مدیر گروه جدید
- mohammad mehdi
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: mashhad
- تماس:
مدیر گروه جدید
از همه عزیزانی که روز چهارشنبه به نشانه اعتراض به مدیر گروه جدید جناب آقای زارعی به ساختمان اداری رفتن تشکر می کنم.فقط از همه خواهش می کنم که نسبت به این موضوع پیگیری داشته باشن تا ان شاالله بشه مهندس خرمی رو دوباره بر سر کار آورد.
خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
البته با توجه به امضای زیبای !آقای زارعی پای برگه همنیازی(به عنوان مدیر گروه ) بعید میدونم ! ولی خوب تلاشمون و میکنیم من که دیگه نمیدونم دفعه بعدی که ایشون و میبینم چی عکس والعملی از خودم نشون میدم ! چون تا الان خیلی خودم و کنترل کردم و دیگه دارم صبرم و از دست میدم ! 

خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
Afra نوشته شده:البته با توجه به امضای زیبای !آقای زارعی پای برگه همنیازی(به عنوان مدیر گروه ) بعید میدونم ! ولی خوب تلاشمون و میکنیم من که دیگه نمیدونم دفعه بعدی که ایشون و میبینم چی عکس والعملی از خودم نشون میدم ! چون تا الان خیلی خودم و کنترل کردم و دیگه دارم صبرم و از دست میدم !
دوست من مواظب خودت باش این قدر جوش نزن ان شاالله مشکلو حل میکنیم

تو که از دل من خبر داری آخه چرا این حرف و میزنی؟؟؟؟brain نوشته شده:Afra نوشته شده:البته با توجه به امضای زیبای !آقای زارعی پای برگه همنیازی(به عنوان مدیر گروه ) بعید میدونم ! ولی خوب تلاشمون و میکنیم من که دیگه نمیدونم دفعه بعدی که ایشون و میبینم چی عکس والعملی از خودم نشون میدم ! چون تا الان خیلی خودم و کنترل کردم و دیگه دارم صبرم و از دست میدم !
دوست من مواظب خودت باش این قدر جوش نزن ان شاالله مشکلو حل میکنیم

- mohammad mehdi
- کاربر خیلی فعال
- محل اقامت: mashhad
- تماس:
به قول دوستتون زیاد غصه نخورید.این نیز بگذرد.خدا رو چه دیدید شاید استاد زارعی نسبت به ترم قبل متحول شده باشند،چون سوابق ایشون نشون میده که هر ترم به یک صورت متفاوت ظاهر میشن .شاید این ترم هم روی خوش ایشون باشه.البته برای ما که(خودم رو عرض می کنم)درس نمی خونیم مدیر گروه هیچ تفاوتی نمیکنه...... 

خداوندا
این ترم شروع شده ولی ایشون همچنان همون روی ترم قبلشون و دارن !!!montazer نوشته شده:به قول دوستتون زیاد غصه نخورید.این نیز بگذرد.خدا رو چه دیدید شاید استاد زارعی نسبت به ترم قبل متحول شده باشند،چون سوابق ایشون نشون میده که هر ترم به یک صورت متفاوت ظاهر میشن .شاید این ترم هم روی خوش ایشون باشه.البته برای ما که(خودم رو عرض می کنم)درس نمی خونیم مدیر گروه هیچ تفاوتی نمیکنه......

- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
من که بشدت امیدوارم که همه چیز به روال قبلیش برگرده وگر نه طوره دیگه ای با مسئولین دانشگاه برخورد خواهیم کرد.
در ضمن رویه خوش نشون دادن زارعی دلیل نمیشه که مشکلاتی که داره نادیده بگیریم
ایشون با اینکه هم اکنون در سمت مدیر گروه هستند ولی رفتار و کردار گذشتشتون هنوز تو ذهنمون هست و حالا حالا ها هم پاک نمیشه!
ایشون با اینکه هم اکنون در سمت مدیر گروه هستند ولی رفتار و کردار گذشتشتون هنوز تو ذهنمون هست و حالا حالا ها هم پاک نمیشه!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
امین جان میشه بگی اگه نشد چطوری برخورد کنیم؟!amin نوشته شده:من که بشدت امیدوارم که همه چیز به روال قبلیش برگرده وگر نه طوره دیگه ای با مسئولین دانشگاه برخورد خواهیم کرد.

چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان