انشاالله 120 ساله شین نه 120 سال کمه همیشه زنده باشین
روی یکی از دیوارهای صدرآباد(یکی از کوچه های قوچان) نوشته گروه ستاره طلایی قوچان جهت شادی مجالس.
شما به تنهایی یک گروه ستاره طلایی هستین ماشالا خانم ساجدی فر
دست گلتون درد نکنه واقعا اقای معصوم زاده حالا ما رو با گروه ستاره طلایی مقایسه می کنین...
البته قصد دارم کار افرینی کنمو گروهی با نام "ستاره یشمی راه راه خال خال پشمی" راه اندازی کنمو بشم مدیر موسس،عضو گیری هم میکنیم
البته شما اصلا اصرار نکنین چون سنتی نمی پذیریم...
من هم به همه متولدین اردیبهشت و خرداد تولدشون رو تبریک میگم(البته افراد اردیبهشتی من رو بخاطر تاخیر ببخشن)
و مخصوصا تولد مدیر خوب سایتمون علی آقای یاقوتی رو بهش تبریک میگم.امیدوارم 120 سال زنده باشی و این سایت هم مثل خودت سرزنده باشه.
راستی کی فلسفه اینکه میگن 120 سال زنده باشی رو میدونه.
خداوندا
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
montazer نوشته شده:
من هم به همه متولدین اردیبهشت و خرداد تولدشون رو تبریک میگم(البته افراد اردیبهشتی من رو بخاطر تاخیر ببخشن)
و مخصوصا تولد مدیر خوب سایتمون علی آقای یاقوتی رو بهش تبریک میگم.امیدوارم 120 سال زنده باشی و این سایت هم مثل خودت سرزنده باشه.
راستی کی فلسفه اینکه میگن 120 سال زنده باشی رو میدونه.
من میدونم!!
قدیم قدیما تو ایران سال کبیسه رو اینطوری محاسبه می کردن که به جای اینکه هر 4 سال یکروز اضافه کنن (که البته اضافه هم می کردن) هر 120 سال یک ماه را جشن می گرفتن و کل ایران این جشن برپا بود و برای این که بعضی ها ممکن بود یکبار این جشن را ببینن و عمرشان جواب نمی داد تا این جشن ها را دوباره ببینن , دیدن این جشن را به عنوان بزرگترین آرزو برای هم دیگه میخواستن و هر کسی برای طرف مقابل آرزو می کرد تا آنقدر زنده باشی که این جشن باشکوه را ببینی و این به صورت یک تعارف و سنتی بی نهایت زیبا دراومد. که وقتی به هم می رسن بگن 120 سال زنده باشی
[CENTER]تمــام ِ غصـه هـاے دنیـآ را مے تـوان با یک جمله تحـمل کرد[/CENTER][CENTER]
این مدیر عزیز ما به گردن انجیک خیلی حق داره.
واسش هم پدر بوده هم مادر
ایشاالله به پای انجیک پیر شی.
لطف نمودی ، قدحت پر می باد
دوم سلام لطف داری ، چه حقی ، وظیفه بوده . یه ضرب المثل هست که میگه « تا ......» باشه بعدا بهت میگم. خواهش می کنم ، کاسه ات پر ز فانتا باد !!(اگه دوست نداری پپسی باد.) راستی شاه توت ها چطور بود؟؟