تسلیت نامه...
- amin
- کاربر ویژه
- محل اقامت: bojnord
- Been thanked: 1 time
- تماس:
تسلیت نامه...
تسلیت نامه...
از اونجایی مهندس خرمی دیگه به سمتشون برنگشتند و مدیر گروه جدید رسمی شد بهتون تسلیت میگم به خاطر اینکه تو دانشگاهی درس میخونیم که
۱.هدف اصلی تأسیسش کسب سرمایه ست نه علم!!
۲.تسلیت میگم به خاطر اینکه: دانشجو در اینجا حق انتخاب ندارد و تغییراتی که به او مربوط میشوند و او حق اظهار نظر در آن ها را دارد زمانی که قطعی شدتازه متوجه آن میشود!
۳.تسلیت میگم به خاطر اینکه:در اینجا هرکس حرف از حق و حقوقش میزند درهای خروج را نشانش میدهند!
۴.تسلیت میگم به خاطر اینکه:کسی که چندین سال سابقه ی مدیر گروهی را دارد به راحتی برکنار میشود و کسی که فقط یک سال سابقه حضور در اینجا را دارد راحت تر از آن میشود مدیر گروه!!
۵.تسلیت میگم به خاطر اینکه:در جایی درس میخوانید که نظر یک نفر مسئول بر نظر ۲۰۰نفر دانشجو ارجعیت دارد!
۶.تسلیت میگم به خاطر اینکه:در این جا از مدیر گرفته تا مستخدم با کلمات خود با دانشجو بازی میکنند و از مسائلی به صورت قطعی صحبت میکنند که اصل آن ها خود یک تناقض است!
و همچنین تسلیت ویژه دارم به ورودی های الکترونیک ۸۸ که قربانیان تاریخ اند!
بعد از ۴ترم بدون اینکه مشکل درسی داشته باشند،ورودی های سال بعدشان،بدون اینکه کار خارق العاده ای کرده باشند همکلاسی هایشان شده اند!
از اونجایی مهندس خرمی دیگه به سمتشون برنگشتند و مدیر گروه جدید رسمی شد بهتون تسلیت میگم به خاطر اینکه تو دانشگاهی درس میخونیم که
۱.هدف اصلی تأسیسش کسب سرمایه ست نه علم!!
۲.تسلیت میگم به خاطر اینکه: دانشجو در اینجا حق انتخاب ندارد و تغییراتی که به او مربوط میشوند و او حق اظهار نظر در آن ها را دارد زمانی که قطعی شدتازه متوجه آن میشود!
۳.تسلیت میگم به خاطر اینکه:در اینجا هرکس حرف از حق و حقوقش میزند درهای خروج را نشانش میدهند!
۴.تسلیت میگم به خاطر اینکه:کسی که چندین سال سابقه ی مدیر گروهی را دارد به راحتی برکنار میشود و کسی که فقط یک سال سابقه حضور در اینجا را دارد راحت تر از آن میشود مدیر گروه!!
۵.تسلیت میگم به خاطر اینکه:در جایی درس میخوانید که نظر یک نفر مسئول بر نظر ۲۰۰نفر دانشجو ارجعیت دارد!
۶.تسلیت میگم به خاطر اینکه:در این جا از مدیر گرفته تا مستخدم با کلمات خود با دانشجو بازی میکنند و از مسائلی به صورت قطعی صحبت میکنند که اصل آن ها خود یک تناقض است!
و همچنین تسلیت ویژه دارم به ورودی های الکترونیک ۸۸ که قربانیان تاریخ اند!
بعد از ۴ترم بدون اینکه مشکل درسی داشته باشند،ورودی های سال بعدشان،بدون اینکه کار خارق العاده ای کرده باشند همکلاسی هایشان شده اند!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
- amin
- کاربر ویژه
- تماس:
شاید هنوز حکم مدیر گروهی واسه ایشون ثبت نشده باشه ولی حالاحالاها پشت میز مدیر گروهی نشستند و این یعنی ثبت حکم مدیرگروهی!alix نوشته شده:البته هنوز حکمه مدیر گروهی واسه ایشون ثبت نشده!
ما هم تلاشمونو کردیم!
ایشالا درست میشه!
من از این زورم میگیره که یه ترمه2 مدار و اندازه و آز مدار و تجزیه برداشته!
دارم میمیرم![]()
جا داره اینجا از انجمن یک انتقاد بکنم:
رسیدگی به مسئله ی مدیر گروهی تا زمانی که توسط بچه های غیر انجمن مثل آقای سلمانی انجام میشد خوب بود اما از زمانی که بچه های انجمن پیگیر کار شدند همه کشیدن کنار،در واقع دیگه بهشون میدون داده نشد! و جدا از این از بچه های انجمن که در این مورد سؤال میشد جوابی جز بی اطلاعی از نتیجه ی کار نمیدادند و این نشون میده که زیاد پیگیر قضیه نبودند و کار رو با جمع کردن امضا و دادن اون به دکتر کاظمی خاتمه دادند!
میشه بگی اقای سلمانی چیکار کرد؟!amin نوشته شده:شاید هنوز حکم مدیر گروهی واسه ایشون ثبت نشده باشه ولی حالاحالاها پشت میز مدیر گروهی نشستند و این یعنی ثبت حکم مدیرگروهی!alix نوشته شده:البته هنوز حکمه مدیر گروهی واسه ایشون ثبت نشده!
ما هم تلاشمونو کردیم!
ایشالا درست میشه!
من از این زورم میگیره که یه ترمه2 مدار و اندازه و آز مدار و تجزیه برداشته!
دارم میمیرم![]()
جا داره اینجا از انجمن یک انتقاد بکنم:
رسیدگی به مسئله ی مدیر گروهی تا زمانی که توسط بچه های غیر انجمن مثل آقای سلمانی انجام میشد خوب بود اما از زمانی که بچه های انجمن پیگیر کار شدند همه کشیدن کنار،در واقع دیگه بهشون میدون داده نشد! و جدا از این از بچه های انجمن که در این مورد سؤال میشد جوابی جز بی اطلاعی از نتیجه ی کار نمیدادند و این نشون میده که زیاد پیگیر قضیه نبودند و کار رو با جمع کردن امضا و دادن اون به دکتر کاظمی خاتمه دادند!
جز اینکه بچه ها همه با هم رفتن پیش اقای کاظمی؟!
انگار شما از جلسات بچه ها با مسئولان خیلی بی اطلاعی!!

