تشكيل گروه رباتيك
تشكيل گروه رباتيك
سلام...
سریع میرم سر اصل مطلب
هر کدوم از بچه ها که مایله یک گروه رباتیک یا کار علمی انجام بده من در خدمتش هستم...
لطفا به من با پیغام , ایمیل , زنگ , اس ام اس , حضوری اطلاع بدین!!!
سریع میرم سر اصل مطلب
هر کدوم از بچه ها که مایله یک گروه رباتیک یا کار علمی انجام بده من در خدمتش هستم...
لطفا به من با پیغام , ایمیل , زنگ , اس ام اس , حضوری اطلاع بدین!!!
- moeinnezhad_m
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: مشهد مقدس
- تماس:
باید برای تشکیل گروه توی جمع بحث کنیم مثلا توی یکی از کلاس های مدار 1 و یا ریاضی مهندسی که بیشتر بچه ها باشن و هم از آقایون و هم از خانوم ها دعوت کنیم که مشارکت کنند در ضمن باید با جدید الورود های الکترونیک هم صحبت کنیم تا ببینیم توی اونها کسی که قبلا توی این زمینه کار کرده هست یا نه
║▌│█│║▌│█│█║▌│║█║
Cσρуяιgнт © 2010™
Cσρуяιgнт © 2010™
- moeinnezhad_m
- کاربر خیلی فعال
- تماس:
- vahid
- مدير بخش مهندسی برق
- محل اقامت: شیروان
- تماس:
این که یک مسابقات رو در نظر بگیریم و واسش تیم بدیم خیلی خوبه.moeinnezhad_m نوشته شده:اگر بچه ها تمایل داشته باشند یک تیم برای مسابقات روبوکاپ دانشگاه امیرکبیر تشکیل بدیم
منظورت کدوم مسابقات امیر کبیره؟
در چه رشته ای؟
منظورت مسابقات اخر همین ماه امیر کبیر که نیست؟!
میشه سایت برگذاری مسابقه رو بذاری.
- moeinnezhad_m
- کاربر خیلی فعال
- تماس:
نه مسابقاتی که فقط مختص ربات های فوتبالیست است و اوایل هر سال برگذار میشه
و اگه خدا بخواد ششمین دوره اون رو شرکت کنیم البته اگر این مسابقات سالیانه برگذار بشه
این هم سایت خبری اون که 18 فروردین امسال برگذار شد
http://www.jamejamonline.ir/pics.aspx?n ... 0871930067
و اگه خدا بخواد ششمین دوره اون رو شرکت کنیم البته اگر این مسابقات سالیانه برگذار بشه
این هم سایت خبری اون که 18 فروردین امسال برگذار شد
http://www.jamejamonline.ir/pics.aspx?n ... 0871930067
║▌│█│║▌│█│█║▌│║█║
Cσρуяιgнт © 2010™
Cσρуяιgнт © 2010™
منم با ایشون موافقم .چون تعدادی از خانوم ها رو میشناسم که علاقه دارن توی تیم ها حضور داشته باشن ولی چون اطلاعات و تجربشون کم هستش نتونستن یک گروه تشکیل بدن به نظر من بچه هایی که اطلاعاتشون در این مورد بیشتره باید اعلام کنن و از بچه ها ی دیگه در گروهاشون استفاده کنن تا اونا هم تجربه بدست بیارن .moeinnezhad_m نوشته شده:باید برای تشکیل گروه توی جمع بحث کنیم مثلا توی یکی از کلاس های مدار 1 و یا ریاضی مهندسی که بیشتر بچه ها باشن و هم از آقایون و هم از خانوم ها دعوت کنیم که مشارکت کنند در ضمن باید با جدید الورود های الکترونیک هم صحبت کنیم تا ببینیم توی اونها کسی که قبلا توی این زمینه کار کرده هست یا نه

خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
- moeinnezhad_m
- کاربر خیلی فعال
- تماس:
تیم رباتیک که بتونه توی مسابقات ربوکاپ فوتبال شرکت کنه باید این افراد رو داشته باشه
1- فردیا افرادی که آشنایی و تسلط کامل به زبان C و C++ داشته باشه
2-فرد یا افرادی که تسلط و آشنایی کامل با انواع سنسورها و قطعات ربات درکل سخت افزار ربات داشته باشن که بتونند قطعات با کیفیت و مناسب برای هر ربات را انتخاب کنند
3-فردی که بتونه دینامیک ربات ها رو طوری طراحی کنه که ربات ها علاوه بر سبک بودن داری تحرک و قدرت بالایی باشن
4- فردی که بتونه سیستم انتقال Data رو بین روبات ها و Data Base به طوری طراحی و برنامه نویسی کنه که روباتها دچار سردرگمی در بازی نشن و دستورات رو به سرعت دریافت کنند و یا دیتا بیس هنگ نکنه و یا نویز ها خللی در ارتباط بین آنها ایجاد نکنند
هر کسی میتونه یکی از اینها رو قبول کنه بسم الله

1- فردیا افرادی که آشنایی و تسلط کامل به زبان C و C++ داشته باشه
2-فرد یا افرادی که تسلط و آشنایی کامل با انواع سنسورها و قطعات ربات درکل سخت افزار ربات داشته باشن که بتونند قطعات با کیفیت و مناسب برای هر ربات را انتخاب کنند
3-فردی که بتونه دینامیک ربات ها رو طوری طراحی کنه که ربات ها علاوه بر سبک بودن داری تحرک و قدرت بالایی باشن
4- فردی که بتونه سیستم انتقال Data رو بین روبات ها و Data Base به طوری طراحی و برنامه نویسی کنه که روباتها دچار سردرگمی در بازی نشن و دستورات رو به سرعت دریافت کنند و یا دیتا بیس هنگ نکنه و یا نویز ها خللی در ارتباط بین آنها ایجاد نکنند
هر کسی میتونه یکی از اینها رو قبول کنه بسم الله

║▌│█│║▌│█│█║▌│║█║
Cσρуяιgнт © 2010™
Cσρуяιgнт © 2010™
-
- مدیر کل سایت
- محل اقامت: قوچان
- Has thanked: 2 times
- تماس:
انشاا... بچه ها همین مسابقات در پیش رو با حضور پرشورشون جذاب و دیدنی می کنند.
به نظر من باید همه شرکت کنند چون هم یه تجربه خوبه و هم این ترم رو پر بار تر می کنه و نباید از اینکه تا حالا ربات نساختن و هیچ اطلاعاتی از ساخت ربات ندارن بترسن!! شاید شروع کار سخت باشه اما مهم شروعشه و بعد از اون دیگه کار راحت میشه ! مثلا من که چیزی از رباتیک نمیدونم می خوام شرکت کنم ، که دو حالت داره یا ربات ما حاضر میشه و به مسابقات میرسه و یا اینکه حاضر نمیشه در این صورت یه چیزی یاد گرفتیم و می تونیم برای دوره های بعد و یا مسابقات دیگه شروع بهتری داشته باشیم.
به نظر من باید همه شرکت کنند چون هم یه تجربه خوبه و هم این ترم رو پر بار تر می کنه و نباید از اینکه تا حالا ربات نساختن و هیچ اطلاعاتی از ساخت ربات ندارن بترسن!! شاید شروع کار سخت باشه اما مهم شروعشه و بعد از اون دیگه کار راحت میشه ! مثلا من که چیزی از رباتیک نمیدونم می خوام شرکت کنم ، که دو حالت داره یا ربات ما حاضر میشه و به مسابقات میرسه و یا اینکه حاضر نمیشه در این صورت یه چیزی یاد گرفتیم و می تونیم برای دوره های بعد و یا مسابقات دیگه شروع بهتری داشته باشیم.
AMQ
- moeinnezhad_m
- کاربر خیلی فعال
- تماس:
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان