انتشار بهترين مقالات علمي دنيا:

ارسال پست
Samaneh
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 2054
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 15 فروردین 1389, 7:30 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

انتشار بهترين مقالات علمي دنيا:

پست توسط Samaneh »

چطور مي توان بهترين مقالات علمي دنيا را منتشر کرد؟



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بيشترين تعداد مقالات دنيا در شهر توکيو منتشر مي شود، اما بهترين مقالات و بيشترين تعداد ارجاعات متعلق به شهر بوستون است. چه عواملي باعث مي شوند که کيفيت مقالات شهرهاي مختلف با هم متفاوت باشد؟
تصویر ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ابتدا بهتر است بدانيد که مقالات علمي به طور کلي به سه دسته تقسيم مي شوند که عبارتند از:

1- مقاله علمي- پژوهشي:

هر توليدي كه به دنبال جستجوي حقايق و براي كشف بخشي از معارف و نشر آن در ميان مردم و به قصد حل مشكلي يا بيان انديشه اي در موضوعي از موضوع هاي علمي، از طريق مطالعه اي نظام مند، براي يافتن روابط اجتماعي ميان پديد ه هاي طبيعي به دست آيد. مخاطبين اصلي اينگونه مقالات پژوهشي، اساتيد دانشگاهها، دانشجويان دوره هاي دكتري و كارشناسي ارشد، پژوهشگران شاغل در مراكز علمي، تحقيقاتي و توليدي هستند.

2- مقاله علمي- مروري:

مقاله اي است كه به يك زمينه تخصصي يا به يك مسئله كاملاً تخصصي در سطح جهان مي پردازد. نويسنده چنين مقاله اي بايد خودش در آن زمينه يا آن مسئله متخصص باشد و تحقيقاتي درآن زمينه منتشركرده باشد. نويسنده مقاله علمي-مروري معمولاً ازمتخصصان ارشد بين المللي است.

3- مقاله علمي- ترويجي:

به مقالاتي گفته مي شود كه به ترويج يكي از رشته هاي علوم مي پردازد و سطح آگاهيها و دانش خواننده را ارتقاء ببخشند و او را با مفاهيم جديد علمي آشنا بسازد. معمولاً نويسنده اين گونه مقالات علاوه بر تخصص بالا در رشته خود بايد توانايي بيان مطالب را به زبان غيرفني داشته باشد. اين نوع مقالات دستاوردهاي علمي، فني و حرفه اي آموزنده و جالب را به زباني ساده براي افراد داراي تحصيلات دانشگاهي، دانش آموزان سالهاي بالاي دبيرستانها، صنعتگران، مخترعين، مبتكرين و افراد غير متخصص در آن رشته، ارائه مي دهند.

چه عواملي باعث مي شوند که کيفيت مقالات شهرهاي مختلف با هم متفاوت باشد؟

فعاليت‌هاي تحقيقاتي در شهرهاي بزرگ متمركز شده است. با وجود اينكه بيشترين تعداد مقالات دنيا در شهرهاي توكيو، لندن و پكن توليد مي‌شود، طبقه‌بندي شهرهاي جهان از نظر كميت و كيفيت مقالات منتشر شده، تفاوت زيادي با يكديگر دارد. براي بررسي كيفيت تحقيقات، پايگاه ال سوير تحليلي را بر مبناي ميانگين تعداد ارجاعاتي كه يك مقاله تحقيقاتي براي يك شهر جذب كرده است، انجام داده است.

