سربازي افتادم ارتش تهران... به پدر ميگم مگه قرار نبود ارشد قبول شم سپاه مشهد بيفتم ؟؟؟ پدر ميگه هنوز كه قبول نشدي!!! ما رو ميگي...
خوبي و بدي از ما ديديد حلال كنيد ما ميريم خدمت تا نتايج ارشد بياد
Samaneh نوشته شده:تماس گرفتم با دانشگاه ، مسئول امور فرهنگیش
من : ببخشید آقا غوث هستم و گواهی انجمن علمیم دسته شماست که گویا فرموده بودید باید خودم باشم حتما !
ایشون : بله ، باید خودتون باشید حتما چون ممکنه ازش سوءاستفاده بشه واین ها !(نه که گواهیش بین المللی هم هست) ولی حالا من نمیدونم چرا اینقدر شما اصرار داشتین که خودتون نیاین ! (نه که خیلی خاطرات خوبی داشتم از اون دانشگاه و مسئولینش ، 2 قدم راهم که بیشتر نیست !) به اون آقا هم گفتم ولی ایشونم اصرار داشتن .حالا عیب نداره دیگه ! یکی از همکلاسی های خانومتون !! و بفرستین من میدم خدمتشون ..!!
من :!!!!
من : پنج شنبه ها تشریف دارین ؟بازه امتحانات ؟
ایشون : بله .
من : خودم میام خدمتتون حتما.
...
پ.ن 1 : فهمیدم همکلاسی آقا میتونه از مدارک سوء استفاده کنه ولی همکلاسی خانوم نه !!
پ.ن 2: من واقــعــا معذرت میخوام جناب ملاح که ازتون خواهش کردم گواهی منم بگیرین که دیگه لازم نباشه ی بار دیگه هم دانشگاه بیام و باعث شدم با همچین شخصی بحث کنید .
پ.ن 3 : ای کاش از همون اول میگفت مشکلش با جنسیت شخص مقابلشه نه سوءاستفاده کردنش .
به نام خدا.
اول سلام. و اما بعد...
خواهش میکنم خانوم غوث.نفرمایین. ولی نگران نباشین.دارم براش.خدا بهش رحم کنه روزی که میرم دانشگاه ، اونجا نباشه.
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست.هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود.صحنه پیوسته بجاست.خرم آن نغمه که مردم بسپارند بیاد.(سهراب سپهری)
خیلی ممنون جناب ملاح
ولی نیازی نیست
خودم بهشون گفتم
ایشونم گفتن "من مسئولم و به من گفتن که مدارک خانومارو فقط به همکلاسی های خانومشون بدم" !
ی مثالم تازه برام زدن !
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
2. اونی که پشت سر سازنده ی متلبه!(یعنی امیدوارم اون دنیا خدا یقه شو بگیره بشونتش تو ی اتاق که فقط ی کامپیوتره و ی نصف لیوان آب داغ! بعد بگه با این نرم افزاری که خودم ساختم و help هم نداره ! باید برنامه ی جهان و بنویسی ، 3 روزم بیشتر وقت نداری ، تازه برنامه ت سنگین باشه کامپیوتره هم هنگ میکنه ! بعد از 3 روزم اگه نتونستی سِمت جاروکشی کلِ طبقات جهنم و میدم بهت بری حال کنی اساسی! )
[CENTER][/CENTER][CENTER]بی کتاب دات آی آر[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]
[/CENTER][CENTER]سایتی برای خرید و فروش کتب دانشگاهی [/CENTER][CENTER]به دوستانتون هم پیشنهاد بدین .[/CENTER]
[CENTER][/CENTER][CENTER]بی کتاب دات آی آر[/CENTER][CENTER]سایتی برای خرید و فروش کتب دانشگاهی [/CENTER][CENTER]به دوستانتون هم پیشنهاد بدین .[/CENTER]