به یاد بچگی ها و روزهای خوبش
این کودکانه ای است برای بزرگ شدن
می خوایم اینجا هر چند وقت ، یکی از کارتون هایی که با اون ها بزرگ شدیم رو یادآوری کنیم و در کنارش خاطراتمون رو زنده نگه داریم .
اولیش رو خودم معرفی می کنم :
[CENTER]آنه شرلی [/CENTER]
[CENTER]

نکاتی درباره کارتون:
1.این کارتون در ژاپن و توسط کمپانی Nippon Animation و در سال 1979 ساخته شده.
2.این کارتون بر اساس کتاب اول آنه شرلی یعنی Anne of Green Gables ساخته شده.
3.این کارتون دارای 50 قسمت میباشد.
4.این کارتون به چندین زبان دنیا ترجمه شده. از جمله: انگلیسی، اسپانیایی، آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، فارسی
5.این کارتون چنان طرفدارانی دارد که عکس آنه بر روی کمپانی حک شده.
نکاتی درباره دوبله آنه شرلی:
1.این کارتون به مدیریت آقای نصرالله مدقالچی دوبله شده.
2.گویندگان معروفی در این کارتون صداپیشگی کردند. از جمله: نصرالله مدقالچی، مریم شیرزاد، بهرام زاهدی، الیزا اورامی
3.ترجمه این کارتون به گونه ای برگردانده شده که با روحیات ایرانی ها و خصوصا کودکان همخوانی بیشتری داشته باشد.
4.این کارتون در سال 1378 کارتون هر جمعه بعدازظهر از برنامه کودک و نوجوان پخش میشد که طبق آمارها در آن سال نزدیک به 11 میلیون بیننده داشت و اجرای دکلمهای زیبا توسط مدقالچی و به قلم خودش در تیتراژ آن سریال در جذب مخاطب بیتاثیر نبود.
5. به علت محبوبیت کارتو چندین بار پخش شده است .
6. فیلم سینمایی آنه شرلی هم ساخته شده که همین چند روز پیش از تلویزیون پخش شد .
نکاتی درباره نویسنده داستان :
1. آنه شرلی كه به وسیله نویسنده كانادایی لوسی ماد مونتگمری نوشته شده آنقدر تازه است كه این تصور به انسان دست میدهد که یكی دو دهه پیش آ نوشته شده باشد، اما واقعیت این است كه این خانم نویسنده كه بیش از 60 سال از مرگش میگذرد آنقدر خوب زندگی را میشناخت و میتوانست شخصیتپردازی كند كه شخصیتی را شكل داد كه هنوز جوان مانده است.
2. لوسی ماد مونتگمری ایده نوشتن این داستان را از یك خبر روزنامه گرفت.خبری كه در آن از فرستادن یك دختر یتیم به جای یك پسر یتیم برای كمك به خانوادهای كشاورز سخن رفته بود. براساس آن خبر زوج كشاورز تصمیم گرفته بودند كه آن دختر را نگه دارند و بزرگ كنند،سپس بخش زیادی از داستان را با الهام از زندگی واقعی خود نوشت.
نکاتی درباره موسیقی کارتون :
1. آهنگ فوق العاده زیبای زمزمه بی دقت ساخته مشترک دو تن از بزرگ ترین آهنگ سازان جهان یعنی جیمز لاست و ریچارد کلایدرمن است .(واقعا زبان از بیان زیبایی های این آهنگ قاصر است.)
2. متن دکلمه فارسی تیتراژ ابتدایی :
آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت
وقتی روشنی چشمهایت
در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود
با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت
از تنهایی معصومانه دستهایت
آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت
حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟
آنه !
اکنون آمده ام تا دستهایت را
به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری
در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی
و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو
لینک دانلود
نظرم شخصی خودم :
1. آنه از اعتماد به نفس بالایی برخوردار بود.
2. آنه با وجود نامهربانی هایی که بهش میشد، باز هم از آن ها تشکر و قدردانی میکرد و تصور خوبی از آن ها داشت
3. آنه به مشکلات لبخند می زد.
4. آنه خاطرات تلخی را که خود مقصر نبود به راحتی از یاد میبرد. مثل توهین هایی که بهش میشد .
5. از هر مشکلی به سادگی رد می شد و از اون مشکل یک خاطره زیبا می ساخت .