به گزارش نيچر، اين بررسي نشان مي‌دهد که بر خلاف قبل، بوستون، کمبريج و ماساچوست با داشتن بيش از دو برابر ميانگين جهاني ارجاعات به ازاي هر مقاله، در بالاي جدول قرار مي‌گيرند. شهرهاي ايالات متحده حاکم بلامنازع جدول کيفيت هستند و تنها شهر غير آمريکايي در 10 شهر اول، کمبريج انگلستان است. اما چه چيزي باعث برتري شهرهاي آمريکايي به خصوص بوستون شده است؟

تصویر

باكيفيت ترين شهرها از نظر مقالات

اگرچه داشتن دانشگاه‌هاي برتر تحقيقاتي با بودجه‌هاي کلان شبيه ساختن يک جامعه علمي پرطراوت است، اما چيزي که از آن سخت‌تر است، حفظ دانشمندان نخبه و برتر براي مدت طولاني در يک منطقه است. به کمک مطالعات موردي، مري والشاک، جامعه‌شناس دانشگاه سان‌ديه‌گو کاليفرنيا، سه عامل مهم را که باعث مي‌شود شهرها براي دانشمندان جذابيت داشته باشد مشخص کرد. نخست اينکه بايد به دانشمندان اطمينان داد که آنها آزادند تا روي ايده‌هاي خودشان کار کنند. عامل بعدي دادن ابزار و زيرساخت‌هاي لازم براي انجام اين کار است. منابع مالي عمومي، کليد دستيابي به دو هدف اول است اما شرکت‌هاي خصوصي محلي و خيرين که ساختمان‌ها يا کرسي‌هاي تحقيقاتي جديد را فراهم مي‌کنند، مي‌تواند به اين کار کمک کند.

عامل سوم والشاک يک سبک زندگي جذاب است. ريچارد فلوريدا، جامعه‌شناس و اقتصاددان دانشگاه تورنتو کانادا، دانشمندان را بر اساس «طبقه‌بندي خلاق» دسته‌بندي کرده است: متفکران خلاق، با استعداد و پرجنبشي که يک شهر بايد بتواند آنها را با طرح‌هاي شهري هوشمندانه و خوشايند تطميع و جذب کند. چيزهايي که براي اين مجموعه جذاب به نظر مي‌رسد، هميشه واضح نيست. کوين استولاريک، متخصص آمار دانشگاه تورنتو پيشنهاد مي‌کند که در خصوص فناوري زيستي - بوستون اکنون قطب علمي فناوري زيستي در دنيا محسوب مي‌شود- مراکز تحقيقاتي و دانشگاه‌ها يا بيمارستان‌ها بايد آنقدر به هم نزديک باشند که يک فنجان قهوه هنگام رفتن از يکي از آنها به ديگري داغ بماند. اما فرهنگ بالا و قهوه داغ براي جذب دانشمندان کافي نيست. يک بازار کاري متزلزل نمي‌تواند متفکران خلاق را در خود نگه دارد. علاوه بر اين، عموما سعي مي‌شود تا شهرها محلي با قابليت زندگي مناسب براي همگان باشند. به گفته پيتر هال، جغرافي‌دان کالج دانشگاهي لندن، ونکوور و مناطق شهري مشابه در کانادا و استراليا اغلب هيچ تناسبي با خلاقيت برجسته ندارند.

حتي با داشتن مواد اوليه مناسب -آزادي عمل، منابع مالي و سبک زندگي- براي جذب و نگهداشتن دانشمندان، تضميني وجود ندارد که کار آنان ثروت اقتصادي توليد کند. لوبو خاطر نشان مي‌کند که به لطف آزمايشگاه‌هاي ملي لس‌آلاموس و سانديا، نيومکزيکو احتمالا بالاترين تعداد سرانه فيزيک‌دانان را در ايالات متحده دارد؛ اما از آنجايي‌که تحقيقات به خودي خود براي تجاري‌سازي مناسب نيستند، به زحمت يک موتور محرکه اقتصادي به شمار مي‌رود. از طرف ديگر، بوستون يک زيربناي قوي در علوم پايه دارد که شرکت‌ها و صنايع را جذب مي‌کند، عاملي که باعث خلق ثروت مي‌شود و دانشمندان نخبه بيشتري را جذب مي‌کند.

حالت فنري اقتصاد بوستون که زاييده نيروي کار متنوع است، کليد اين چرخه پرمنفعت است. دانش صرفا آخرين عضو در سري باز توليد اقتصادي شهر بوستون است.
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان