دو خبر نسبتا خوش...
- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
دو خبر نسبتا خوش...
سلام دوستان!
جا داره اول از همه ی کسانی که دیروز با وجود سردی هوا و بارش برف ساعت 10 اومدند مجتمع عذرخواهی کنم.
من قبل از اینکه به بچه ها بگم بیان با آقای خرمی هماهنگ کرده بودم اما ایشون به دلیل مشکلاتی که داشتند نتوستند بیان.
در ساعت 2 طی صحبت هایی که با آقای خرمی شد,ایشون قول تضمینی دادند تا برای درس الکترومغناطیس یک استاد دیگه در حذف و اضافه ارائه بدن.
همچنین از اونجایی که درس ماشین1 با استاد گلمکانی به دلیل کمبود ظرفیت کلاس (حدودا 5نفر) تشکیل نمیشه قرار بر این شد که یک گروه دیگه اندازه گیری به ایشون بدند.
جا داره اول از همه ی کسانی که دیروز با وجود سردی هوا و بارش برف ساعت 10 اومدند مجتمع عذرخواهی کنم.
من قبل از اینکه به بچه ها بگم بیان با آقای خرمی هماهنگ کرده بودم اما ایشون به دلیل مشکلاتی که داشتند نتوستند بیان.
در ساعت 2 طی صحبت هایی که با آقای خرمی شد,ایشون قول تضمینی دادند تا برای درس الکترومغناطیس یک استاد دیگه در حذف و اضافه ارائه بدن.
همچنین از اونجایی که درس ماشین1 با استاد گلمکانی به دلیل کمبود ظرفیت کلاس (حدودا 5نفر) تشکیل نمیشه قرار بر این شد که یک گروه دیگه اندازه گیری به ایشون بدند.
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
- amin
- کاربر ویژه
- تماس:
آقای خرمی که اینجوری گفتند!Afra نوشته شده:استاد جدید! برای الکترو ! جدی میگین؟
چون دقیقا ازشون پرسیدم که با چه کسی ارائه میشه؟
ایشون هم در جوابم گفتند:" یک گروه دیگه با استادی دیگه ارائه میشه"
ظاهرا این استاد,استاد جدیدیه و از دانشگاه مانیست و من هرچی اسرار کردم که اسم استاد رو بگن,نگفتند!
البته یک نکته ی دیگه ای که باید اضافه کنم اینه که وقتی در باره ی تداخل یا عدم تداخل این گروه با سایر کلاسها جدید صحبت شد و ایشون قول حتمی ندادند که این کار عملی بشه و احتمالا این کلاس با برنامه ی همه ی بچه ها جور در نمیاد و تعداده معدودی از بچه ها میتونن برشدارند.
پس بهترین کار اینه که روش زیاد حساب نکنیم و همین غلامیه خودمون رو دو دستی بچسبیم!
- amin
- کاربر ویژه
- تماس:
نه اتفاقا اون روز کل صحبت هاشون رو شنیدم ایشون این مطلب رو زمانی گفتند که شما حضور نداشتید.Afra نوشته شده:ولی به نظر من که منظورشون همون آقای غلامی بودن !چرا :چون اگه یادتون باشه ( البته اگه موبایلتون اون موقع زنگ نزده باشه!) ایشون در مورد استاد گلمکانی خیلی سریع اقدام کردن ولی در مورد این درس ....
علت اینکه دیر اقدام کردن رو هم این گفتند که از اونجایی که احتمال نمیدادند درس الکترومغناطیس این همه ریزش داشته باشه غافلگیر شدند و بعد این قضیه تازه افتادند دنبال استاد!
اصلا من خودم تضمین میکنم اگه ارائه نشد با من!!
باشه پس با شما!amin نوشته شده:نه اتفاقا اون روز کل صحبت هاشون رو شنیدم ایشون این مطلب رو زمانی گفتند که شما حضور نداشتید.Afra نوشته شده:ولی به نظر من که منظورشون همون آقای غلامی بودن !چرا :چون اگه یادتون باشه ( البته اگه موبایلتون اون موقع زنگ نزده باشه!) ایشون در مورد استاد گلمکانی خیلی سریع اقدام کردن ولی در مورد این درس ....
علت اینکه دیر اقدام کردن رو هم این گفتند که از اونجایی که احتمال نمیدادند درس الکترومغناطیس این همه ریزش داشته باشه غافلگیر شدند و بعد این قضیه تازه افتادند دنبال استاد!

خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
اون وقت تضمین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟amin نوشته شده:نه اتفاقا اون روز کل صحبت هاشون رو شنیدم ایشون این مطلب رو زمانی گفتند که شما حضور نداشتید.Afra نوشته شده:ولی به نظر من که منظورشون همون آقای غلامی بودن !چرا :چون اگه یادتون باشه ( البته اگه موبایلتون اون موقع زنگ نزده باشه!) ایشون در مورد استاد گلمکانی خیلی سریع اقدام کردن ولی در مورد این درس ....

خوب جناب آقای برفه ئی گروه دوم هم که اعلام شد و با آقای غلامی بود !!!amin نوشته شده:salia نوشته شده:اکانتم رو به مدت یک هفته در اختیارتون قرار میدم!amin نوشته شده:اون وقت تضمین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Afra نوشته شده:!
پیشنهاد خوبی نیست؟؟!!

فقط خواستم تضمینتونو یاداوری کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!

خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان