تشکر...
باید از همه ی بچه هایی که با حضور سبزشون در مجتمع اتحاد و همبستگیشون رو نشون دادند تشکر کنم.
امیدوارم از این به بعد نیز شاهد اینگونه مشارکت ها در همه ی زمینه ها باشیم.
باید یادآور بشم در اون روز سه تا تفاضانامه ست شد(منعقد گردید,تنظیم شد) (متاسفانه الان هرچی فکر میکنم معادل فارسی واسش ÷یدا نمیکنم) که با امضاء دوستان به ترتیب خواسته شد:
1-همنیازی درس مدار2و الکترونیک1 به طور همزمان با الکترومغناطیس و مدار1
2-با توجه به ریزش فجیع بچه ها در درس الکترومغناطیس! و ظرفیت محدود کلاس, تشکیل دو گروه از این درس با دو استاد متفاوت.
3-همچنین با توجه به.............! تشکیل درس اندازه گیری در دو گروه با دو استاد مختلف
البته باید در اینجا از همه عذر بخوام که این خبر رو اینقدر دیر در سایت گذاشتم.
موفق و سربلند باشید!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
pantea نوشته شده:در کل بچه هایی که مدار 1 افتادن فقط تجزیه رو میتونن وردارن؟؟؟
دوستان واسه اندازگیری کدوم استادو ترجیح میدین اقای زارعی یا گلمکانی؟
آقای خرمی برنامه ای در روز دوشنبه ارائه دادند که برای کسایی چیده شده بود که مدار1 و الکترومغناطیس رو افتادند که به شرح زیر بود:
1-مدار1
2-الکترومغناطیس
3-تجزیه تحلیل
4-اندازه گیری
5-آز فیزیک2(این یکی رو نمیدونم چرا گذاشتند!؟)
که جمعا میشه 13 واحد
در رابطه با درس اندازه گیری باید بگم اگه پست "به نشانه ی اعتراض" رو بخونید بد نیست!
البته استاد یک چیزایی در مورد ریاضی مهندسی و درس تجزیه گفتن ولی من چون خیلی دقیق گوش نمیدادم ! دقیقا نفهمیدم چی گفتن !!!! ( البته فکر کنم گفتن باید ریاضی مهندسی و گذرونده باشیم تا بتونیم تجزیه برداریم ؟) البته فکر کنم !!
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
Afra نوشته شده:البته استاد یک چیزایی در مورد ریاضی مهندسی و درس تجزیه گفتن ولی من چون خیلی دقیق گوش نمیدادم ! دقیقا نفهمیدم چی گفتن !!!! ( البته فکر کنم گفتن باید ریاضی مهندسی و گذرونده باشیم تا بتونیم تجزیه برداریم ؟) البته فکر کنم !!
خسته نباشید واقعا!!
من یک لحظه گوشیم زنگ خورد مجبور شدم برم بیرون شما که اونجا بودید دیگه چرا گوش نمیکردید!!؟؟
همینجوریه که آدم الکترو رو میوفته دیگه
حالا بگذریم اونجور که من تو چارت درسی دیدم ریاضی مهندسی پیش نیاز تجزیه نبود شما هم یک نگاهی بندازید بد نیست حالا!
Afra نوشته شده:البته استاد یک چیزایی در مورد ریاضی مهندسی و درس تجزیه گفتن ولی من چون خیلی دقیق گوش نمیدادم ! دقیقا نفهمیدم چی گفتن !!!! ( البته فکر کنم گفتن باید ریاضی مهندسی و گذرونده باشیم تا بتونیم تجزیه برداریم ؟) البته فکر کنم !!
خسته نباشید واقعا!!
من یک لحظه گوشیم زنگ خورد مجبور شدم برم بیرون شما که اونجا بودید دیگه چرا گوش نمیکردید!!؟؟
همینجوریه که آدم الکترو رو میوفته دیگه
حالا بگذریم اونجور که من تو چارت درسی دیدم ریاضی مهندسی پیش نیاز تجزیه نبود شما هم یک نگاهی بندازید بد نیست حالا!
خوب منم همون لحظه اس ام اس ( ببخشید پیامک ) برام اومد!
چارت و دیدم چیزی ننوشته ولی از یک دانشجوی برق پرسیدم گفت درسش درمورد سری فوریه و ... هست پس احتمال دادم که پیشنیازش!
در ضمن خسته هم نیستم !
ولی من خوب گوش دادم.ریاضی مهندسی پیش نیاز تجزیه و تحلیل هست .درضمن می تونین آز فیزیک 2 و یاآز مدار بردارید. راستی آقای خرمی نمره مدار من رو صفر گذاشتند .کسی این اتفاق براش نیفتاده و یا نمی دونه قضیه از چه قراره چون ایشون گفتند که کمترین نمره رو 9 می گذارند
خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
montazer نوشته شده:ولی من خوب گوش دادم.ریاضی مهندسی پیش نیاز تجزیه و تحلیل هست .درضمن می تونین آز فیزیک 2 و یاآز مدار بردارید. راستی آقای خرمی نمره مدار من رو صفر گذاشتند .کسی این اتفاق براش نیفتاده و یا نمی دونه قضیه از چه قراره چون ایشون گفتند که کمترین نمره رو 9 می گذارند
آز مدار ؟
جدا صفر ؟؟؟؟
من که نمیدنم با خودشون تماس بگیرین .شمارشونو دارین ؟
montazer نوشته شده:ولی من خوب گوش دادم.ریاضی مهندسی پیش نیاز تجزیه و تحلیل هست .درضمن می تونین آز فیزیک 2 و یاآز مدار بردارید. راستی آقای خرمی نمره مدار من رو صفر گذاشتند .کسی این اتفاق براش نیفتاده و یا نمی دونه قضیه از چه قراره چون ایشون گفتند که کمترین نمره رو 9 می گذارند
پسر عمو نگران نباش
چند نفر دیگه مثل محسن هم همینجوری شدن
فکر کنم استاد خرمی گفتن که بعضی از برگه ها در دسترس نبوده و ...
که اون نمره ها رو بعدا اعلام می کنن
حالا که نمره ها تایید شد مشکلتون رفع شدکه ان شاالله؟؟؟؟؟؟؟