پاستیلایی که خورده بودم فرق داشت !!ازاین شکلکایی که من میخوام و نداره !! هر چی منتظر بودیم باز سعیده از اون پاستیلا بیاره ! هی نیاورد دیگه !
![]()
سعیده جونم ! میدونستی که خیلی دوست دارم !![]()
![]()
نوش جونت سمانه جان...
اما تقریبا هر هفته که از مشهد میومدم،میاوردم .اون دفعه که گفتی برات بیارم،اوردم و با بچه ها اومدیم پایین و برنامه های همیشگی اما شما نبودی، یادت ؟مام جات خالی همشو خوردیم...انشالا ترم اینده...
بچه ها یادتون_یه بار سر کلاس اقای عیدیانی اش رشته خوردیم؟؟؟
از تقلب هم اگه مایل باشین میتونم براتون به اندازه ی 1001 شب داستان تعریف کنمالبته نه نمی گم بد اموزی داره....
آش رشته ؟؟؟؟؟!!!!!sajedifar نوشته شده:
بچه ها یادتون_یه بار سر کلاس اقای عیدیانی اش رشته خوردیم؟؟؟
sajedifar نوشته شده: ...
میدونی متانت جان از حفظ کردن متنفرم مخصوصا اگه بعد به دردم نخوره همین میشه که این طوری میشه.
...
ترم 1 بودیم فکرشو بکن ترم 1 امتحان میان ترم ریاضی داشتیم که اگه اشتباه نکنم حذفیم بود،
...
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان