آقا یوسف:
طراح صحنه , نویسنده و کارگردان : علی رفیعی
بازیگران : مهدي هاشمي، هانيه توسلي، شاهرخ فروتنيان، پگاه آهنگراني، لادن مستوفي، مريم سعادت، سهيلا رضوي، ستاره اسكندري، ليلا بلوكات، داريوش موفق، رويا ميرعلمي، مليكا
پارسا، مينا خسرواني و صابر ابر
قبل از همه توصیه میکنم که این فیلم رو ببینید.
این فیلم دارای دو بخش است , بخش اول معرفی آقا یوسف که حتی تا سکانس های آخر فیلم هم ادامه داره, بخش بعدی ماجرای دو دختر و پدرهاشون هست که یکی آقا یوسف و رعنا , دیگری آقا مرتضی و مریم.مشکلات اینها , داستان جدایی و نزدیک شدن , حقی که پدری ادا نکرده و حقی که دختری ازش کوتاهی کرده.
در کل فیلم نقاط قوت زیادی وجود داره , مثل القا کردن حس آقا یوسف بعد از شنیدن صدای رعنا از تلفن خونه دکتر , سکانس کافی شاپ , سکانس خونه صابر ابر و دعوا بین صابر و زنش, دیالوگ های سر صبحونه , صحبت های آقا یوسف با مرتضی روی پله ها , صحبت آقا یوسف با آقای کتاب دار , نشون دادن وضع آقا یوسف بعد از رفتن رعنا با آهنگ متن زیباش و ...
این فیلم نقاط ضعفی هم داشت , مثل اومدن ساعت 3 بامداد رعنا به خونه و سوال کوتاه آقا یوسف و بی جواب موندن سوال , بزرگ کردن مخفی کاریه آقا یوسف در حدی که تمام کارهای رعنا با این کار آقا یوسف قابل توجیه باشد , استفاده بیش از حد از رنگ قرمز , بوجود آمدن این سوال که آیا پدر و مادری هست که صدای فرزند خودش رو تشخیص نده؟ چرا به خونه دکتر زنگ زده میشد؟ آیا دکتر موبایل نداشت؟ ( توجیه شیرین پشت تلفن بی منطق بود. )
ولی کار زیبایی که علی رفیعی در فیلمش کرد این بود که داستان فیلم را مرتبط به داستان شازده کوچولو کرد و با توضیحاتی در مسیر داستان که در استودیو و رادیو شنیده میشد , سعی در مشغول کردن ذهن بیننده داشت و این سوال با جواب های متفاوت برای بیننده پیش میومد که چه کسی اون نقش رو در این فیلم بازی میکنه؟
حتی برای کاراکتر های مختلف فیلم هم این جواب متفاوت هست.
آقا یوسف , شازده کوچولو یا گل سرخ؟ [CENTER]
