خیلی ممنون
که با توجه ساعت های خالیی دوستان لطف کردن و فرستادن باید شرمنده اون عزیزانی بشیم که ساعت های خالیشون به این ساعت ها نمیخوره
و مسلما تعداد از 31 نفر نزول خواهد کرد
بله تموم شد
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
سلام به همگی
مثل اینکه آقای انذابی تاکید داشتن در صورتی که ارایه درس اقتصاد مهندسی باعث کم شدن ظرفیت بقیه درسهای اختیاری از جمله مباحث ویژه شود درس اقتصاد رو حذف میکنن.
چون دوست دشمنی کرد دیگر چه می توان گفت / با یار ناجوانمرد دیگر چه می توان گفت
خب به سلامتی این هفته همه گروه ها و کلاس هایی که احتمال میرفت حذف شن، تشکیل شدند و خیالمون راحت شد
الالخصوص درس اقتصاد مهندسی که جناب دکتر انزابی نژاد تمایلی به تشکیل دادنش نداشتن و تا همین آخری ها احتمال حذف شدنش از تشکیل شدنش بیشتر بود!!!
جا داره اینجا از خانم غوث با توجه به این که شرایطشون جوری شد که نتونستن این درس رو بردارن ولی فقط به خاطر اینکه به بچه ها قول داده بودن پشت کار رو گرفتن و حتی تا قوچان سر این قولشون برای تشکیل کلاس اومدند تشکر کنم
جدا دستتون درد نکنه ها
مرسی دارین
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
Samaneh نوشته شده:چــــــــــه عـــــــــــجــــــــــــــب !!!
اين بنده هاي خدا انگار برنامه ريزي كرده بودن كه وقتي ما داريم مي ريم تازه به فكر سر و سامون دادن به اين سيستم درب و داغون بيفتن.
خبر نداشتن ما حالا حالاها هستيم...
اما فكر كنم فارغ التحصيل كه بشيم شروع كنن به توزيع شير در دانشگاه ها
سیروس جان حالا ترم بعدی که منو شما قراره انتخاب واحد کنیم اگه نگفتن که وروردی های 88 اصن حق انتخاب واحد ندارن ...
اون روز آخر حالا چون گناه داریم ته مونده اش رو میدن بهمون
سلام بر دوستان
آقایان و خانم ها یک اطلاع رسانی بفرمایید که
درس ها آیا ارائه شده است نشده است ؟
کی انتخاب واحد ما است و این ها
به علت در سفر بودن امکان گشت و گذار کم است
منتظر پاسختان
[CENTER]
[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]دوستانی که تمایل دارن یک درس اختیاری در زمینه قدرت در روز دوشنبه ارائه بشه لطفا بگن .[/CENTER][CENTER]مرسی [/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]
[/CENTER]
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...