به نظر من بهترین زمان همون ترم بعد(اردیبهشت 92)هست ! به 2 دلیل :
1. بچه هایی که امسال کنکوری هستن زمان استراحتشونه
2. بچه هایی که سال دیگه میخوان کنکور بدن براشون مسکلی پیش نمیاره
و درمورد حرف جناب سلیمانی هم باید بگم به طور معمول برای همه ورودی های یک سال زمان اصلی اتمام تحصیلشون این جشن گرفته میشه و بقیه دوستان هم که حالا 9 یا 10 ترمه تموم میکنن تو این جشن شرکت میکنن .و دیگه جشن فارغ التحصیلی برای ترم 9 و 10 گرفته نمیشه .
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
همینطور که خانوم غوث هم اشاره کردن شرط شرکت در این مراسم، فارغ اتحصیل شدن تو اون ترم نیست (اگه قرار بر ابن بود که خود من شخصا از همتون عقب ترم)
بلکه هدف مراسمی برای یاد بود و خداحافظیه.
و در جواب سجاد عزیزم باید بگم:
آره تصمیم بر اینه که بنا به دلایلی فقط بچه های خودمون باشن و این که این قصه سر دراز دارد! فعلا هدف دونستن نظر بچه ها در مورد زمان مناسبه
برای چگونگی برگزاری مراسم بعدا صحبت خواهد شد
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
اینجا باید راجع به اومدن یا نیومدن ... تعداد ... زمان و ... صحبت کنیم؟؟!؟!
میشه دوستان توضیح بدن که هر کدوممون چند تا مهمان میتونیم داشته باشیم؟؟
آخه جشن فارغ التحصیلی هایی که من در جریانشون بودم مثلا هر کدوم از بچه ها تا 2 مهمان میتونستن همراهشون بیارن و هزینه ی مهمان ها و اینا یه جورایی مشخص میشد ... احتمالا الان تو مرحله تخمین هستیم ! پس اگه امکانش هست همون تخمین رو هم بگین که ما در جریان باشیم...
مچکــــــــــــرم
[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]
سلام به همه دوستان
فکر میکنم تو جلسه روز پنج شنبه آقای ملاح به طور کامل توضیحات لازم رو دادن
همین طور که ایشون گفتن هنوز چیزی مشخص نیست
هیچ کاری تا الان انجام نشده و فقط جلسه اون روز برای این بود که که در مورد یک فکر خام که این فکر برگزاری جشن ه فارغ التحصیلی باشه با هم فکر کنیم
نه قوچان بودنش مشخص ه و نه مشهد بودنش
و نه تاریخ دقیقش!
همه چیز با توافق بچه ها صورت میگیره.
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
دوستانی که عکس برای ما فرستادن زیاد ممنونیم ازشون
دوستانی که نفرستادن فقط فردا میتونیم ازشون عکس را بگیریم
اگر دوست داشتن که عکسشون در جشن باشه ، که لطف کننو بفرستن
دوستانی هم که نفرستادن دیگه میذاریم رو حساب اینکه دوست نداشتن ....
( لازم به ذکر که خانم ها همه فرستادن و آقایون موندن )
بازم ایمیل ام را میذارم برای عکس های احتمالی که تا فردا برای من لطف کنید و بفرستید metanat_2004@yahoo.co.uk
[CENTER][/CENTER][CENTER]ما و این روزهای خیلی شلوغ ، [/CENTER][CENTER] روزهایی که قرار گذاشتیم خودمان را فراموش کنیم و فقط تلاش کنیم تا 13 ار دیبهشت مان یکی از بهترین روزهای این چند سالمان شود ، [/CENTER][CENTER]فراموش کنیم کلاس هایمان را ، میان ترم هایمان را ، عقربه هایی که تند و تند میگذرند تا به 13 اردیبهشت برسند [/CENTER][CENTER]بی هیچ چشم داشتی برای بودن در این ثانیه ها ، بی هیچ ادعایی که حتمنی 13 اردیبهشت، فقط با تلاش ما چند نفر بهترین خواهد شد ،
و حتم داشتیم و داریم که با کمک های همه ورودی های 88 است که میشود به اتفاقی خوب تر رسید[/CENTER][CENTER]این روزها همه ی ورودی مان و نماینده ها ی مان در کادر اجرایی ، تمام لحظه هایمان فکر مان این است که بتوانیم هر کداممان به نوع خود از هیچ چیز کم نگذاریم[/CENTER][CENTER]یادبگیریم خانواده ای هستیم که 13 اردیبهشت دور هم جمع می شویم [/CENTER][CENTER]تا بخندیم ، آرام باشیم و لحظه را جشن بگیریم [/CENTER][CENTER]و اعضای خانواده ای که ورودی های برق 88 است [/CENTER][CENTER] را، دوست بداریم [/CENTER]