دوباره سلام
سلام علیکم...
ا سلام میرسونیدین
ایشالا دفعه بعد حتما سلام می رسونم.
این دو روزم تموم میشه و ایام به کامتر میشه
....
میدونم که میخواستین اندازه 12 سال بنویسین ولی محدودیت های زمانی فکر کنم بهتون اجازه نداده ، عیبی نداره میدونم که در یک فرصت دیگه که مودمتون درست شد میخوایین بنویسین
کی من!؟
کی این؟!
فایل pdf رو با فایل word بزارین بهتره
می خواین که پاور پوینت درست کنم....
و اما سوالات بعدی
-برنامه روزانه تون در روزهای تابستون چیست؟
زیاد مفرح نبود متاسفانه، بیشتر تا دیر وقت حدود 4 صبح با داداشم فیلم میدیدیم بعد نقدش میکردیم
با خانواده گردش های درون شهری میرفتیم تقریبا سه چهارم تابستون اشپزی با من بود چون اکثر اعضای خونه شاغلن
روزای 1شنبه 3 شنبه تدریس داشتم کمی تا قسمتی هم در مواقع بی کاری کارای هنری انجام می دادم.
-به نظرتون شغل آینده تون چی میتونه باشه؟
احتمال خیلی زیاد در زمینه رشته م خواهد بود کارای عملی رو خیلی بیشتر دوست دارم و امیدوارم تو همین سبک مشغول به کار بشم.
-به نظرتون توی بچه های 88 چه افرادی بعد از اتمام کارشناسی میرن سربازی ؟
اقای علیزاده
شما خودتون اقای قامتی اقای نشیبی شاید، اقای ....
نمی دونم خوبببببببببببببب...
چه افرادی کارشناسی ارشد قبول میشن و میرن ؟
اقا هوشیار اقای گیلانی خانوم عبدالهی خانوم سید محمودی اینا رو مطمئنم.
چه افرادی یک کاری شروع میکنن و درس رو ادامه نمیدن؟

و چه افرادی فعالیت خاصی نمیکنن؟
شاید اقای معصوم زاده اقای ولی زاذه متانت ....
-به نظرتون اکثر بچه های 88 بعد از فارغ التحصیلی مشغول چه کاری میشن؟
فکر میکنم اکثرا تو زمینه رشته خودشون کار کنن یا اینکه در کنار کارشون فعالیتهایی در این زمینه داشته باشن و اینکه اکثر کار اداری انجام بدن.
-به نظرتون چه کسایی کارایی غیر مربوط به رشته مونو انجام میدن ؟ چه کسایی کارایی مربوط به رشته مونو انجام میدن؟
فک کنم اقای مرادی اقای خراسانی حتما تو زمینه مربوط به رشته مون کار میکنن.
- اهل بازی کامپیوتری هم هستین؟ چه مدل بازی هایی ؟ اگه هستین اسم چندتاشونو ببرین.
دوست دارم اما زیاد مهارت ندارم،در حال حاضر روی سییتمم zambi و blur دارم.
- اهل تلویزیون دیدن و دنبال کردن سریال ها هم هستین؟ چه سریال هایی؟ چه برنامه هایی؟
سریال های ایرانی که تو تلویزیون پخش میشه رو نه تقریبا یادم نمی یاد اخرین سریالی و که دبنال می کردم کدوم بوده و اگه می کردم بیشتر طنز بودن مثل برره.
اما به قول معروف سریالهای سوپر مارکتی و یه چندتاییشونو دبنال می کنم مثل lost , فرار از زندان که مربوط به قبل از دانشگا میشن و قهوه تلخ.
-هنوزم کارتون نگاه میکنین؟ چه کارتون هایی؟
بله خیلی دوست دارم. فیلمایی که میادو دنبال می کنم در ضمن باب اسفنجیو هم خیلی دوست دارم البته اصلشو نه اون چیزی که تو تلوزیون میزاره.
-اهل چت کردن هم هستین؟ yahoo , skyp , nimbuzz ,imesh , fb , google و ... کدومشون؟
نه زیاد گه گداری.google
-از بین این وسایل کدومو رو ترجیح میدین؟ لپ تاپ ، تبلت ، smart phone , mobile ، کینکت و ایکس باکس ، پلی استیشن 3 ، ps vita ، surface ؟ چه برندی؟ چه مدلی؟
یکی دو تا از اینایی که گفتینو نمی دونم چه کاری انجام میدن،تبلت رو دوست دارم اما خودم بیشتر با موبایل و لپ تاپ کار می کنم.asuz و samsung
-از اینترنت چه استفاده ای بیشتر میکنین؟
دانلود کردن کتاب و اهنگ و اینا ...
ارتباط با دوستانم از طریق میل.
- اهل موسیقی هم هستین؟ چه سبکی ؟ چه خواننده هایی رو میپسندیدن؟
بله خیلی زیاد.
هرچی به دلم بشینه گوش میکنم زیاد پا بند سبک نیستم و هر زمانی یه نوع سبک می چسبه.
ایرانی از خواننده هایی که بیشتر اهنگ گوش میدم سیاوش و حبیب و هایده و فرهادو شادمهر و کیوسک و شاهین و یاس و سهیل نفیسی و سامی بیگی ...
خارجی ادل و کیتی پری و امینم و مارک نافلر و شکیرا و ادام لامبرت و پینک فلاید....
-نظرتون نسبت به اینکه ساعت 12 مشهد همه جا تعطیل میشه چیه؟ به نظرتون مناسب ترین اقدام؟
واقعا متاسفم با این برنامه ریزی و تصمیماتشون اگه مشهد یه شهر زیارتی و گاهی بیشتر از جمعیتش مسافر میاد دیگه این کاراشون چه معنی داره؟؟؟
- فکر کنین با دوستان قرار میزارین که برین شمخال ، بعد شما دیر میرسین و بچه ها میگن که اینجا موبایل آنتن نمیده و میگن بیایین مکانی به نام حمام ( بار اولتونه که میرین شمخال ) ، بعد میپرسین که چقدر راهه ، چه شکلیه ، که جواب میدن یک چایی کنار روده ، خیلی تابلئه از هرکسی بپرسی میگه کجاست ، بعد تنهایی میرین اونجا و از هرکسی میپرسین میگن که دو ساعت راهه ، چهار ساعت میرین و بعد از یک گروهی میپرسین که حمام کجاست ؟ بعد در جواب میشنوین که حمام اول( حمام اجنه ) یا حمام دوم ؟
نیم ساعت دیگه هم هوا تاریک میشه ، و در جواب میشنوین که دقیقا وسط راه جفتشونین ، چیکار میکنین؟
اول اینکه شاکی میشم چرا منتظر نموندن
دوم اینکه احتمال قوی یه عده رو که به نظر مطمئن تر از بقیه به نظر میانو پیدا می کنم ازشون می خوام که منم باهاشون برگردم .
اگه وقت شد بازم برمیگردم
ممنون ...
اگر فشار نبود كسي نمي توانست از ذغال، الماس بسازد...