سلام دوستان . خوشحالم که بالاخره من هم عضو این سایت شدم .
البته بیش تر برای جواب دادن به سوال متانت عزیز و همین طور یه خورده درددل راجع به میکرو.
ولی انگار دیر رسیدم ،دردلا تموم شده.
تبریک میگم آقای یاقوتی.
راستش متانت جان متوجه نشدم منظورت از "فاصله دنیایی "چیه؟
آخه سمانه جون واسه میکرو خیلی زحمت کشیده بودم.انتظارشو نداشتم.واسه پروژه هم واقعا خیلی کار کردم.می خواستم خودم بنویسمش ،ولی یه قسمتش جواب نمی داد.
آدم از دست بعضی از این استادا ناراحتی اعصاب میگیره.کورس گذاشتن که کدومشون کمترین میانگین کلاس و میاره.
abdollahi نوشته شده:سلام دوستان . خوشحالم که بالاخره من هم عضو این سایت شدم .
البته بیش تر برای جواب دادن به سوال متانت عزیز و همین طور یه خورده درددل راجع به میکرو.
تبریک میگم آقای یاقوتی.
ای جــــــــانم
سلام عزیز دل
چقدر خوشحال شدم که دیدم اسمتو عزیزم
" فاصله دنیایی" عزیزم تا بیایی عادت کنی به واژه های من یکم طول میکشه شاید ... منظورم "فاصله درسی" بود و شاید انگیزه ای ، جانـا
خب بحث ِ میکرو را که آقای یاقوتی لطف کردن برامون گفتن البته خیلی هم جالب میشه تو هم این ناراحتی ای که میگی را برامون بیشتر توضیح بدی چون طبق عادت بقیه درس ها پش بینی حداقل من همین بود که بالاترین نمره را تو گرفتی عزیز دل ، و حداقل خوب میدونم اون سه فاکتوری را که آقای یاقوتی برای نتیجه خوب گرفتن متذکر شدن را تو داری ، اما چرا نتیجه ی مطلوبتو نگرفتی این بار عجیبه...و فارغ از بحث میکرو اگر وقت و حوصله ای داشتی دوست داریم برامون صحبت کنی ، تو آدمی هستی از جنس خودمون ، دانشجوی همین اساتید اما نتیجه ات بسیار خوب تر از ما و کمکی ِ واسمون که فکرت را درباره این فاصله بگی ..ممنونم باز هم که عضو شدی...منتظر صحبت هات هستیم عزیز دل ...
سلام به همگی
منم از نمره دادن میکرو خیلی شوکه شدم خوب خونده بودم دو سه بار جزوهو پاورپویینتاشو دوبار. تمریناشو هم که تحویل داده بودم فقط کوییز اول غایب بودم کوییز دومم نخونده بودم امتحان پایان ترمم فقط سوال 3 رو ننوشتم برگه امتحانی جای نوشتن نمونده بود دیگه فکر میکردم حداقل بالای 15 میشم از برگه بهم داده 11
من که اعتراض کردم خدا کنه تاثیر داشته باشه
متانت جان فاصله زیادی نیست عزیزم. اخه من هم نمره بد زیاد دارم.مثلا ،مدار منطقی (که هر وقت یادم میاد چه نمره ای به من داد و با معدل من چه کرد داغ می کنم.) یا همین میکرو و خیلی از درسای دیگم.
واسه میکرو هم، به خاطر برنامه نویسی نمرم خوب نشد. هر چند برنامه هاش خیلی هم سخت نبود.
ولی درکل من تو خونه خیلی نمی خونم در عوض سعی می کنم تو کلاس حسابی حواسم جمع کنم(این قسمت خیلی مهمه ).بیشتر صحبت های مهم استاد و می نویسم.هر جلسه هم که میام کلاس معمولا درس یک یا دو جلسه قبل یه نگاهی می ندازم که برای یاد گرفتن درس جدید مشکلی نباشه. راستش وقتی از روی جزوه می خونم مثالای آسون معمولا رد می کنم.ولی وقتی جزومو پاک نویس میکنم همه مطالب ،حتی قسمت های آسونش دو بار برام تکرار می شه.(خوندن و نوشتن)در ضمن به جزوه هایی که خودم می نویسم خیلی متکیم .البته این رو هم بگم که این روش ها در مورد من جواب دادن .شاید به درد کس دیگه ای نخوره .فقط چون پرسیدی گفتم .به خاطر لطفی که داری ممنون عزیزم.
abdollahi نوشته شده:سلام دوستان . خوشحالم که بالاخره من هم عضو این سایت شدم .
تبریک میگم آقای یاقوتی.
خیلی ممنون خانوم عبداللهی که افتخار دادین و عضو انجییک شدین
حداقل واسه من یکی افتخار بزرگی _ بودن شاگرد اول برق که نه! شاگرد اول دانشگاه در اینجا
میشه دلایل موفقیتتون و روش درس خوندنتون رو یکمی دقیق تر! به ما بچه تنبلا (خودم رو میگم به کسی بر نخوره) بگین؟
تا حداقل تو چند ترم باقی مانده یک دستی به روش عملکرد خودمون بکشیم و کشتی متلاطم خودمون رو صحیح و سالم به مقصد برسونیم؟
خدا از شاگرد اولی کمتون نکنه!
هوا را پنجه میسایم میبینی
نفس اطراف دستانم پیدا نیست
صدایی از درون با من میگوید
شروع فصل بی رحم تنهایست...