سلام دوستان گرامی لطفا نظراتتون رو در مورد بنر مسابقات که شامل رنگ بندی ، طراحی و.... میشه ، در همین تاپیک اعلام کنید . تا بنری که برای چاپ میره یک بنر زیبا ، شیک و مورد تایید اکثریت باشه !
ممنونبنر مسابقات
سایز : 2متر در 1.5 متر
علیکم السلام به نظر من اگه در محتوای بنر نقش ربات و مسابقات رباتیک بیشتر و پررنگتر باشه بهتره.موفق باشید
آيت الله العظمي محمد تقي بهجت(ره):
ما آمده ايم زندگي كنيم تا قیمت پیدا کنیم نه این که با هر قیمتی زندگی کنیم!...
زندگي ما حكايت يخ فروشي است كه از او پرسيدند:فروختي؟
گفت:نه؛ولي تمام شد!!!
از نظرات دوستان میشه به چند نکته رسید :
1- به جای عدد 1 از اولین استفاده بشه
2- حس مسابقات روباتیک بیشتر القا بشه ( استفاده بیشتر از روبات)
3- مطالب بیشتر بشه که البته در مورد این مسئله ، این بنر کامل نیست و مطالب بیشتر میشه از جمله تاریخ و محل برگزاری مسابقات.
4- در مورد آرم(لوگو ) : منظور آرم انجمن علمی برق می باشد . آرم انجمن علمی برق به تایید حراست نرسیده و امکان استفاده از اون رو نداریم .
ممنونم از نظرات همه دوستان
ضمنا دوستان گرامی نظراتتون رو در مورد رنگ نیز بدهید.
علی جان
از اونجایی که حراست دانشگاه خیلی بیخه! ممکنه اگه بخوایی تغیری تو محتواش بدی یا طرحی بهش اضافه کنی باز دوباره گیر بده؟
الان که عالیه ولی اگه یک طرح روبات بزرگ به صورت سایه پشت زمینه باشه جالب تر میشه.
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
علی جان
از اونجایی که حراست دانشگاه خیلی بیخه! ممکنه اگه بخوایی تغیری تو محتواش بدی یا طرحی بهش اضافه کنی باز دوباره گیر بده؟
الان که عالیه ولی اگه یک طرح روبات بزرگ به صورت سایه پشت زمینه باشه جالب تر میشه.
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...
Ali نوشته شده:از نظرات دوستان میشه به چند نکته رسید :
1- به جای عدد 1 از اولین استفاده بشه
2- حس مسابقات روباتیک بیشتر القا بشه ( استفاده بیشتر از روبات)
3- مطالب بیشتر بشه که البته در مورد این مسئله ، این بنر کامل نیست و مطالب بیشتر میشه از جمله تاریخ و محل برگزاری مسابقات.
4- در مورد آرم(لوگو ) : منظور آرم انجمن علمی برق می باشد . آرم انجمن علمی برق به تایید حراست نرسیده و امکان استفاده از اون رو نداریم .
ممنونم از نظرات همه دوستان
ضمنا دوستان گرامی نظراتتون رو در مورد رنگ نیز بدهید.
یعنی چی آرم انجمن تایید نشده !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اونا میدونن آرم چیه که بخوان تاییدش کنن یا نه ! اصلا بلدن بنویسن آرم !
خاطرات کودکی ام را ورق میزنم ..
عکس های دوران کودکی ام طعم خوبی دارند ...