- amin
- کاربر ویژه
- تماس:
[quote="alix"][quote="amin"][quote="alix"!
اولا من خودم جزو اون ۸نفری بودم که مستقیما با دکتر کاظمی صحبت کرد پس اطلاعاتم در این زمینه از شما بیشتر نباشه کمتر نیست!
بعدش هم من گفتم امثال آقای سلمانی نه فقط خود ایشون و همچنین همیشه کارها اینی که تو چشم میاد نیست خیلی کارهای کارها انجام میشه بدون اینکه کسی ازشون مطلع بشه.
0K?!
اولا من خودم جزو اون ۸نفری بودم که مستقیما با دکتر کاظمی صحبت کرد پس اطلاعاتم در این زمینه از شما بیشتر نباشه کمتر نیست!
بعدش هم من گفتم امثال آقای سلمانی نه فقط خود ایشون و همچنین همیشه کارها اینی که تو چشم میاد نیست خیلی کارهای کارها انجام میشه بدون اینکه کسی ازشون مطلع بشه.
0K?!
آخرین ويرايش توسط 1 on amin, ويرايش شده در 0.
کاری است که شده واز اختیار ما ها خارج است .
مثل اینکه قرار بود بعد از مهندس خرمی دکتر خانی مدیر گروه شوند ولی ایشان قبول نکردند و اقای زارعی تنها گزینه بودند که میتوانستند در این پست باشند اگر هم تلاش میکنید برای ترم بعد تلاش کنید این ترم که گذشت.

مثل اینکه قرار بود بعد از مهندس خرمی دکتر خانی مدیر گروه شوند ولی ایشان قبول نکردند و اقای زارعی تنها گزینه بودند که میتوانستند در این پست باشند اگر هم تلاش میکنید برای ترم بعد تلاش کنید این ترم که گذشت.

وطن یعنی چه آباد و چه ویران ،وطن یعنی همین جا یعنی ایران.
- amin
- کاربر ویژه
- تماس:
البته اینجا من باید به یک نکته اشاره کنم که اگه انتقادی از انجمن میکنم درست یا غلط این به این معنی نیست که خدایی نکرده خودم رو از انجمن جدا بدونم و بخوام اشتباهاتشون رو به رخشون بکشم بلکه دقیقا برعکس در درجه ی اول به خودم این حرف ها رو میزنم بعد دیگران چرا که اگه در اقدامات مثبت نقش نداشته باشم در کارهای اشتباهش( که بحمدا...تا کنون دیده نشده) بدون شک مؤثرم و مسئول.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان