مطمئنین؟بوی راهنمایی میادا خانوم کرابی!!hiva نوشته شده:خواهش میکنم اصرار نکنینمن یکی که شرکت نمیکنم!

مطمئنین؟بوی راهنمایی میادا خانوم کرابی!!hiva نوشته شده:خواهش میکنم اصرار نکنینمن یکی که شرکت نمیکنم!
خانم غوث فرمودن ۸ بار هم بگین یه دونه شانس بیشتر ندارینsalia نوشته شده:آقای بنایان
پایبند که چه عرض کنم!hiva نوشته شده:ببخشید آقای مدیر!به نظر من مهم نیست این کوچولو کدوم یکی از دوستان میتونه باشه!یعنی مهم هستـــــــــــــــــــا!ولی مهم تر فرهنگ مطالعه ست که این کوچولو از اون زمان بهش پایبند بوده!خلاصه معلومه الان بچه درس خونه!البته اگه زمان طبق معمول تاثیر نزاشته باشه!
مرسی بهنام جانbehnam5 نوشته شده:1-خانم اشرف زاده2-خانم قاسمی
علی جان از خونه ی شما هم یه بوهایی میاد...بوی توطئه ست فکر کنمjigsaw نوشته شده:سیروس بنایان
بله، خود خود خودمم.واقعا؟ یعنی اینقدر شبیه الانمم؟ اگه از اون زمان عینک می زدم که الان باید چشامو هر شب توی لیوان آب بالای سرم میذاشتمsajedifar نوشته شده:خود خود اقای بنایان...فقط یه عینک کم داره...فقط یه سوال دارم بچه که بودین موهاتونو دکلره می کردین؟
عليك سلام جواد عزيز كه فقط واسه تشخيص چهره مياي تو سايتalma نوشته شده:سلام
شاید آقای برفه ای
شایدآقای بنایان
وشاید![]()
![]()
![]()
جونم عبداللهmeraj نوشته شده:سیروس بنایان
بهت تبريك ميگم امين جان، به خاطر داشتن همچين دختر دايي اي.amin نوشته شده:بابا این یکی که دیگه خیلی سخته!!
تست هوش بیتر بهش میاد؟
اصلا دختره یا پسره؟؟
فکر کنم عکس دختر داییم باشه
البته به خانوم محبی هم میخوره بچگی هاشون اینجوری باشن
همچین بی شباهت به سیروس هم نیست!!!
بو مياد خانم كرابيhiva نوشته شده:ولــــــــــــــــــــــــــــی
با توجه به اینکه من روحیه جمعی در وجودم غوغا میکنه( ریا نشه البته!) و دوست دارم تو مسابقه شرکت کنم
الان که دقت میکنم میبینم بی شباهت به آقای بنایان نیستن ایشون!!
عذرخواهي كردم ديگهjavanmard نوشته شده:خانم قاسمی
خانم کرابی
علـــــــــي؟ من؟ ابرو؟ بچگي؟ مثل الان نبودا...alisoleimani نوشته شده:فکر کنم آقای بنایان، از ابروهاشون مشخصه
از همون بچگی فعال بودن
Cyrus نوشته شده:بو مياد خانم كرابيhiva نوشته شده:ولــــــــــــــــــــــــــــی
با توجه به اینکه من روحیه جمعی در وجودم غوغا میکنه( ریا نشه البته!) و دوست دارم تو مسابقه شرکت کنم
الان که دقت میکنم میبینم بی شباهت به آقای بنایان نیستن ایشون!!
بوي راهنمايي
ایخداتا کی باید باخت بدیمCyrus نوشته شده:عذرخواهي كردم ديگهjavanmard نوشته شده:خانم قاسمی
خانم کرابی
محمد جان، همين كه قدم رنجه كردي، اومدي دو نفر ديگه رو به جاي من حدس زدي، واسه من يه عالمه ارزش داشت
دمت گرم
javanmard نوشته شده:خانم قاسمی
خانم کرابی
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان