[CENTER]انیمیشن کوتاه کتاب های پرنده آقای موریس لسمور[/CENTER]
[CENTER] The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore [/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER][/CENTER][CENTER] برنده اسکار سال ۲۰۱۲[/CENTER]
[CENTER]( میتونید از اینجا دانلود کنید )[/CENTER][RIGHT]به نظر من ،[/RIGHT][RIGHT] زیبا بود ... با کلی حرف برای انسان های امروزی [/RIGHT]
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
لینک دانلودش که پایین توضیحاتشه داخل مستطیل زرد ِ
اونو بزنید ی صفحه ی تبلیغات باز میشه که هیچی
تو خود همون صفحه هم ،صفحه ای که گزینه ی دانلود و داره لود میشه که بعد از 15 ثانیه اجازه دانلود میده (گوشه ی سمت راست ِ بالا )
سمــانه سمــــــانه
عالی عالی عالی عالی
چقــــــــــــدر دوست داشتنی بودش
یعنی بیست سال پیش به جای اینکه به آدم هی بگن کتاب دوست ماست و اینا
این انیمشین را نشون میدادن الان آدم کتاب خون تری میبودم
مـــرسی واسه معرفیش سمانه جان
[CENTER]انیمیشن کوتاه خانه ای از مکعب های کوچک – House Of Small Cubes – La Maison en Petits Cubes[/CENTER]
[CENTER][/CENTER][CENTER]دانلود[/CENTER][RIGHT]یکی از انیمیشن هایی که بی اغراق عاشقشم...[/RIGHT][RIGHT]خیلی وقت بود که دیده بودمش ، ولی اسمش و نمیدونستم و اتفاقی پیداش کردم [/RIGHT][RIGHT]
[/RIGHT][RIGHT]
[/RIGHT][RIGHT]حس پیرمرد هنگام مرور ِخاطراتَش دقیقا همان حس من است هنگام مرور ِ آلبوم های قدیمی داخلِ صندوقچه ی کهنه ی مادر که با دوربین پدر گرفته شده ، دوربینی که مدت هاست گوشه ی اتاق دارد خاک میخورد ؛ چون سنگین است، چون سخت است چون ... چون مثل دوربین های امروزی نیست ! و من اما هنوز عاشق همان دوربین ِ سنگین و سخت و قدیمی ...با آرزوی گرفتن یک عکس ِ خوب [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT]و این دوربین.. همان پیپ ِ قدیمی ِ پیرمرد است برای پدر ...[/RIGHT][RIGHT]
[/RIGHT][RIGHT]
[/RIGHT][RIGHT]اگر ندیده اید بسیار دیدنش را توصیه میکنم . [/RIGHT]