Cyrus نوشته شده:
عكس هاي بالا چند تا از ربات هاي شركت كننده ي مسابقات گذشته دانشگاهه. ميخواستم از دوستاني كه تو اين مسابقات شركت كردن بخوام درباره ي ربات هاشون و تجربه هايي كه به دست آوردن صحبت كنن.
كساني كه نتيجه خوب گرفتن بگن چجوري اين كار رو كردن. (مثلا تيم Dorco كه بهترين نتيجه رو بين تيم هاي دانشگاه گرفت)
يا تيم هايي كه نتيجه ي خوبي نگرفتن و يا اصلا به مسابقات نرسيدن در حالي كه انتظار زيادي ازشون داشتيم. (تيم مرصاد1 و 2) كه اتفاقا هزينه زيادي هم براي رباتشون كرده بودن بگن چرا اينجوري شد؟ آقا وحيد كه خودت تنهايي يه تيم بودي

چرا رباتت نرسيد؟
اول ممنون سیروس جان از تاپیک خوبی که ایجاد کردی.
در مورد رباتم باید بگم رباتم بنده خدا به مسابقه رسید. (ولی خوب نمیدونم چرا انگیزه ی زیادی واسه ساخت ربات مسیریاب جدید نداشتم و با همون ربات قدیمی شرکت کردم.) واسه همین از همون اول هم امید زیادی واسه کسب مقام های اول تا سوم نداشتم , آخه تا حدودی رباتهای آزادیها رو دیده بودم. البته یک بورد سنسور 16 تایی واسه رباتم بسته بودم که شب مسابقه داشتم تکمیلش میکردم ولی به یه مشکلی خورد و تصمیم گرفتم از بورد سنسور قدیمیش استفاده کنم.تا روز مسابقه اسمی واسه ربات انتخاب نکرده بودم واسه همین شب مسابقه میخواستم اسمشو oldboy(پسر پیر) بذارم ولی بعد از اینکه یه سنسور به جلوی ربات اضافه کردم و برنامه ی pwm رو تکمیل کردم و حرکت روبات تقریبا به یه حد قابل قبولی رسید به خاطر جذابتی که cloud computing واسم داره اسمش رو cloudrobo گذاشتم.
روز مسابقه رباتم رو میز تست حالش خوب بود.کلی تستش کردم. آخرین بار قبل از این که رو میز اصلی برم هم رو میز تست تستش کردم.مشکلی نداشت.
رفتم رو میز اصلی رباتو گذاشتم رو میز روشنش کردم ربات مثل بچه آدم مسیر رو رفت تا اونجایی که بیشتر مجاز نبود بره که گرفتمش.
دوباره گذاشتمش اول مسیر که به عنوان تایم اصلی باشه..تا ربات رو روشن کردم به جای اینکه دنبال خط بره فقط دور خودش میچرخید.حقم داشت آخه سنسور سمت چپش داشت الکی واسه خودش میگرفت.
هرکار کردم درست شه نشد. همون سنسور همش داشت میگرفت.واقعا در اینجور موقعیت هاست که زمان ارزشش رو نشون میده.خلاصه زمانم تموم شد و ربات همچنان سرگیجه داشت.

منم همینطور که رباتو ورداشته بودم میومدم طرف میز تست به خودم میگفتم که واسه شانس مجدد مشکلشو رفع میکنم.
جالبه که وقتی گذاشتمش رو میز تست و روشنش کردم خندم گرفت.رباتم مثل روز اولش درست کار میکرد!!! جالب بود.

رفتم واسه شانس مجدد اسممو بنویسم که گفتن شما رکورد ثبت کردین! به مدت2 ثانیه!!! و شانس مجدد فقط واسه اونهاییه که رباتشون نتونسته رکوردی ثبت کنه.خوب منم یکمی با آقای صادقی نژاد چونه زدم ولی خوب نشد منم بیخیال شدم.نمیدونم شاید به خاطر یکمی کمال گراییی که داشتم و اینکه شانسی واسه اول شدن نمیدیدم اینطور شد.
البته ناگفته نماند که ربات من در بین تمام تیم های شرکت کننده مقام اول رو کسب کرد!آره درست خوندین, مقام اول ولی دقیقا از آخر!!!

به خاطر همون رکورد 2 ثانیه! خوب اینم واسه خودش یه مقامیه که هر کسی نمیتونه اونو کسب کنه!