من همین الانشم هیچ فرق خاصی با عامه مردم ندارم شاید از اونا کمترم باشم مگه عامه مردم چجشونه؟Cyrus نوشته شده:اوه اوهjavanmard نوشته شده:حالا برو سربازی به قول بعضی ها برات خوبه میدونی برای سربازی چی میگن که هر کی بره سربازی یا معتاد میشه یا ...
پس من دیگه عمـــــــــرا نمیرم
این حرفا چیه محمد؟؟ مثلا خیر سرمون ما تحصیل کرده ایما، 4 تا کتاب خوندیم، این حرفو یه نفر دیگه میزد انقدر ناراحت نمی شدم که از توی دانشجو می شنوم.
واسه همین دوران دانشجویی شهرستان مگه کم چیزی می گن؟؟ مگه کم هستن همین الان افرادی که دور و برمونن و یه جوری با دود رابطه دارن؟؟ اگه تو هم این حرفا رو بگی چه فرقی با عامه ی مردم داری؟؟
درسته شاید به اون اندازه که تو سربازی این مسایل هست توی دوران دانشجویی نباشه، اما این حرفا واقعا دیگه به نظر من خیلی پیش پا افتاده ست.
می دونم می گی تاثیر محیط رو باید در نظر بگیری و اینا، بـــــله، حرفت درسته اما اگه من اینقدر سست اراده ام که با زندگی کردن با دو تا آدم معتاد ، معتاد بشم، یا هر صفت و اخلاق ناهنجار دیگه رو بگیرم؛ معتاد نبودنم یا نداشتن اون ناهنجاری ها دیگه ارزشی برام نداره .
کسی که چیزیو نخواد دنبالش نمیره.
کی گفته یه نفر صرف دانشجو بودن نسبت به کس دیگه ای برتری داره
من از حوزه علمیه نرفتم ولی یه لحظه فکر کن اگه اونا هم خودشون از تو برتر بدونن (که فکر کنم بدونن) !
چرا فکر میکنی دانشجو بودن تو رو از عامهخ مردم برتر میکنه
اگه منظورت از عامه مردم ملت تحصیل نکردس که اون افراد خیلی هاشون از من بهترن ملاک برتری انسانی یه چیز دیگه ایه فکر کنم نه دانشجو بودن
من خودم تمام این کتابا و جزوات دانشگاهیه که تو سه سال خوندم میتونم یکساله بخونم (هرچند بعضی ها 6 ماهه میخونن)
حالا یه نفر عادی بجای اینسه سال درس خوندن میره کلاس خیاطی که بعدا خیاط بشه عقلش یا شعورش و یا فهمو کمالاتش از تو یا من کمتره؟
مگه برا دوران دانشجویی دروغ میگن
کمن دانشجویانی که همه رقم غلط میکنن ولی هستن یعنی میگی همه چیزایی که برای زندگی مجردی و دانشجویی میگن دروغه؟!!!!!!!
میشناسم کسی رو که تو سه ترم کمتر از 5 واحد پاس کرده بود
میشناسم کسایی رو که سیگاری شدن و یا کسانی که به من سیگارم تعارف زدن
میشناسم کسانی رو که فقط اومدن دانشگاه نه برای کسب علم فقط برای وقت گذرونیو هزار تا غلط دیگه
در هر دو مورد بالا یک چیز میتونه صادق باشه((از کاه کوه ساختن)) یا یک کلاغ چهل کلاغ کردن که شاید فکر کنی همش کار مروم عادی باشه ولی میشه گفت تا نباشه چیزکی مردم نگوین چیزها(اینو نمیشه کلی قلمداد کرد ها ضرب المثل بیخودیه ولی اینجا حقیقت داره )
هم برای سربازی و هم برای زندگی دانشجویی یک چیزایی بوده و دیده شده سیروس که حالا چندبرابر نشون داده شده
ولی به نظر من همونجور که وضعیت دانشجوهای غریب تو شهرهای دیگه خرابه وضعیت سربازای مملکت که متاسفنه همه فقط از جنس من هستن هم خرابه و اینو هیچ یک از خانومای همکلاسی مون فکر نکنم تا حالا میدونسته
حالا برای اون جمله
اون جمله یک شوخی محضه و وقتی بخواب بری سربازی خودت از بیشتر دوستات خواهی شنید و من ندیدم که تا حالا کسی اینو بگه ولبخند نزده باشه
خوشبختانه تاحالا مخاطب قرار نگرفتم ولی تو جو وفضای خداحافظی برای رفتن به سربازی بودم
این جمله نه قانونه نه من توقع دارم هرکی میره سربازی یا اینجوری بدبخت بشه یا اونجوری
دوخطر بزرگ برای یک تازه سربازو تو غالب یک جمله طنز به سربازی که راهیه القا میکنن تا بدونه که با این خطرات مکواجه خواهد شد و باید برای اونا امادگی داشته باشه باید کسی رو از کادری ها که ادم درستیه سریع شناسایی کنه تا بتونه به یک نفر اعتماد کنه و بدونه زیاد در انتخاب همگردانی یا هم تختی نمیتونه تصمیمی بگیره (تو نمیتونی انتخاب کنی که کنار کی بخوابی یا کجا سیروس تو در سربازی حق انتخاب زیادی نداری البته اگه پارتی نداشته باشی)
ولی شرایط کمی برای لیسانس بهتره
من این جمله رو شنیدم و همچین چیزی رو به من القا کرده و از چندین نفر پرسیدم و هرکدوم مثالی برام زدن پس میشه گفت حد اقل یک تحقیق کچولوی میدانی انجام دادم و از تو هم صمیمانه میخوامک از هر کی رفته سربازی بپرسی و به من هم بگی که ایا کسی رو میشناسی که با مواد و یا هرچیز دیگه ای در دوران سربازی سروکار نداشته باشه؟ وکجا سربازی میرفته تا من هم به پارتیم بگم منو انجا بندازه